Analist waarschuwt voor komende correctie voor deze memecoin

Een veel gevolgde handelaar heeft zijn volgers gewaarschuwd over een mogelijke correctie van een paar maanden oude memecoin gebouwd op Solana (SOL) die de afgelopen tijd flink gestegen is.,

De handelaar onder het pseudoniem Bluntz vertelde zijn 253.400 volgers op het sociale mediaplatform X dat dogwifhat (WIF) mogelijk aan correctie toe is.

Volgens de pseudonieme handelaar die de Elliott Wave-theorie toepast in zijn technische analyse, lijkt WIF een rally van vijf golven te hebben voltooid en lijkt hij nu klaar om een ABC-correctiegolf in te gaan.

De Elliott Wave-theorie stelt dat een bullish asset de neiging heeft getuige te zijn van een ABC-correctie na het voltooien van een opwaartse beweging van vijf golven. Bluntz gaf het volgende aan:

“Ik denk dat de macro 5 [golf] vanaf het begin op WIF hier zou kunnen worden gedaan, alle golven in aanmerking genomen en een lang uitgesponnen ABC waarschijnlijk onderweg voor de volgende parabolische etappe.

Ik denk dat ik mijn bags opnieuw zal herladen op ongeveer $1- $2 tussen de 618 en 0,78.”

Op basis van de grafieken van Bluntz lijkt het erop dat de analist voorspelt dat de WIF zal dalen naar $1, ongeveer 69% onder de huidige prijs, wat ook samenvalt met het Fibonacci-retracementniveau van 0,786. Bij technische analyse worden Fibonacci-retracementniveaus gebruikt om potentiële steun- en weerstandsgebieden te identificeren.

WIF handelt op het moment van schrijven op $3,32, een stijging met ongeveer 69,356% ten opzichte van de openingskoers van 15 december van $0,00478.

Bluntz geeft ook zijn voorspelling over Solana. Volgens de veel gevolgde handelaar is er voor Solana een correctief patroon van drie golven aan de gang, dat ertoe zou kunnen leiden dat het op vier na grootste crypto-activa qua marktkapitalisatie met ongeveer 7% daalt ten opzichte van het huidige niveau. Hij zei het volgende:

“Een sweep van $160 lijkt mij waarschijnlijk voordat we naar mijn mening kunnen nadenken over de volgende stap op SOL.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!