Altcoin-manie: Wanneer begint het altcoin-seizoen en welke crypto’s moet je van tevoren kopen?!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Liefhebbers van cryptocurrency zoemen over een spannende periode op de markt. Terwijl de bull run van 2024 steeds verder toeneemt, willen velen graag ontdekken wanneer het volgende altcoin-seizoen zal beginnen en welke cryptocurrencies een grote vlucht kunnen nemen. Dit artikel gaat in op de indicatoren van een aankomend altcoin-seizoen en belicht veelbelovende cryptocurrencies om te overwegen. Met een strategische aanpak kunnen beleggers zich voorbereiden op potentiële kansen die in het verschiet liggen.

BlastUP-token zal naar verwachting tegen het einde van het jaar met 1000% stijgen

BlastUP krijgt de laatste tijd veel aandacht dankzij het hoge potentieel om een belangrijke kracht in de crypto-industrie te worden. Dit baanbrekende lanceerplatform op Blast heeft al meer dan 12.000 actieve gebruikers aangetrokken.

De voortdurende voorverkoop van BlastUP is een groot succes, met tot nu toe meer dan $5 miljoen opgehaald. Het BlastUP-token wordt door crypto-experts beschouwd als een verborgen crypto-juweeltje dat tegen het einde van dit jaar met 1000% omhoog kan schieten.

>> Koop nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP helpt crypto-startups sneller groeien en meer verdienen. Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiaal knooppunt voor de Blast-gemeenschap. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Sluit je nu aan bij BlastUP, anders zal deze raket zonder jou opstijgen! <<

NEAR Protocol: Overzicht van prijsbewegingen en -voorspellingen

NEAR Protocol heeft de afgelopen zes maanden een opmerkelijke stijging gekend, met een stijging van meer dan 300%. Onlangs werd het verhandeld tussen $6,38 en $7,68, een daling van ongeveer 12% in de afgelopen week en 11% gedurende de maand. De RSI van 35,55 suggereert dat het niet overbought is, terwijl de MACD een mogelijke neerwaartse trend aangeeft. Momenteel ligt NEAR onder het 100-daagse gemiddelde van $6,94, maar boven het 10-daagse gemiddelde van $6,11. Het momentum lijkt corrigerend met een neerwaartse tendens op de korte termijn.

Polygon (MATIC) prijsbeweging en analyse

De prijs van Polygon (MATIC) beweegt de laatste tijd tussen $0,68 en $0,76. Na een daling met ongeveer 10,90% in de afgelopen week, en een significantere daling van 32,52% ten opzichte van de voorgaande maand, vertoont de trend verkoopdruk. In het afgelopen halfjaar zijn de prestaties vrijwel vlak, wat wijst op stabiliteit op de langere termijn. De huidige beweging duidt op een corrigerende fase, aangezien de prijs onder zowel het 10-daagse gemiddelde als het 100-daagse gemiddelde worstelt. De RSI en Stochastics geven aan dat MATIC mogelijk oververkocht is.

Starknet prijsupdate: Huidige patronen en voorspellingen

De prijs van Starknet was volatiel en varieert nu van $1,11 tot $1,40. In één week daalde het met 13,77%, en in een maand tijd daalde het met 46,02%, maar in de afgelopen zes maanden steeg het met 471,33%. De huidige prijs lijkt een corrigerende beweging te ondergaan, aangezien deze zich tussen de eenvoudige voortschrijdende gemiddelden van $1,14 voor 10 dagen en $1,21 voor 100 dagen bevindt.

Manta Network (MANTA) prijsanalyse en voorspelling

Het Manta Network (MANTA) wordt momenteel verhandeld tussen $1,61 en $1,99. De afgelopen week is de prijs met ongeveer 17,87% gedaald en de afgelopen maand met 43,36%. De afgelopen zes maanden heeft MANTA echter een indrukwekkende stijging van 3200,78% gezien. Met een RSI van 38,55 suggereert dit dat de prijs mogelijk een corrigerende beweging ondergaat na een eerdere grote prijsstijging.

Conclusie

De opwinding over altcoins is duidelijk zichtbaar bij veel investeerders die willen profiteren van de volgende grote stap. Munten als NEAR, MATIC, STRK en MANTA laten misschien geen significante sprongen op de korte termijn zien, maar het is de moeite waard om op te merken dat BlastUP een sterk groeipotentieel biedt. Het unieke concept binnen het Blast-ecosysteem onderscheidt het en suggereert een veelbelovende toekomst voor degenen die besluiten erin te investeren. De nadruk moet liggen op het potentieel dat BlastUP biedt, aangezien het opvalt tussen de genoemde altcoins.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!