April’s crypto voorspelling: Welke altcoins zullen stijgen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

April brengt een nieuw perspectief op de cryptomarkt, waarbij de aandacht zich richt op alternatieve cryptocurrencies die klaar zijn voor aanzienlijke groei. Terwijl de bull run van 2024 voortduurt, zijn beleggers gretig op zoek naar de volgende grote ontwikkelingen. Deze analyse zal ingaan op de statistieken en trends die vormgeven aan de potentiële golf van specifieke producten die een opmerkelijke waardestijging kunnen ervaren, die zich onderscheiden in deze snel evoluerende markt.

BlastUP gaat viraal en haalt binnen een paar weken $4 miljoen op

BlastUP, het belangrijkste lanceerplatform op Blast, heeft onlangs furore gemaakt in de cryptowereld met zijn verbluffende debuut, waarmee in slechts een paar weken tijd $4 miljoen werd opgehaald. Veel slimme investeerders haasten zich om BlastUP-tokens te kopen voordat hun waarde omhoog schiet.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> Koop BlastUP-tokens voordat ze omhoogschieten <<

Aptos roert de markt: Een vluchtige concurrent te midden van onzekere wateren

Aptos (APT) heeft de laatste tijd levendige marktprestaties gezien. De huidige prijs beweegt tussen $15,46 en $19,02. In een week tijd daalde de muntwaarde met ongeveer 19%, terwijl een maandoverzicht een stijging van ongeveer 18% laat zien. In zes maanden tijd steeg de munt enorm, wat een groei van meer dan 167% betekende. De bewegingen laten meestal een mix van snelle ups en downs zien, wat duidt op een onrustig marktkarakter voor APT.

Het voorspellen van het pad van APT is lastig. Aan de positieve kant duidt de rally over zes maanden op een sterke trend met de mogelijkheid dat APT de nabije weerstand op $20,97 test, en als het momentum toeneemt, misschien zelfs de tweede weerstand op $24,53. Aan de andere kant, als verkopers de controle overnemen, kan de munt zich terugtrekken naar een ondersteuningsniveau van $13,84 of lager van $10,28.

Polygon (MATIC) navigeert door veranderende crypto-wateren

Polygon (MATIC) heeft de afgelopen week en maand een daling gezien, waarbij de prijzen met respectievelijk 11,10% en 21,66% daalden. Desondanks is er de afgelopen zes maanden sprake van een stijging van 59,04%. Op het moment van schrijven handelt MATIC tussen $0,96 en $1,07. De prijsbeweging lijkt onzeker en vertoont geen sterke impulsieve of corrigerende trend, die ongeveer in het midden van de Relative Strength Index hangt.

Vooruitkijkend voor MATIC wijzen de borden beide kanten op. Nu de steun van $0,91 mogelijk verdere dalingen kan opvangen en een tweede sterkere bodem van $0,80, is er ruimte voor optimisme als de bredere marktomstandigheden in het voordeel van crypto’s zouden werken. De weerstandsniveaus van $1,14 en $1,25 zouden de rally’s voorlopig echter kunnen beperken. Een evenwichtige visie suggereert dat MATIC een geleidelijke groei zou kunnen zien met het potentieel voor terugtrekkingen, wat een weerspiegeling is van de bredere, onzekere cryptomarkt.

Optimism crypto: Huidige staat en toekomstige vooruitzichten

De recente prijsactiviteit van het optimisme duidt op een corrigerende trend na aanzienlijke winsten in de afgelopen zes maanden. Momenteel schommelt de prijs tussen $3,49 en $3,96. In de afgelopen week kreeg de munt een hit van 15,89% en daalde de afgelopen maand met 21,04%. De zesmaandelijkse prestaties laten echter een robuuste stijging zien van 136,51%. De huidige prijs schommelt onder de belangrijkste weerstands- en ondersteuningsniveaus en ligt dichter bij de dichtstbijzijnde steun op $3,30.

Vooruitkijkend zou de toekomstige prijs van Optimisme heen en weer kunnen schommelen tussen winst en terugval, terwijl de markt de recente stijging verwerkt. De nabijheid van de munt tot zijn steunniveau kan een teken zijn van een mogelijke opleving, terwijl weerstand bij $4,24 en $4,71 uitdagingen met zich meebrengt voor een opwaartse beweging. Het evenwicht tussen koop- en verkoopdruk, weerspiegeld in de RSI-, Stochastic- en MACD-indicatoren, zal een cruciale rol spelen bij het bepalen van de koers van OP op de korte tot middellange termijn.

Avalanche huidige trend en prijsvoorspelling

Avalanche (AVAX) heeft de afgelopen zes maanden een grote prijsschommeling gezien, met een stijging van 341,12%. Vorige maand steeg de prijs met 9,08%, maar vorige week daalde deze met 13,05%. Op het moment van schrijven handelt AVAX tussen $51,34 en $58,12. De prijs lijkt zich in een corrigerende fase te bevinden, aangezien de recente piek nu een terugval kent. De RSI-waarde is neutraal, dus het is niet waarschijnlijk dat de prijs binnenkort scherp in één richting zal bewegen.

Vooruitkijkend is er ruimte voor groei als AVAX de nabije weerstand van $62,13 doorbreekt, en nog meer als het de hogere weerstand van $68,91 kan overwinnen. Maar als kopers niet ingrijpen, zou de prijs kunnen dalen naar de dichtstbijzijnde steun van $48,57, of zelfs naar de lagere steun van $41,79. Een hoge stochastische waarde van 84,48 betekent dat er een kans bestaat dat de prijs even op adem komt. De beweging van AVAX is de laatste tijd niet alleen maar omhoog of omlaag gegaan, en dit zou op korte termijn zo kunnen blijven gaan.

Conclusie

Hoewel munten als APT, MATIC, OP en AVAX in april een groei kunnen doormaken, is hun potentieel op de korte termijn beperkt. BlastUP valt daarentegen op met een aanzienlijk voordeel. De kracht van BlastUP ligt in het innovatieve concept en de integratie binnen het grotere Blast-ecosysteem. Dit positioneert BlastUP voor een prominente stijging in de aanhoudende bullmarktcyclus.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!