Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Solana koers op belangrijk punt – Waar gaat de munt heen?

Met het SOL-token, het native token van Solana, dat geconfronteerd wordt met een overvloed aan aanbod, daalde de marktwaarde ervan deze week met 3%. Te midden van toenemende spanningen in de wereldwijde zakenwereld en de BTC-prijs die weer op $65.000 staat, zouden altcoins wel eens geconfronteerd kunnen worden met een enorme schommeling.

Ondanks de correctie lijkt de SOL-prijs zich voor te bereiden op een omslag, met een bullish patroon dat duidelijk zichtbaar is op de grafieken. Zal de altcoin weer boven de $200 uitstijgen met een plotselinge stijging, of is een daling naar $150 onvermijdelijk?

Solana-prijs richt zich op $180 voor een bullish omkering

BINANCE: solana SOL


De Solana-prijs ondergaat een terugtrekking na een snelle stijging, omdat het kopersmomentum vermindert. Deze terugtrekking, na het doorbreken van het $200 niveau, resulteerde in een daling van 22%, waardoor een ondersteuningstrendlijn rond de $160 markering werd vastgesteld.

“Op de dagelijkse grafiek wordt een driehoeksformatie waargenomen vanwege de afnemende volatiliteit na de kleine tegenslag in de Solana-marktprijs. Bovendien duidt de analyse van de driehoek die zich vlak na de bull run vormt op een duidelijk zichtbaar bullish vlagpatroon dat gereed is voor een doorbraak.”

Op dit moment handelt de SOL-prijs dicht bij de ondersteunende trendlijn op $170, met een intraday-beweging van +2,16%. Bovendien vertoont de korte termijn koersbeweging een dubbele bodem patroon dat zich vormt op het basisniveau.

Met een halslijn op $180, lijkt de huidige opwaartse beweging van Solana zich te ontwikkelen richting een doorbraakrally die mogelijk een positieve kettingreactie in gang zou kunnen zetten. In dit scenario zouden kopers zich kunnen voorbereiden op het doorbreken van de bovenliggende weerstandstrendlijn om de rally voort te zetten.

Kan de Solana-prijs terugkeren naar de opwaartse trend?

Met een plotselinge daling in het bullish marktsentiment, samen met de Bitcoin prijs onder de $65.000, staat Solana onder druk van de markt. Terwijl kopers zich voorbereiden op een herstel, kijken handelaren vanaf de zijlijn uit naar een doorbraak. Als de opwaartse trend doorzet, zou dit de SOL-prijs kunnen opdrijven naar de piek van $210. Er is ook optimisme over een mogelijke bull run die zou kunnen leiden tot een nieuwe hoogte van $242 in het komende jaar.

Aan de andere kant zou een verkoopfase Solana kunnen doen dalen naar ondersteuningsniveaus van $162 en $146. Het is dus nog even afwachten welke kant de prijs uit gaat vallen. Wees dus voorzichtig.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!