Crypto miljonair worden in 2024? Top 3 meme crypto met potentie na de Bitcoin halving

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Januari en februari waren ongekend goede maanden voor meme crypto. De koersen van meme coins zoals Bonk, Pepe, Shiba Inu en Doge schoten haast kaarsrecht de lucht in. Hierdoor waren de meme coin koersen dan ook de best presterende tokens van alle altcoins.

De spot Bitcoin ETF’s zorgden voor de eerste bull run op de markt en de pre-halving rally zorgde voor de tweede rally van dit jaar. Nu de meeste koersen wat afkoelen bereiden veel traders zich alweer voor op de volgende rally na de Bitcoin halving. Welke meme crypto kan je crypto miljonair maken in 2024?

Meme crypto schieten de lucht in aanloop naar Bitcoin halving

Na de eerste goedkeuringen van de spot Bitcoin ETF’s in januari stroomde er veel nieuw kapitaal in de markt. Naast een stijgende Bitcoin koers zorgde dit ook voor sterk stijgende koersen bij de altcoins. Door de instroom van het nieuwe kapitaal, in combinatie met de aanstaande halving, is er een bullish sentiment ontstaan op de markt. Hierdoor durven traders meer te investeren in veelbelovende projecten.

Door het bullish sentiment werd de aandacht van traders weer gevestigd op de meme coins. De meme crypto hebben in het verleden namelijk uitgewezen dat ze voor extreme rendementen kunnen zorgen. Traders roken daarom hun kans en investeerden massaal in de bekende meme coins zoals Pepe, Bonk, Shiba Inu en Doge.

Een goed voorbeeld van de eerste meme crypto pump dit jaar is PEPE. In de bovenstaande grafiek van de meme coin is duidelijk te zien hoe de koers haast recht omhoog schoot. Daardoor werd binnen een paar dagen al het ATH van vorig jaar gebroken.

Door de stijging steeg de market cap van Pepe enorm. De market cap steeg ongeveer van $380 miljoen aan de voet van de rally naar $4,5 miljard op de piek. Dit representeerde een groei van bijna 1200%.

De zeer sterke groei heeft gezorgd voor een aantal nieuwe crypto miljonairs. Zij zagen de hype aankomen en maakten een aantal miljoenen winst door een goede instap- en exitstrategie.

Maar welke meme crypto kunnen jou crypto miljonair maken tijdens de volgende Bitcoin halving rally? Wij hebben hieronder de top 3 meme crypto met potentie geselecteerd.

Top 3 meme crypto met potentie na de Bitcoin halving

De bekende crypto kunnen je een mooie winst opleveren, maar ze beschikken momenteel over een zeer grote market cap. Hierdoor is de kans op nogmaals enorme stijgingen wat kleiner. Het kan daarom interessanter zijn om te kijken naar kleine crypto met potentie.

Nieuwe cryptomunten beschikken vaak over een relatief lage market cap en hebben dus nog voldoende ruimte om te groeien. Daarom hebben we hieronder de top 3 meest veelbelovende nieuwe meme crypto voor jou verzameld.

Dogecoin20 (DOGE20) – Beste meme crypto met potentie na Bitcoin halving

Dogecoin20 is een meme crypto variant op Dogecoin heeft onlangs een presale gelanceerd om kapitaal op te halen voor het project. Veel investeerders hebben inmiddels lucht gekregen van deze crypto meme, wat een positief teken is voor de toekomst. Door meer kapitaal op te halen in de presale, kan Dogecoin20 hun project beter ontwikkelen.

Dogecoin20 wil gebruikmaken van de populaire status van Dogecoin om te groeien. Toch lost het ook wat problemen op van de bekende crypto, want Dogecoin heeft weinig utility. Hier beschikt de DOGE20 token wel over, en daarom zou deze meme crypto na de Bitcoin halving jou crypto miljonair kunnen maken. 

Op het platform van Dogecoin20 kunnen investeerders de crypto meme namelijk staken tegenover zeer aantrekkelijke APY’s. Daarnaast bouwt Dogecoin20 aan een zeer grote community, zoals Dogecoin dat ook heeft. De community moet de token naar ongekende hoogte kunnen stuwen.

Momenteel kun je de token nog aanschaffen in de presale voor een vaste prijs. De tokens kosten nu $0,0002 per stuk. Direct na je aankoop kun je de tokens staken tegen een APY van maar liefst 294%. Zo kun je veel extra tokens verdienen in aanloop naar de eerste exchange listings. Neem snel een kijkje op de Dogecoin20 website en profiteer!

Nu naar Dogecoin20

Sponge V2 (SPONGE) – Gevestigde Meme Crypto met Potentie om x100 te Gaan

Sponge zal waarschijnlijk bij veel traders al een belletje doen rinkelen. Deze meme crypto werd namelijk in 2023 al eens gelanceerd. Destijds steeg de waarde van de token x100 en heeft zelfs voor een crypto miljonair gezorgd. Onlangs is er een tweede versie van de token gelanceerd, die je na de Bitcoin halving dezelfde rendementen kan bieden: Sponge V2 (SPONGE).

Na de hype van de Sponge V1 token daalde de koers echter flink. Daarnaast beschikte de token niet over utility om de koers weer te laten stijgen. Daarom heeft Sponge V2 in het leven geroepen. Deze token is namelijk geschikt voor staking en zal een centrale rol spelen in een Play-to-Earn racegame.

Na de lancering van Sponge V2 op Polygon steeg de koers gestaag met meer dan 250%, maar nog steeds beschikt de token over een lage market cap. Daarnaast neemt het aantal stakers toe door de APY van 172% en zal de game binnenkort gelanceerd worden. Hierdoor verwachten we dat de token na de Bitcoin halving flink zal stijgen.

Nu naar Sponge

Smog (SMOG) – Meest veelbelovende Solana meme crypto

De meme crypto van Smog (SMOG) is begin februari gelanceerd op de Solana blockchain. Dit was een zeer goede timing, want Solana meme coins waren op dat moment zeer in trek. Veel traders kozen namelijk voor Solana meme coins door veel lagere transactiekosten, zeker in vergelijking met Ethereum meme crypto.

Het meme crypto project heeft veel investeerders weten aan te trekken door het plan om de grootste crypto airdrop ooit te lanceren op de Solana blockchain. Je kunt hieraan deelnemen door SMOG tokens te kopen en ze te steken tegen een APY van 42%. Daarnaast kun je extra ‘quests’ voltooien via Zealy voor extra airdrop punten. Daarbij geldt: hoe meer airdrop punten je hebt, des te hoger je beloning gaat zijn.

Door de hype rondom het project is SMOG koers al flink gestegen. De koers steeg namelijk van ongeveer $0,044 naar een ATH van $0,3324. Vroege investeerders zagen hun investering zelfs meer dan x10 zien gaan op de piek, toen de market cap ruim $250 miljoen bedroeg.

Inmiddels is de koers van Smog, net als de gehele crypto markt, weer wat afgekoeld en is de market cap weer gedaald naar een waarde van $130 miljoen. Toch verwachten we dat de token na de Bitcoin halving en de crypto airdrop kan stijgen tot boven de $1 miljard. Hierdoor kan SMOG token de volgende meme crypto zijn die je crypto miljonair kan maken. Neem snel een kijkje op de website om Smog token te kopen of verbind je wallet met de DEX aggregator Jupiter.

Nu naar Smog

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!