5 altcoins klaar voor 300% explosieve groei!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Na een schokkende daling van de prijs van Bitcoin werden crypto-activa ter waarde van 660 miljoen dollar geliquideerd. Te midden van de volatiliteit wordt voorspeld dat vijf altcoins een snelle stijging zullen meemaken, mogelijk meer dan 300 procent. In hun midden werpt ons komende artikel licht op deze altcoins, wat aangeeft dat de wereld van cryptocurrency meer te ontdekken heeft dan de eb en vloed van Bitcoin.

Step App (FITFI): Fitness en financiële fusie

Stel je een wereld voor waarin je dagelijkse hardlopen of wandelen niet alleen je gezondheid verbetert, maar ook je virtuele portemonnee. Met de Step App kan uw normale joggen u tussen de $5 en $50 per sessie opleveren! Als pionier op het gebied van FitFi combineert Step op meesterlijke wijze fysieke fitheid met financiële kennis, waarbij hij zich richt op zowel gezondheidsliefhebbers als cryptofans. Ongeacht uw ervaring met Web3, het beheren van uw inkomsten is moeiteloos. En voor degenen die hun inkomsten willen verhogen, zijn er abonnementen om uw beloningen te vergroten en uw in-app-ervaring te personaliseren.

Transformeer uw stappen in tastbare beloningen met de Step App

In Step ligt de magie in de FITFI- en KCAL-tokens, die het potentieel hebben om in de loop van de tijd te waarderen dankzij de levendige, met wedstrijden gevulde community en constante innovatie van de app. Of het nu gaat om het upgraden van uw trainingsuitrusting met KCAL of het ontgrendelen van exclusieve functies met FITFI, deze tokens staan klaar om uw fitnessreis te verbeteren. In 2024 maakt Step zich op om nog meer opwindende functies en airdrops te onthullen, om ervoor te zorgen dat zowel de gemeenschap als de waarde van haar tokens blijven bloeien.

Verbeter uw spel – doe nu mee!

De groei van Cardano op de korte termijn lijkt beperkt, maar het potentieel op de lange termijn is nog steeds hoog

De prijs van Cardano zou op de korte termijn een beperkt opwaarts momentum kunnen ervaren nadat hij over het hoofd werd gezien voor het nieuwe Grayscale-fonds. Nu de huidige prijs dicht bij het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,75 ligt, zou het eenvoudige 10-daagse voortschrijdende gemiddelde van $0,74 een opwaartse doorbraak voorlopig op afstand kunnen houden. Toch lijken de vooruitzichten op de lange termijn niet zo somber.

Ondanks de ontberingen op de korte termijn biedt de langere termijn nog steeds potentieel. Het 100-daags voortschrijdend gemiddelde op $0,59 duidt op kracht en biedt een belangrijk ondersteuningsniveau. De afwezigheid in grijstinten doet misschien niets af aan de intrinsieke waarde van Cardano. Als zodanig is het niet onwaarschijnlijk dat het tweede weerstandsniveau van $0,85 in de komende cycli wordt bereikt. Cardano’s ontwikkelingen blijven een onderwerp van grote belangstelling.

Potentiële impact van de adoptie van Dogecoin door Tesla als betalingsoptie

De mogelijkheid dat Dogecoin wordt gebruikt als betaling voor Tesla is een belangrijke gebeurtenis die de prijs ervan kan opdrijven. Zoals het er nu voorstaat, is Dogecoin gekoppeld aan $0,16 en als Tesla de adoptie van Doge bevestigt, is het niet vergezocht om te zien dat het het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $0,14 en zelfs het tweede op $0,17 zal bereiken, wat neigt naar een opwaartse trend op de lange termijn, mogelijk gemaakt door zijn 100 dollar. -dag SMA $0,10 koopadvies.

Aan de andere kant zullen de implicaties van dit nieuws de waarde van Doge wellicht niet onmiddellijk naar boven katapulteren. Hoewel dit als een belangrijke adoptie wordt beschouwd, kunnen sceptische marktdeelnemers gespannen zijn, gezien de neutrale RSI- en MACD-verkoopindicator, waardoor de bullishheid van beleggers wordt ondermijnd. Daarom zou Dogecoin op de korte termijn enige druk kunnen voelen, en zich misschien terugtrekken naar het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $0,08 of zelfs het tweede ondersteuningsniveau van $0,05.

Potentiële stretch voor obligaties ondanks neutrale RSI en tegenstrijdige verkoopaanbevelingen

De huidige prijs van Bonk bedraagt $0,0000286, precies ingebed tussen het nabijgelegen weerstandsniveau van dezelfde waarde en een ondersteuningsniveau van $0,0000125. Een neutrale RSI in combinatie met een verkoopadvies van de MACD zou een aantal voorzichtige stappen kunnen vereisen. Ondanks de kansen kan een potentiële stijging naar $0,0000351, het tweede weerstandsniveau, niet volledig worden uitgesloten. Dit zou op korte termijn een bescheiden kans kunnen bieden voor de opwaartse beweging van Bonk.

Als we de lens iets naar achteren trekken voor een langetermijnvisie, ligt het tweede ondersteuningsniveau van Bonk aanzienlijk lager op $ 0,00000303. Het is een ontnuchterende herinnering aan de risico’s die het spel met zich meebrengt. Ondertussen duiden de positieve gradiënt van het 100-daagse Simple Moving Average, momenteel op $0,0000162, en zijn koopadvies op een mogelijke opwaartse trend. Toch plaatst een tegenstrijdig verkoopadvies van de 10-daagse Simple Moving Average Bonk in een interessante positie. Hoe deze koorddans zal verlopen, zal de tijd leren.

Ondersteuning van Binance kan FLOKI versterken ondanks neerwaarts risico

Ondanks de recente steun van Binance kan de huidige prijs van FLOKI van $0,0002483 een neerwaarts risico met zich meebrengen. De door RSI aanbevolen actie is een ‘Verkoop’ met nauwe ondersteuningsniveaus van $0,0000329 en $0,0000120. Niettemin suggereren de kortetermijnvooruitzichten, gebaseerd op het 10-daagse Simple Moving Average, een ‘Koop’, waardoor dit een potentiële buy-on-dip-mogelijkheid is.

Op een meer optimistische toon zou de steun van Binance ook de prestaties van FLOKI op de lange termijn kunnen versterken. Hoewel de handel boven het dichtstbijzijnde weerstandsniveau van $0,0000686 ligt, zou een aanhoudende impuls de koers verder kunnen duwen. Nu zowel de MACD als het 100-dagen Simple Moving Average op een koop wijzen, is er ondanks de onmiddellijke volatiliteit aanzienlijke ruimte voor groei. Onthoud altijd dat elke investering potentiële risico’s en voordelen met zich meebrengt.

Conclusie

De laatste recessie van Bitcoin heeft de weg vrijgemaakt voor altcoins, waarvan vijf in het bijzonder klaar zijn voor een explosieve groei van meer dan 300%. Deze golf van optimisme komt ondanks de recente marktvolatiliteit, wat het potentieel buiten Bitcoin benadrukt. Step App combineert fitness met financiën en beloont gebruikers voor actief blijven, terwijl Cardano op korte termijn weerstand ondervindt, maar beloftes op de lange termijn inhoudt. Dogecoin zou een aanzienlijke impuls kunnen zien met de potentiële adoptie van Tesla, ondanks enige marktscepsis. Bonk en FLOKI worden beide geconfronteerd met hun eigen uitdagingen en kansen, waarbij marktondersteuning en strategische ontwikkelingen hun prijzen mogelijk kunnen opdrijven. Deze altcoins vertegenwoordigen een mix van risico en beloning en bieden intrigerende vooruitzichten voor diegenen die hun cryptoportefeuilles willen diversifiëren.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!