Polygon-netwerk bereikt nieuwe hoogtepunten, kan MATIC profiteren?

Volgens een tweet van Today In Polygon op 13 maart heeft het Proof-of-Stake (PoS) netwerk van Polygon (MATIC) een nieuwe mijlpaal bereikt, met een recordaantal dagelijkse actieve adressen van 1,23 miljoen. Dit markeert een significante prestatie voor de PoS-keten, die gedurende een aaneengesloten periode van 20 dagen meer dan 1 miljoen dagelijkse actieve adressen heeft behouden.

Vanwege de verhoogde activiteit op het netwerk groeide ook het TVL (Total Value Locked) van Polygon. De toegenomen TVL draagt bij aan de algehele liquiditeit van het Polygon-netwerk. Deze liquiditeit is cruciaal voor het soepel functioneren van DeFi-protocollen, waardoor gebruikers efficiënt kunnen handelen, lenen, lenen en deelnemen aan yield farming-activiteiten.

Een hogere TVL impliceert ook meer activa die beschikbaar zijn voor gebruik binnen het ecosysteem, wat mogelijk meer gebruikers en projecten aantrekt die gebruik willen maken van de liquiditeit en functionaliteit die door het blockchain van Polygon wordt geboden.

De analyse van de gegevens van Dune Analytics gaf aan dat het volume waarin Polygon NFT’s op marktplaatsen werden verhandeld hoog bleef. Dit duidt erop dat, ondanks marktfluctuaties en veranderingen in sentiment, het NFT-ecosysteem van Polygon een consistent niveau van interesse en betrokkenheid behield bij gebruikers en verzamelaars.

Op het moment van schrijven werd MATIC verhandeld op $1,211696 en was de prijs in de laatste 24 uur met 1,05% gestegen. Ook de Netwerkgroei was gestegen, wat aangeeft dat nieuwe adressen die MATIC vasthouden, interesse toonden.

Realistisch of niet, hier is de marktkapitalisatie van MATIC in DOT-termen. De snelheid waarmee MATIC werd verhandeld, vertoonde ook een stijging. Deze factoren, samen met de toenemende activiteit op het netwerk, kunnen MATIC helpen om zijn huidige rally vol te houden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!