$8,8m opgehaald! Eerste Bitcoin blockchain ICO ooit gaat de laatste week in

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De opwinding neemt toe nu Bitcoin Dogs, de allereerste door Bitcoin geminte ICO, de laatste glorieuze week ingaat. Hoewel het pas een paar weken geleden werd gelanceerd, zijn investeerders gebeten door de Bitcoin Dogs bug, waardoor het een ongelooflijk bedrag van $8,8m heeft opgehaald. Beleggers zijn links, rechts en in het midden aan het FOMO-en en proberen hun 0DOG tokens te bemachtigen voordat deze coin op de exchanges wordt gelanceerd.

Sorry om het voor de hand liggende nogmaals te melden: Bitcoin blijft de godfather van alles wat met crypto te maken heeft. En voor velen voelt het pas als vorige week dat BTC voor het eerst de mijlpaal van $1000 bereikte. En nu, waar B/itcoin voorop loopt, volgt de markt. Als gevolg hiervan doet Bitcoin Dogs investeerders een aanbod dat ze niet kunnen weigeren, met de kans om de eerste gebruikers te zijn van een coin die eruit ziet alsof deze een nieuw tijdperk in de crypto sfeer markeert: het tijdperk van BRC-20 tokens. En dat alles voor de weggeefprijs van slechts $0,0374.

Wat is dit hele Bitcoin Dogs gedoe?

Bitcoin Dogs is een door BRC-20 gemint token dat een wereld van lekkernijen opent voor cryptobros, hondenfans en NFT verzamelaars. Kortom, het is revolutionair, omdat het coole, competitieve sociale gaming ervaringen combineert met toegang tot 10.000 nieuwe NFT’s van verschillende zeldzaamheid. Deze virale video biedt het overzicht.

De sociale gaming omgeving combineert de nostalgie van het kleine huisdier uit de jaren 90, Tamagotchi, met het virale blockchain succes van Axie Infinity. Bitcoin Dogs pompt dit vol met steroïden dankzij de ongeëvenaarde blockchain mogelijkheden van Bitcoin, en laat gebruikers virtuele pups adopteren, fokken, opvoeden en trainen om te concurreren tegen andere digitale honden. Toon je hond veel liefde en aandacht, en hij zal gedijen. Deel bovendien je voortgang op sociale media en ontvang ook in-game beloningen.

En er is nog meer. Zodra je pup een bepaald niveau bereikt, begint hij voor jou te verdienen door nieuwe 0DOG tokens te kweken. Je kunt ze ook in competities gebruiken tegen andere digitale honden in PvP races. Win en je ontvangt een beloning in de vorm van 0DOG tokens in je wallet. Het is geweldig.

Naast het teweegbrengen van een sociale gaming revolutie in de blockchain ruimte, ontwikkelt Bitcoin Dogs een NFT collectie van 10.000 crypto honden, exclusief voor houders van het 0DOG token. Het project lift mee op de nieuwe golf van Bitcoin Ordinals, het baanbrekende platform voor het hosten van Bitcoin NFT’s.

Met een totaal van 900 miljoen beschikbare 0DOG tokens, hetzelfde aantal geschatte honden op de aarde, en een plan om alle onverkochte tokens te verbranden om de schaarste en waarde te behouden, is het geen wonder dat de combinatie van sociaal gamen, exclusieve NFT’s en het prestige van omdat het de eerste presale in zijn soort is, investeerders van over de hele linie aantrekt.

Bitcoin Dogs prijsvoorspelling

Volgens Business Research Insights is Bitcoin Dogs al een indrukwekkende niche aan het veroveren in een GameFi ruimte die naar verwachting in 2031 een marktkapitalisatie van $90 miljard zal bereiken. Voeg daarbij de unieke aard, de succesvolle adoptie van Bitcoin ETF’s en de aanstaande Bitcoin halving, die volgens Grayscale onderzoek een beter effect dan ooit op de totale markt zou kunnen hebben vanwege de recente Bitcoin ETF aanbiedingen en Bitcoin Ordinal inscriptie. De sky is duidelijk the limit voor dit project.

Laten we ook erkennen dat Bitcoin de donkere cryptowinter, die in 2022 begon, veel beter heeft doorstaan dan verwacht. Het kwam in 2023 opnieuw naar voren en boekte indrukwekkende rendementen, en dit jaar heeft het onlangs opnieuw de grens van $60.000 overschreden.

Bovendien zijn de BRC-20 tokens in waarde gestegen tot een totale marktkapitalisatie van meer dan $3 miljard op het moment van schrijven, aldus CoinGecko. Deze opkomende en groeiende markt is de perfecte basis voor Bitcoin Dogs om uit te bouwen en zich mogelijk te ontwikkelen tot een sector die meer miljarden waard is dan Bezos.

Vanuit welke hoek je Bitcoin Dogs ook bekijkt, de schoonheid en aantrekkingskracht ervan valt niet te ontkennen. Het heeft het prestige dat het de presale coin van OG Bitcoin is en maakt een sprong naar groeiende markten zoals Bitcoin Ordinals, GameFi en de NFT sector – naar verluidt toe aan een heropleving in zoals die van 2021.

Accepteer geen FOMO: Sluit je vandaag nog aan bij de Bitcoin Dogs roedel

De klok tikt voor de kans voor investeerders om het 0DOG token te bemachtigen tegen een prijs waar toekomstige investeerders jaloers op zullen zijn.

Met een gedurfde en opwindende routekaart voor de boeg, waarvan de details te vinden zijn in de whitepaper, dringt de tijd om je aan te sluiten bij de groeiende community van 110.000 volgers op X/Twitter en 19.000 leden op Telegram. Ongetwijfeld versterkt door de serieuze steun van de grote influencers @BscGemsX1000 en @BscSuperAltcoin.

Nu de prijzen stijgen voorafgaand aan het einde van de presale op 15 maart, is er geen tijd om te wachten. Pak je 0DOG tokens en geniet van de spanning van de rit terwijl deze de verte in racet nadat hij live is gegaan.

Klik hier om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!