De explosieve voorverkoop van BlastUP breekt records – $1M opgehaald in een paar weken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu het altcoin-seizoen van start gaat, vallen een aantal projecten op als potentiële koplopers. Beleggers zijn altijd op zoek naar verborgen crypto-edelstenen die in de toekomst de bron van enorme winsten zouden kunnen zijn. Op dit moment heerst er opwinding rond een bepaald cryptoproject dat het volgende grote ding zou kunnen zijn: BlastUP. De snelle opkomst ervan heeft golven door de cryptogemeenschap gestuurd, en de cijfers vertellen een nog overtuigender verhaal.

BlastUP-voorverkoop verbrijzelt de drempel van $1 miljoen

BlastUP is het eerste launchpad-platform op Blast, de enige L2-blockchain die een native rendement van 4% voor ETH en 5% voor stablecoins biedt. Dit unieke karakter heeft Blast geholpen om in slechts één maand $ 1 miljard aan TLV binnen te halen. BlastUP lijkt de stappen van Blast te volgen, aangezien het tijdens de voortdurende voorverkoop de drempel van $1 miljoen al heeft overschreden, wat voor opschudding op de markt heeft gezorgd.

De essentie van BlastUP is samengevat in het motto ‘groei sneller en verdien meer’. De eenvoud en transparantie zijn de kenmerken die dit platform tot een go-to-oplossing kunnen maken voor alle blockchain-startups die op zoek zijn naar een naadloze toegang tot de markt. Een groeiend aantal investeerders wil zich graag vroegtijdig aansluiten, in afwachting van het succes van dit lanceringsplatform dat de loyaliteit van miljoenen gebruikers zal veroveren. Het BlastUP-token (BLP) is tijdens de voorverkoop veel lager geprijsd dan bij de notering, dus het nu kopen ervan is een slimme investeringsbeslissing.

Investeer verstandig! Koop nu BlastUP-tokens tegen de beste prijs!

De populariteit van BlastUP bereikt nieuwe hoogten

BlastUP hecht veel waarde aan het vertrouwen van zijn uitgebreide community en deelt regelmatig exclusieve updates over X. In recente ontwikkelingen heeft BlastUP volgens Blastdapps een plek veroverd als een van de beste lanceerplatforms op Blast, wat de gunstige positie ten opzichte van concurrenten benadrukt.

Het debuut van BlastUP veroorzaakte veel ophef in de cryptogemeenschap en trok de aandacht van Benj, de bekende beïnvloeder van X. In een opmerkelijke post wierp Benj licht op BlastUP, waarbij hij de onderscheiding ervan als een lanceerplatform met zinvol nut benadrukte, waardoor het zich onderscheidde van louter een meme. munten. Gevoed door een levendig concept lijkt BlastUP klaar voor aanzienlijke winsten, zoals voorspeld door Benj.

Terwijl BlastUP de schijnwerpers steelt, ontvouwt de echte opwinding zich in de manier waarop het zijn groeiende bekendheid vakkundig omzet in een magnetische kracht, die nieuwe projecten en investeerders aantrekt.

Word NU lid van BlastUP en profiteer van exclusieve vroege voordelen

BlastUP zet de gemeenschap op de eerste plaats en zorgt voor voordelen voor iedereen

Als het belangrijkste startplatform op Blast legt BlastUP de lat hoog om ervoor te zorgen dat gebruikers een eersteklas ervaring hebben. Het BlastUP team streeft naar gedeelde groei voor alle deelnemers! Via het Community Incentives Program worden actieve gebruikers beloond voor het helpen groeien van de community. Het is een win-win-regeling waarbij iedereen kan verdienen, ongeacht achtergrond of expertise!

Focussen op succes voor blockchain-startups

In zijn streven naar succes voor projecten heeft BlastUP de Launchpad Accelerator geïntroduceerd, ontworpen om projecten te helpen bij het verfijnen van documentatie en tokenomics voor naadloze kapitaalverhoging.

Beveiliging neemt een cruciale plaats in in de strategie van BlastUP, wat blijkt uit de strenge projectscreening. Deze functie zorgt ervoor dat alleen projecten van het hoogste kaliber toegang krijgen, waardoor de integriteit van het hele ecosysteem wordt gewaarborgd. Deze sterke toewijding aan beveiliging maakt BlastUP tot een betrouwbaar platform, goed gepositioneerd voor duurzame groei in de toekomst.

De impact van succesvol gelanceerde projecten op BlastUP weerklinkt in het hele ecosysteem en bepaalt de prestaties van het oorspronkelijke token.

Talrijke voordelen voor houders van BlastUP Token (BLP).

Het BlastUP-token biedt de houders een breed scala aan voordelen, waardoor ze exclusieve toegang krijgen tot verschillende voordelen, zoals:

  • Gelaagde IDO-lanceringen.
  • Aantrekkelijke inzetbeloningen.
  • Een terugkoopmechanisme dat wordt aangedreven door een deel van de inkomsten uit de lancering van projecten.

Bovendien wil BlastUP zijn gemeenschap versterken door gratis tokens via een Airdrop te distribueren aan vroege Blast-gebruikers, voorverkoopkopers van BLP en bijdragers aan het Community Incentives-programma.

BlastUP kijkt vooruit en staat klaar om de lancering van startups op het Blast-netwerk te transformeren door gebruik te maken van de mogelijkheden van AI- en Web3-tools. Het strategische plan, dat de reis tot 2026 schetst, onthult overtuigende elementen zoals een AI-aangedreven IDO-screener, tools voor AI-gestuurde startup-teams en de Community Marketplace. Dit onderstreept een standvastige toewijding aan het verbeteren van de algehele capaciteiten van het ecosysteem.

Laatste gedachten

De komst van BlastUP is een groot probleem voor de DApp-ontwikkeling in het Blast-ecosysteem. Ze richten zich op het opbouwen van een sterke gemeenschap en het verzekeren van waarde voor hun oorspronkelijke token, waarbij ze een strategische aanpak volgen voor groei op de lange termijn. Ze overtreffen de verwachtingen en hebben in een paar weken al meer dan $1.000.000 ingezameld. De voorverkoop van BlastUP-tokens verloopt snel, dus vroege investeerders moeten snel handelen. De aandacht die BlastUP krijgt spreekt boekdelen over de potentiële impact ervan, waardoor het een verborgen crypto-juweeltje is in dit opwindende altcoin-seizoen.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!