BTC koers naar $300k in 2024, voorspelt Rich Dad Poor Dad-auteur Robert Kiyosaki – Nu Bitcoin kopen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin is een van de populairste crypto op de markt. Het is dan ook niet zo gek dat al die belangstelling zorgt voor de nodige voorspellingen over de Bitcoin koers. Sommigen zijn realistisch, terwijl anderen wat meer op een fantasie lijken.

Toch is wel bekend dat de Bitcoin koers rare dingen kan doen. Bovendien zijn er ook al genoeg mensen rijk geworden met een investering in deze digitale munt.

Jij kan de volgende zijn die veel geld gaat verdienen aan Bitcoin. Daarvoor moet je wel nu Bitcoin kopen. De koers zou best eens flink kunnen gaan stijgen.

Bitcoin koers verwachting – Kan Bitcoin $300.000 worden?

De Bitcoin koers bereikte op 5 maart een nieuwe all time high. De Bitcoin koers had op dat moment een waarde van $69.200. Bitcoin daalde echter ook weer en inmiddels schommelt de waarde van de digitale valuta rond de $66.700.

Er zijn dus redelijk wat schommelingen waar te nemen in de Bitcoin koers. Erg veel gevolgen heeft dit vooralsnog niet. De Relative Strength Index van Bitcoin staat op ongeveer 56. Dat wil zeggen dat het sentiment momenteel vrij neutraal is.

Het dalen van de Bitcoin koers na het bereiken van de all time high werd niet gezien als een ramp. Voor veel investeerders betekende dit juist een nieuwe mogelijkheid om in de cryptocurrency te investeren.

Het is ook goed mogelijk dat Bitcoin flink in waarde gaat toenemen, zeker als het niveau van $69.000 weer doorbroken kan worden. Robert Kiyosaki voorspelt zelfs een waarde van $300.000 in 2024. Volgens hem moet je nu Bitcoin kopen en kan zelfs een investering van $500 genoeg zijn om veel winst te maken.

Dat Bitcoin een waarde van $300.000 zal bereiken in 2024 lijkt vrij onwaarschijnlijk. Het behalen van een nieuwe all time high behoort wel tot de mogelijkheden. Mocht het niveau van $69.000 doorbroken worden, dan zijn waardes van $75.000 tot $80.000 binnen handbereik.

Al met al lijkt dit dus een gunstig moment om in Bitcoin te investeren.

Andere interessante crypto bij stijgende Bitcoin koers

Hoewel Bitcoin erg populair is en de digitale valuta veel aandacht krijgt, is het zeker niet de enige cryptocurrency die goed presteert. Voor investeerders kan het dan ook handig zijn om verder te kijken en te investeren in andere crypto met potentie.

Er zijn veel nieuwe cryptomunten op de markt gekomen die willen profiteren van het momentum op de markt. Deze crypto hebben vaak nog een kleine market cap en kunnen dus extreme rendementen opleveren.

Aangezien het nogal lastig kan zijn om de juiste projecten te ontdekken, helpen we je vast een eindje op weg. Hieronder staan enkele veelbelovende crypto die ook zeker de moeite waard zijn.

Green Bitcoin (BGTC) – Een veelbelovende groene Bitcoin variant

Door de sterk stijgende Bitcoin koers is er genoeg reden voor andere projecten om zich min of meer te koppelen aan die populaire crypto. Zo ook Green Bitcoin (GBTC), een project dat probeert een groenere versie van Bitcoin te worden. Het project maakt gebruik van de blockchain van Ethereum.

De token zit momenteel in de presale fase en dat verloopt zeer voorspoedig. Met de presale is inmiddels namelijk al een bedrag van ruim $2 miljoen opgehaald. Dat belooft dus veel goeds voor het moment waarop de token live gaat op de exchanges.

Vooral het Gamified Green Staking model maakt dit project bijzonder. Investeerders krijgen zo de kans om een passief inkomen te verdienen. Er is echter ook een bijzondere twist, want de inkomsten kunnen verhoogd worden als er meegedaan wordt aan voorspellingen van de Bitcoin koers.

Een correcte voorspelling van de Bitcoin koers zal zorgen voor hogere inkomsten uit staking. Voor het staken is 27,5% van de tokens gereserveerd. In totaal zijn er 21 miljoen Green Bitcoin tokens beschikbaar.

Van al die tokens komt 40% al vrij tijdens de presale. Dat is een vrij forse hoeveelheid. Dit betekent aan de andere kant ook dat er meer dan genoeg kans is voor jou om nog tijdens de presale te investeren in dit nieuwe crypto project.

Als je graag wil investeren in een veelbelovende crypto en ook een redelijk passief inkomen wil verdienen, dan is Green Bitcoin het project voor jou. Investeer dan ook snel in dit nieuwe en veelbelovende project voordat het te laat is.

Nu naar Green Bitcoin (GBTC)

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Efficiënt toegang tot Bitcoin-mining

We blijven nog even in de Bitcoin wereld hangen, want er is nog een veelbelovend project dat een verbinding heeft met de grootste cryptocurrency. Het gaat hierbij om Bitcoin Minetrix (BTCMTX).

Eigenlijk doet de naam al enigszins vermoeden wat de bedoeling is van het project. Door te investeren in Bitcoin Minetrix tokens kun je uiteindelijk ook in het bezit komen van Bitcoin. Het is dan ook niet raar dat dit project al de nodige aandacht krijgt.

Maar hoe zit dat dan precies? Het werkt eigenlijk vrij simpel. Investeerders krijgen de kans om de gekochte Bitcoin Minetrix tokens te staken. Bij de beloningen voor het staken komen ze ook in het bezit van zogenoemde tokenized mining credits.

Die tokenized mining credits dienen eigenlijk als een soort betaalmiddel. Je kunt ze namelijk inzetten om Bitcoin te laten minen. Op die manier kom je dus uiteindelijk ook in het bezit van Bitcoin.

Ook dit project zit momenteel nog in de presale fase, waarbij de koers steeds een hogere waarde krijgt. Op het moment van schrijven is het mogelijk om 1 BTCMTX aan te schaffen tegen een koers van $0,0139.

Die koers zal dus nog tijdens de presale stijgen, maar zodra de token beschikbaar is op de exchanges zal de waarde nog veel verder toenemen. Het is dan ook verstandig om nu te investeren in Bitcoin Minetrix.

Investeer dan ook snel in dit project om veel winst te maken en om ook de trotse eigenaar te worden van je eigen Bitcoin.

Nu naar Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Scotty the AI (SCOTTY) – De ideale combinatie tussen crypto emmes en AI crypto

We laten de wereld van Bitcoin nu achter ons en we verplaatsen ons naar een ander segment van de cryptomarkt. Het gaat dan om de meme coins. Ook hier zijn er erg veel van en met Scotty the AI (SCOTTY) is er nog maar weer eens eentje bij gekomen.

Het lijkt er momenteel op dat deze token een grootse toekomst tegemoet gaat. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat de token zichzelf niet beperkt tot slechts het bestaan als meme coin.

Scotty the AI zorgt er met programma’s als Scotty Swap en ScottyChat voor dat het platform ook wel degelijk een bepaald nut met zich meebrengt.

Zo zorgt Scotty Swap voor veilige en efficiënte token exchanges, waar transacties geoptimaliseerd zijn voor maximale winsten. Aan de andere kant zorgt ScottyChat juist voor inzichten in de wereld van crypto, die zowel voor nieuwe investeerders als de meer ervaren investeerders erg handig zijn.

Van het totale aanbod aan tokens zal 30% beschikbaar komen tijdens de presale. Er is dus meer dan genoeg kans voor jou om nu al in de token te investeren. Gezien de verwachtingen voor dit project lijkt het ook verstandig om dat nu al te doen.

Wil je iets anders dan een aan Bitcoin gekoppeld project, maar wel iets met een nut? Kies dan voor het nieuwe project Scotty the AI. Investeer snel tijdens de presale en profiteer later van het maken van behoorlijke winsten.

Nu naar Scotty the AI (SCOTTY)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!