Heb je de 2.300.000% winst van Shiba Inu gemist? Bekijk de top 5 meme coins die je nu kunt kopen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Als u er spijt van heeft dat u niet op Shiba Inu (SHIB) bent gesprongen, aangezien deze sinds de oprichting met 2,3 miljoen% is gestegen, hoeft u zich geen zorgen te maken. De meme-muntenwaanzin is niet meer weg te denken, en een nieuwe groep concurrenten staat klaar om te domineren. Tot de beste mememunten voor degenen die op dit moment naar de maan willen schieten behoren KangaMoon (KANG), Pepe (PEPE), Bonk (BONK), Dogwifhat (WIF) en Floki (FLOKI).

KangaMoon (KANG): Een meme coin met een unieke twist

In tegenstelling tot 99% van andere meme-munten is KangaMoon (KANG) uniek en heeft het echt nut. KANG zal de primaire in-game valuta zijn voor een komende KangaMoon play-to-earn (P2E) game. Met deze mememunt kun je je personages upgraden of in-game items kopen.

Iedereen kan deze meme-munt kopen voor slechts $0,01125, aangezien deze zich in fase 3 van de voorverkoop bevindt. Degenen die vroeg in het project hebben gekocht, zitten op een rendement van 125%. Daarom zijn mensen dol op deze unieke meme-munt: hij heeft al meer dan $640.000 opgehaald en mikt op $1 miljoen.

Gezien het feit dat de P2E NFT-markt in 2022 werd gewaardeerd op 329 miljoen dollar en als een lopend vuurtje groeit, staat KangaMoon op het punt te exploderen. Analisten voorspellen dat KANG met “100x” zal stijgen nadat het in het tweede kwartaal van 2024 op een Tier-1 CEX genoteerd staat. Als je wilt proberen mee te liften op deze golf van potentiële groei, is dit het perfecte moment om het te kopen, als een bonus van 10% bij elke aankoop is nu van kracht.

Als u bovendien gratis KANG-tokens wilt, zijn er meer dan voldoende mogelijkheden beschikbaar via actieve deelname van de gemeenschap. Als u bijvoorbeeld berichten op sociale media van KangaMoon becommentarieert of deelt, kan dit ertoe leiden dat u gratis KANG-tokens ontvangt. Vanwege al deze redenen lijkt KANG een van de beste mememunten die je nu kunt kopen.

Pepe (PEPE): Laat een enorme prijsgroei zien

Pepe (PEPE) heeft furore gemaakt in de meme-muntenwereld. Het is een meme-munt op de Ethereum-blockchain. Als een deflatoire cryptomunt die een eerbetoon is aan Pepe de Kikker, worden talloze individuen erdoor aangetrokken.

De Pepe-prijs is de afgelopen 30 dagen alleen al gestegen van $0,000000907 naar $0,00000688. De marktkapitalisatie groeide in die periode van $378 miljoen naar $2,89 miljard. Vanuit technisch analyseperspectief zou deze meme-munt deze bullish trend kunnen voortzetten. Zo knipperen er bijvoorbeeld 22 technische indicatoren groen.

Experts op cryptogebied houden rekening met al deze factoren bij het maken van hun Pepe-prijsvoorspellingen. Om deze redenen voorspellen ze dat de prijs van deze meme-munt in het tweede kwartaal van 2024 $0,000011 zal bereiken, wat behoorlijk bullish is.

Bonk (BONK): Op een bullish golf rijden

Ondertussen heeft Bonk (BONK) de laatste tijd veel grip gekregen, vooral in het Solana-ecosysteem. Het meest opvallende is dat Robinhood Crypto EU onlangs heeft aangekondigd dat het deze op Solana gebaseerde meme-munt zal vermelden. Hierdoor zullen meer mensen toegang krijgen tot de Bonk-crypto.

In termen van de Bonk-prijsbeweging is deze de afgelopen maand gestegen van $0,000010 naar $0,00029. De marktkapitalisatie van deze meme-munt steeg in die tijd van $643 miljoen naar $1,91 miljard. De technische analyse schetst ook een bullish beeld voor Bonk, aangezien het boven zijn 21-daagse EMA handelt. Bovendien tonen ongeveer 20 technische indicatoren koopsignalen voor deze meme-munt.

Als gevolg hiervan hebben vooraanstaande marktanalisten een bullish Bonk-prijsvoorspelling gedaan. Ze verwachten dat Bonk in het tweede kwartaal van 2024 een waarde van $0,000045 zal bereiken. Deze factoren maken Bonk tot een van de mememunten om in de gaten te houden.

dogwifhat (WIF): Bijna 1.000% gestegen

dogwifhat (WIF) werd geboren in 2023. Het is een meme-munt geïnspireerd door Dogecoin (DOGE). Deze crypto heeft geen tastbare steun en de waarde ervan wordt voornamelijk bepaald door speculatieve factoren. Het is in stijgende lijn gegaan toen de meme-muntmanie begon.

De laatste tijd heeft Dogwifhat een traantje gelaten. Volgens de gegevens van CoinMarketCap is de Dogwifhat-prijs de afgelopen 30 dagen gestegen van $0,20 naar $1,78, een sprong van 924%. De marktkapitalisatie van Dogwifhat steeg in die periode ook van $202 miljoen naar $1,78 miljard. De technische analyse voor deze meme-munt laat een mooie toekomst zien, aangezien 15 technische indicatoren groen knipperen voor WIF.

Als het gaat om de prijsvoorspellingen van dogwifhat, blijven crypto-experts optimistisch. Ze voorspellen een potentiële prijsstijging naar $2,15 in het tweede kwartaal van 2024. Met deze prijsvoorspelling zou dogwifhat een van de meme-munttitanen kunnen worden.

Floki (FLOKI): Op een opwaarts traject

Floki (FLOKI) werd gelanceerd als een meme-munt die zijn inspiratie haalde uit de hond van Elon Musk, maar nu is het verschoven naar dit uitgebreide web3-project. Nu neemt Floki gedecentraliseerde financiën en NFT’s op zich, terwijl hij ook naam wil maken in de Metaverse.

Wat de Floki-prijs betreft, deze heeft de laatste tijd een opwaarts traject doorgemaat. De koers is bijvoorbeeld de afgelopen 30 dagen gestegen van $0,000027 naar $0,00013. Gedurende die tijd is de marktkapitalisatie gestegen van $264 miljoen naar $1,26 miljard. Het sentiment voor deze meme-munt is ook bullish, aangezien Floki 21/30 (70%) groene handelsdagen heeft meegemaakt.

Bovendien knipperen 24 technische indicatoren groen voor de Floki-munt. Niet alleen dat, maar Floki handelt ook boven zijn 50- en 100-daagse EMA’s. Om deze reden hebben marktanalisten een bullish Floki-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorspellen een stijging naar $0,000256 voor Floki in het tweede kwartaal van 2024.

Slotopmerkingen: De beste meme-munt om in te investeren

Hoewel al deze mememunten de moeite waard zijn om in de gaten te houden, zal er één opvallen: KangaMoon. Een belangrijk voordeel dat het bezit is de lage marktkapitalisatie van $11,25 miljoen. Met andere woorden: KANG zal veel minder nieuwe fondsen nodig hebben om de prijs te laten stijgen in vergelijking met Pepe, Bonk, Dogwifhat en Floki. Als gevolg hiervan kan KANG het succes van Shiba Inu veel sneller repliceren.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!