Houders van Sei, Arbitrum en BlastUP zullen winnen in deze bull run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitcoin heeft onlangs een recordhoogte bereikt, wat voor een buzz op de cryptomarkt zorgde. Te midden van deze gebeurtenis lijken de eigenaren van Sei, Arbitrum en BlastUP zich in een gunstige positie te bevinden. Nu een bullish trend domineert, vertonen deze tokens veelbelovende vooruitzichten. Deze ontwikkeling duidt op een interessante fase voor cryptocurrencies. Ons nieuwste verhaal onderzoekt de betekenis en mogelijke implicaties van deze golf voor houders van Sei, Arbitrum en BlastUP.

BlastUP-voorverkoop: De rijzende ster die de explosierevolutie zal voortzetten

Blast, de enige Layer 2-blockchain met een native rendement voor ETH en stablecoins, heeft onlangs indruk gemaakt in de cryptowereld met zijn duizelingwekkende lancering en bereikte in slechts één maand een duizelingwekkende TVL van $1 miljard. Na het briljante debuut verschijnt er een nieuw groot project op basis van deze blockchain: BlastUP.

BlastUP is een baanbrekend lanceerplatform dat klaar is om het pad van de Blast naar daverend succes te volgen, met plannen om Web3-tools te voorzien van AI-innovatie voor snelle en kwalitatieve startup-lanceringen. Het biedt een uitgebreide reeks tools en een rijk beloningssysteem voor iedereen die aan boord komt. Momenteel voert BlastUP zijn voorverkoop uit en biedt BlastUP-tokens aan tegen de laagste prijs. Als je deze tokens nu koopt voor $0,05, krijg je in de toekomst een flinke korting van 50%, aangezien de listingprijs is vastgesteld op $0,1.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder toewijzingen voor tokenverkoop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

Na een eenvoudige missie om blockchain-startups te helpen sneller te groeien en meer te verdienen, is BlastUP op weg om een dominante kracht te worden. Het team van toegewijde crypto-enthousiastelingen achter het project is zeer toegewijd aan hun visie en heeft ambitieuze plannen om een uniek lanceerplatform te worden voor een gemakkelijke en efficiënte lancering in de crypto-ruimte.

De uitgebreide routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en schetst plannen om een AI IDO-screener te lanceren, AI-tools te ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor startup-teams, en de Community Marketplace op te zetten.

>> Sluit je NU aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

De marktreactie van Arbitrum op een Woofi-aanval van $8 miljoen: Potentiële weerstands- en ondersteuningsniveaus beoordeeld

De recente aanval van $8 miljoen op Woofi heeft onvermijdelijk enige aandacht voor Arbitrum gewekt. Op de korte termijn zou de prijsbeweging door dit incident kunnen worden beïnvloed, waarbij mogelijk het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $2,18 wordt getest en mogelijk zelfs het tweede weerstandsniveau op $2,42 wordt bereikt. De MACD en de tiendaagse koopaanbevelingen van de SMA duiden ondanks de tegenslag op een optimistische trend.

Aan de andere kant kunnen de kriebels veroorzaakt door de gebeurtenis ook leiden tot een marktcorrectie. Beleggers die het risico willen minimaliseren, kunnen mogelijk een kans krijgen om in te stappen op het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau van $1,70, of zelfs op het tweede ondersteuningsniveau van $1,45 als de zorgen groter worden. De 100-daagse SMA duidt echter op bullish koersbewegingen op de lange termijn, wat wijst op een algemeen positief marktsentiment voor Arbitrum.

SEI digital activa klaar voor bullish beweging ondanks potentiële risico’s

Door de recente stijging van de prijs van SEI is het digitale activum klaar voor een bullish beweging. Gezien de huidige stand van $0,74, zal de koers het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $1,05 doorbreken en mogelijk richting de tweede weerstand op $1,27 gaan. Als de trend aanhoudt en het momentum van de recente onthulling katapulteert, kunnen we uitkijken naar een vruchtbaar resultaat op de korte termijn.

De markt is echter notoir onvoorspelbaar. Hoewel de stijging veelbelovend is, is het vermeldenswaard dat de Moving Average Convergence Divergence (MACD) een verkoop aanbeveelt, wat wijst op een mogelijke neergang. Mocht de waarde van SEI bearish druk ondervinden, dan zou deze zich kunnen terugtrekken naar het dichtstbijzijnde steunniveau van $0,60, of verder kunnen dalen naar de tweede steun op $0,36 voor een langere termijnvisie.

Conclusie

Terwijl Sei en Arbitrum bemoedigende vooruitzichten bieden in de huidige stijging van de bullmarkt, komt BlastUP naar voren als degene om in de gaten te houden. Het robuuste karakter van het Blast-ecosysteem, gecombineerd met zijn innovatieve concept, plaatst BlastUP in de voorhoede van potentieel succes. De voorverkoopfase biedt een uitstekend startpunt voor investeerders die willen profiteren van de veelbelovende toekomst ervan.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!