Presidentskandidaat RFK Jr. steunt Shiba Inu (SHIB)

In een belangrijke ontwikkeling voor de Shiba Inu cryptocurrency-gemeenschap dook Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu (SHIB), maandag op sociale media om de groeiende steun voor de meme-munt onder de aandacht te brengen, met name van de Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. (RFK).

Er werd waargenomen dat RFK Jr. de slogan van Shiba Inu onderschreef: “It’s Not A Meme, It’s A Movement”, een zet die Kusama benadrukte in zijn bericht op X (voorheen bekend als Twitter) op 4 maart.

Deze goedkeuring kwam aan het licht tijdens het ETHDenver 2024-evenement, waar RFK Jr. en Russ Davis van In Russ We Trust Crypto publiekelijk hun steun betuigden voor het Shiba Inu-project door de merchandise van de munt te dragen, waarmee ze hun solidariteit met het ‘SHIB-leger’ toonden.

Cryptische berichten en strategische bijeenkomsten

Na de publieke goedkeuring deelde Shytoshi Kusama een reeks cryptische berichten die zinspeelden op nieuwe ontwikkelingen binnen het Shiba Inu-ecosysteem. Zo werkte hij zijn status bij naar “With new Frens” en vermeldde dat hij een volledig schema had met ontmoetingen met onlangs bekende partners.

Deze uitspraken hebben speculatie binnen de cryptocurrency-gemeenschap aangewakkerd over mogelijke samenwerkingen en de richting van de toekomstige projecten van Shiba Inu.

Het verhaal van Kusama suggereert een periode van strategische planning, waarbij de nadruk wordt gelegd op het benutten van de recente successen van de meme-munt om nieuwe hoogten te bereiken.

De hoofdontwikkelaar liet doorschemeren dat hij de ‘ware kracht’ van het project in de komende maanden zou willen demonstreren, ondanks het bescheiden budget van het project en de minimale marketinginspanningen.

Terwijl Shiba Inu verder evolueert dan de oorsprong van de meme-munt, kijkt de markt nauwlettend uit naar de volgende stappen in deze dynamische en steeds veranderende sector.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!