Analisten noemen 3 must-have crypto’s voor deze bull-run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt beleeft momenteel een aanzienlijke rally, waarbij Bitcoin (BTC) voorop loopt door de grens van $68.000 te doorbreken en bijna zijn hoogste punt ooit heeft bereikt. Deze stijging wordt grotendeels toegeschreven aan de sterke instroom in nieuw gelanceerde Bitcoin ETF’s, wat een ongekende rally aangeeft, niet alleen voor Bitcoin, maar ook voor de bredere cryptomarkt. De verwachting voor een aankomend ‘altseason’ groeit, omdat historisch gezien dergelijke seizoenen worden geactiveerd zodra Bitcoin zijn eerdere recordhoogtes overtreft. De marktkapitalisatie van altcoins is de afgelopen maand alleen al met 50% gestegen tot $1,2 biljoen, waarbij meme-munten aanzienlijk hebben bijgedragen aan deze stijging.

De huidige cryptomarkt is zeer onvoorspelbaar, maar er zijn projecten die zich onderscheiden van de rest. Vanwege de sterke ontwikkelingen, de hype op sociale media en verschillende andere factoren lijken deze crypto’s volgens verschillende experts op het punt te groeien.

🚀 ScapesMania in opkomst! 🚀

Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest voor ScapesMania. Het cryptoproject heeft al de nodige fondsen verzameld om zichzelf op de markt te begeven, klaar voor uitbreiding. Hoewel meer dan $6.000.000 verzameld in totaal of meerdere $20.000+ stortingen van crypto-whales er op papier indrukwekkend uitzien, zijn dit slechts cijfers. De echte hartslag van het succes van het project is de levendige en gepassioneerde gemeenschap van meer dan 60.000 mensen.

Het gaat niet alleen om het kolossale potentieel; het gaat om de gedeelde visie, actieve participatie en DAO-bestuur. Het zijn altijd de handen van de houder geweest en zullen altijd de macht hebben.

Ontwikkelen in de bloeiende casual gaming-ruimte

De toekomst ziet er uitzonderlijk rooskleurig uit, vooral gezien de veelbelovende casual gaming-niche van ScapesMania. Volgens Statista zal de grens naar verwachting in 2027 de verbazingwekkende grens van $19,12 miljard overschrijden, en raad eens? ScapesMania zal voorop lopen in de zich snel ontwikkelende niche.

Via DAO en verschillende andere functies nodigt ScapesMania Web3-enthousiastelingen uit om de groeimogelijkheden binnen de sector te benutten, aangezien deze naar verwachting vóór het einde van het jaar met bijna 9% zal groeien.

De vermelding op PancakeSwap staat voor de deur. De exacte datum werd onthuld tijdens de recente AMA, dus mis het niet! De handel zal beginnen met MANIA/WBNB- en MANIA/USDT-paren, waarbij USDT de belangrijkste bron van liquiditeit is, afhankelijk van de vraag van de gemeenschap.

Ook schetste de CEO van het project onlangs de strategie voor het bouwen van een geavanceerd gaming-ecosysteem. Geen enkel detail zal over het hoofd worden gezien in het proces – van het initiële concept tot het eindproduct, inclusief het testen met doelgroepen, het analyseren van resultaten en het aanbrengen van stapsgewijze wijzigingen.

Waarom kiezen voor ScapesMania?

Naast de hierboven genoemde voordelen zijn er nog andere factoren die het toekomstige traject van de munt kunnen beïnvloeden:

  • Geweldige marketingstrategie voor post-listing om voortdurende betrokkenheid van de gemeenschap en een grotere vraag te garanderen.
  • Solide tokenbeheerplan om hopelijk stabiliteit en groeipotentieel op lange termijn voor elke tokenhouder te garanderen.
  • TGE over de beste marktomstandigheden voor early adopters.
  • Beperkt aantal tokens, wat betekent dat schaarste de tokenwaarde in de loop van de tijd ernstig zou kunnen verhogen.
  • Het uitbreiden van de portefeuille van de houder met nieuwe projecten. Diversificatie kan zeer nuttig zijn.
    Goed uitgebalanceerde tokenomics met cliff en vesting. Een gestructureerd verwervingsschema voorkomt token-dumping en zorgt voor een stabiel evenwicht tussen vraag en aanbod.
  • Binnenkort vermeld op DEX, met CEX-vermeldingen in de maak. Toegang tot beurzen biedt liquiditeit en toegankelijkheid, wat betekent dat u direct van elke gelegenheid kunt profiteren.
  • Succesvolle audit door BlockSafu. Het vertrouwen in de veiligheid van het project is groot door gedegen toetsing door derden.
  • Topposities op cryptotrackers. Deze grotere zichtbaarheid zou meer houders kunnen aantrekken, waardoor de waarde mogelijk zou stijgen.

Beste deel over ScapesMania

Maar dit is het beste: als u de voorverkoop of openbare verkoop heeft gemist, hoeft u zich geen zorgen te maken! Dit is nog maar het begin van de succesvolle reis van dit project. Maak uw crypto-portemonnee klaar om verbinding te maken, want zodra ScapesMania op de lijst staat, wordt het een totaal ander spel.

In feite kan deelname op dit moment zelfs voordeliger zijn dan tijdens de eerdere verkopen. Waarom? Omdat je op een punt komt waarop de visie duidelijker is, het momentum sterker en het potentieel groter dan ooit tevoren.

Stap in of mis het

Waarom nog langer aarzelen? Mis uw kans deze keer niet: klik op de onderstaande link om u aan te melden voor aankondigingen en deel te nemen aan een mogelijk eenmalig project. Houd er natuurlijk rekening mee dat de cryptomarkt volatiel is en vergeet DYOR niet.

>>> Ontvang vermeldingswaarschuwingen – Mis uw kans niet <<<

Starknet (STRK): Navigeren door de golven van de marktdynamiek

Starknet (STRK), dat zijn debuut maakte op 20 februari 2024, kende een turbulente start met een aanzienlijke prijsdaling na de lancering. De aanvankelijke opwinding werd beantwoord met een reality check toen de prijs met 60% kelderde ten opzichte van de piek, grotendeels als gevolg van verkopen door vroege ontvangers en een opmerkelijke airdrop. Ondanks dit moeilijke begin stabiliseert de positie van Starknet (STRK) op de markt, waarbij de prijs rond de $1,80 schommelt, wat wijst op een voorzichtig optimisme onder beleggers.

Het debuut van Starknet (STRK) op de open markt werd gekenmerkt door volatiliteit, waarbij de prijs een scherpe daling kende van $4 naar minder dan $1,90. Deze daling werd beïnvloed door een combinatie van factoren, waaronder de verkoop door Ethereum-infrastructuurbedrijf Nethermind en airdrophunters. De voorspellingen voor de toekomstige prijzen van Starknet (STRK) variëren echter, waarbij sommige analisten een herstel naar $4,01 tegen eind 2024 voorspellen, terwijl anderen nog optimistischer zijn over de langetermijnvooruitzichten.

De toekomst van Starknet (STRK) biedt een allegaartje aan mogelijke uitkomsten. Kortetermijnvoorspellingen wijzen op een mogelijk herstel naar ongeveer $3 in de komende maanden, onder invloed van algemene markttrends en ontwikkelingen binnen het Starknet (STRK)-ecosysteem. Als we verder vooruitkijken, zijn de voorspellingen voor 2025 en daarna nog optimistischer, waarbij sommige voorspellingen een prijs suggereren die kan oplopen tot $17,88. Deze optimistische projecties worden echter getemperd door de inherente volatiliteit van de cryptocurrency-markt en de noodzaak voor Starknet om met succes door het regelgevingslandschap en de technologische vooruitgang te navigeren.

Stellar (XLM): Een baken van potentieel te midden van onzekerheid

Stellar (XLM), een veteraan op het gebied van cryptocurrency, heeft ondanks een recente upgrade een periode van stagnatie doorgemaakt. Stellar (XLM), opgericht in 2014 en voortgekomen uit een harde vork van Ripple, heeft moeite gehad om zijn momentum in het competitieve cryptolandschap te behouden. Op 28 februari 2024 schommelde de waarde van Stellar (XLM) rond de $0,1225, wat de uitdagingen weerspiegelt waarmee het wordt geconfronteerd bij het wekken van marktinteresse.

De prijs van Stellar (XLM) heeft fluctuaties gekend, waarbij een recente voorspelling een lichte daling naar $0,1206 suggereert, voordat een potentiële stijging naar $0,1262 eind maart 2024 kan plaatsvinden. Ondanks deze bescheiden bewegingen lijken de langetermijnvooruitzichten voor Stellar (XLM) veelbelovender. , waarbij voorspellingen wijzen op een potentiële stijging tot $0,3057 binnen het jaar en een nog hogere groei die in de komende jaren wordt verwacht.

De weg voor Stellar (XLM) is geplaveid met zowel kansen als hindernissen. Op de korte termijn kan de prijs van Stellar (XLM) lichte dalingen ondergaan, onder invloed van de huidige technische indicatoren en het marktsentiment. De middellange tot lange termijn voorspellingen zijn echter optimistischer, met verwachtingen van een gematigde tot significante groei, aangewakkerd door een bredere adoptie van Stellar (XLM) technologie en potentiële strategische partnerschappen. Niettemin zijn deze positieve projecties onderhevig aan het onvoorspelbare karakter van de cryptomarkt en de impact van regelgevingsbeslissingen op het Stellar (XLM) traject.

Conclusie

De cryptocurrency-markt is getuige van een aanzienlijke rally, waarbij de stijging van Bitcoin boven de $68.000 duidt op het begin van een altseason, historisch getriggerd door het overtreffen van eerdere recordhoogten. Het sterke momentum van de markt duidt erop dat er een veelbelovend nieuw seizoen in het verschiet ligt, wat mogelijk ten goede zal komen aan innovatieve projecten zoals ScapesMania. Het casual gaming-ecosysteem is geïdentificeerd als een potentiële must-have crypto voor deze bull run vanwege zijn unieke waardeproposities en marktpositionering.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Announcement Group: https://t.me/scapesmaniaAnn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!