Beste crypto’s om in te investeren voorafgaand aan de halvering van Bitcoin – Helium (HNT), Arbitrum (ARB) en Everlodge (ELDG)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bitcoin-halvering vindt elke vier jaar plaats, wanneer de beloning voor Bitcoin-mining met de helft wordt verlaagd. Gedurende deze tijd heeft de marktstijging niet alleen gevolgen voor Bitcoin, maar ook voor andere altcoins. Omdat de cryptomarkt anticipeert op een nieuwe halvering in april 2024, hebben analisten Helium (HNT), Arbitrum (ARB) en Everlodge (ELDG) aangemerkt als enkele van de beste crypto’s die hoge winsten zullen opleveren als de bullmarkt aanbreekt. Laten we hieronder eens kijken naar de marktactiviteit van deze tokens.

Everlodge (ELDG) brengt een revolutie teweeg in de vastgoedsector door fractioneel eigendom van activa

Nu de halvering van Bitcoin in zicht is, heeft Everlodge de lijst met topcrypto’s gemaakt, samen met Helium en Arbitrum, die binnenkort een hoge ROI zullen opleveren. Het Everlodge-project is sinds de start van de voorverkoop een revelatie. Veel investeerders die altijd geïnteresseerd zijn geweest in vastgoedinvesteringen hebben eindelijk een weg gevonden via het platform. Everlodge zal de vastgoedmarkt decentraliseren, waardoor gemiddelde verdieners luxe vastgoed kunnen kopen.

Door middel van fractioneel eigendom zal Everlodge investeerders in staat stellen volledig gedigitaliseerde NFT-activa te bezitten die afkomstig zijn uit luxe huizen en villa’s voor slechts $ 100. Naarmate de waarde van deze luxe eigendommen toeneemt, zal ook de waarde van de NFT’s toenemen. Dat komt omdat deze NFT’s een digitale weergave zijn van de activa. Ook zullen investeerders de ecosysteemfuncties van Everlodge kunnen verkennen, zoals de marktplaats voor transacties, een lanceerplatform voor ontwikkelaars om geld in te zamelen voor nieuwe projecten, een beloningsclub voor toegewijde leden en een leenprotocol waar activa kunnen worden gebruikt als onderpand voor leningen.

Na het succesvol beëindigen van de voorverkoop is de Everlodge native token ELDG genoteerd op Uniswap. Beleggers kunnen het ERC20-token, ELDG, kopen. Aan het begin van de voorverkoop werd het ELDG-token verkocht voor $0,01, en vroege investeerders hebben meer dan 190% ROI uit hun investering gehaald. Analisten hebben een rally van 30x voorspeld wanneer het token op Tier 1-beurzen wordt genoteerd.

De vastgoedmarkt wordt geschat op een waarde van 280 biljoen dollar en een investering in Everlodge, een pionier op het gebied van gedigitaliseerd vastgoed, zou een levensveranderende kans kunnen zijn. Nu de halvering van Bitcoin voor de deur staat, voorspellen analisten een ROI van 290% voor Everlodge in het eerste kwartaal, waardoor het een van de beste crypto’s is om nu in te investeren en binnenkort enorme winsten te behalen.

Helium (HNT) bereikt nieuwe mijlpalen vóór de halvering van Bitcoin

Helium (HNT) boekte eind vorig jaar opmerkelijke vooruitgang en steeg met meer dan 230% in de 90-daagse handelsgrafieken. Uit de gegevens van Coinmarketcap blijkt ook dat de prijs van Helium-token in de afgelopen 30 dagen met meer dan 25% is gestegen en in de afgelopen 7 dagen met nog eens 21%.

Een verdere blik laat zien dat de prijs van helium met meer dan 200% is gestegen in de prijsstatistieken van het jaar tot nu toe. Hoewel de activiteit op de tokensmarkt de afgelopen week is afgenomen, zijn analisten optimistisch over een spoedige rally. Afgaande op het bullish momentum van het token zou de Helium-prijs mogelijk $10 kunnen bereiken voordat de halvering van Bitcoin op volle gang is.

Arbitrum (ARB) dumpt maar kan vóór de halvering nieuwe hoogten bereiken

Arbitrum (ARB) was een van de snelstgroeiende Ethereum Layer 2-schaaloplossingen toen het in augustus 2021 werd gelanceerd. De bulls domineren de prijsgrafiek sinds de jaarwisseling, waarbij het token een nieuw record ooit heeft neergezet: $2,40 op 12 januari. Het lijkt er echter op dat de beren terugkomen nu de prijs van het Arbitrum-token begint te dalen.

In de maandgrafiek kende de Arbitrum-prijs een lichte daling van 5%, wat aangeeft dat de beren nog steeds in beweging zijn. Ondanks deze recente daling zijn analisten van mening dat het token een topcrypto is die een grote vlucht kan nemen vóór de halvering van Bitcoin. Ondertussen is het handelsvolume van Arbitrum al dagen aan het dalen terwijl tokenhouders hun opties afwegen.

Voor meer informatie over Everlodge (ELDG) kunt u terecht op hun website.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!