DeFi trading bots die 2024 zullen overspoelen: Bitbot getipt als populairste nieuwe crypto

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bitbot, het populairste nieuwe crypto project dat DeF trading bots op Telegram opnieuw definieert, kreeg deze week serieuze aandacht toen het een nieuwe mijlpaal bereikte. Het project bevindt zich nu in fase 3 van de presale en het token wordt momenteel gewaardeerd op $0,011. Er liggen 300 miljoen tokens voor het oprapen in 15 fasen, en Bitbot belooft een ongekende kans te worden voor vroege investeerders.

Deze presale opent deuren naar substantiële rendementen zodra de coin op exchanges wordt gelanceerd, en de populariteit van de presale toont het enorme potentieel van Bitbot aan. Lees verder om te ontdekken hoe deze geavanceerde crypto het landschap van handel via Telegram zal hervormen.

De populairste nieuwe crypto in 2024

Bitbot is een trading bot op Telegram die zich onderscheidt en zich richt op nieuwe beveiligingsniveaus en tegelijkertijd naadloze en gemakkelijke handel biedt. Bitbot verschilt van conventionele trading bots op Telegram zoals Unibot, dat in oktober 2023 een hack onderging, resulterend in een diefstal van $560 miljoen, en Banana Gun, met een enorme bug die het token binnen enkele uren van $8,70 naar $0,02 bracht. In plaats daarvan richt Bitbot zich op veiligheid.

Het strategische partnerschap met KnightSafe biedt de eerste non-custiodial trading bot op Telegram oplossing. Dit betekent dat Bitbot de enige trading bot op Telegram is waarmee gebruikers het volledige eigendom over hun geld kunnen behouden totdat de transacties zijn voltooid. Zoals het oude motto ons herinnert: “Not your keys, not your coins.”

Knightsafe introduceert als bewaarpartner geavanceerde beveiligingsmaatregelen door gebruik te maken van een mechanisme voor het delen van sleutels tussen meerdere partijen. Dit zorgt ervoor dat geen enkele entiteit volledige toegang heeft tot of inzicht heeft in de gehele sleutel, waardoor privacy en een extra beveiligingslaag voor gebruikersinvesteringen wordt geboden. Deze robuuste maatregelen beperken het tegenpartijrisico effectief en minimaliseren de blootstelling van gebruikers.

Naast de nadruk op beveiliging presenteert Bitbot een gebruiksvriendelijke en zeer intuïtieve interface, waardoor gebruikers zich kunnen concentreren op de essentiële taak: handelen. Het functiepakket omvat een eenvoudige UX en een optie voor het maken van wallets met één klik, waardoor gebruikers snel tot drie gratis wallets kunnen genereren.

De belangrijkste kenmerken van Bitbot

Naast het non-custodial raamwerk beschikt het projectteam van Bitbot over een combinatie van expertise uit zowel de traditionele financiële als de blockchain sector. Het resultaat is een platform dat de allernieuwste crypto innovaties naadloos integreert met de verhoogde beveiligingsnormen die synoniem zijn aan conventionele financiële platforms.

Als aanvulling op de veiligheid ontwikkelt het team ultramoderne anti-MEV en anti-rug oplossingen. Deze oplossingen zijn bedoeld om activa van gebruikers te beschermen tegen transactiekosten die MEV-bot exploits oppompen, te beschermen tegen pomp- en dump-schema’s, en in het algemeen de potentiële problemen aan te pakken die worden aangetroffen op platforms als Unibot en Banana Gun.

De gem scanner functie biedt hulp aan elke gebruiker van Bitbot, ongeacht zijn investeringsbehoeften. Hierbij wordt gezocht naar veelbelovende, kosteneffectieve presale mogelijkheden en op de exchanges gelanceerde tokens die bullish gedrag vertonen en winstgevende kansen bieden. Ondertussen gebruikt de snipe-tool AI om gems met een lage kapitalisatie op de automatische piloot te verhandelen en ze op hun hoogtepunt te verkopen voor maximale winst.

Bovendien is Bitbot er voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Via de innovatieve functie voor het verhandelen van kopieën kunnen gebruikers de strategieën van succesvolle wallets repliceren, wat een waardevolle leermogelijkheid biedt voor degenen die de ruimte betreden of voor ervaren individuen met beperkte tijd voor gedetailleerde technische analyse.

Degenen die investeren in Bitbot kunnen ook profiteren van een ingebouwd verwijzingsprogramma, dat een levenslang aandeel van 15% biedt in de handelskosten die worden geïnd van de doorverwezen investeerder, wat de toewijding van het platform aan beloningen aantoont en een onderling verbonden community bevordert.

Op het gebied van tokenomics biedt Bitbot 30% van zijn totale BITBOT tokenaanbod van 1 miljard aan in de presale, het wijst 20% toe voor ontwikkeling en 14% voor een agressieve marketingcampagne. Deze strategische aanpak weerspiegelt de inzet voor de lange termijn van het projectteam voor succes en biedt zekerheid tegen rug pulls.

Is er een explosieve groei aan de horizon voor Bitbot?

Terwijl de markt voor crypto wacht op de Bitcoin halving om een nieuwe bull cyclus te herstarten, komt Bitbot naar voren als de populairste nieuwe crypto DeFi investeringsmogelijkheid van het jaar. Concurrenten op deze markt, zoals Banana Gun en Unibot, zijn al “geland” en hebben een enorme groei doorgemaakt ondanks dat ze een dienst  aanbieden die niet over adequate beveiligingsfuncties beschikt.

Op het moment van schrijven heeft Banana Gun een marktkapitalisatie van $40 miljoen, en Unibot een marktkapitalisatie van $61 miljoen. De gecombineerde marktkapitalisatie van alle trading bots op Telegram bedraagt meer dan $329 miljoen. Dit toont het potentieel van Bitbot en het BITBOT token aan, omdat het leert van de fouten van zijn collega’s.

Degenen die in Bitbot investeren kunnen de toekomst met vertrouwen tegemoet treden, gezien de waardepropositie die zich richt op verbeterde beveiliging en opties voor zelfbewaring. Deze factoren zouden Bitbot moeten positioneren om een opmerkelijk rendement van 100x te behalen zodra het op populaire exchanges is gelanceerd. Vooral als je bedenkt dat Banana Gun en Unibot 28x en 200x hebben gepresteerd vanaf hun eerste presale fase.

Doe mee aan de Bitbot presale nu deze zich nog in fase 3 bevindt

Bitbot is op een levensvatbare missie om de normen van trading bots op Telegram opnieuw te definiëren. Het brengt geautomatiseerde handel binnen handbereik voor handelaren van alle vaardigheidsniveaus, en biedt onmisbare functies zoals copy trading, een gem scanner, een sniping tool en meer. Gecombineerd met de focus op veiligheid, toegankelijke interface en snelgroeiende aanhang, presenteert het een uiterst veelbelovend project.

Early adopters hebben de gouden kans om deel te nemen aan de presale van Bitbot tegen een tarief van $0,011 per token. Nu Bitbot baanbrekende functies introduceert in een markt die rijp is voor explosieve groei, is het potentieel voor Bitbot tokens om in 2024 omhoog te schieten enorm.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!