Nieuwe cryptos onder $1 met enorm potentieel voor deze bull run

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In een tumultueuze gang van zaken heeft de cryptomarkt onlangs een enorme liquidatie meegemaakt. Tijdens deze volatiele markten kan het moeilijk zijn om kansen te identificeren. Dat is waar crypto’s onder de $1 onder de radar kunnen schijnen. Terwijl deze bull run voortduurt, bieden deze betaalbare munten een kans op potentiële winst, en bieden ze een zilveren randje om door deze turbulente tijden te navigeren, wat het argument verder ondersteunt dat elke wolk een zilveren randje heeft.

BlastUP komt naar voren als een gamechanger in het DApp-lanceringslandschap

BlastUP is een uniek lanceerplatform gebaseerd op Blast, een legendarische Layer 2-blockchain die de krantenkoppen domineerde met zijn duizelingwekkende start en in slechts één maand tijd meer dan $1 miljard TVL veiligstelde. De impact van BlastUP kan enorm zijn, omdat de innovatieve oplossingen voor het lanceren van DApps met een compleet pakket Web3- en AI-tools een hit zullen worden voor startups.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang, en als je er nu in investeert, zou dit hetzelfde kunnen zijn als het kopen van Ethereum voor een paar dollar in 2017. Met elke nieuwe voorverkoopfase zullen BlastUP-tokens in waarde stijgen. De prijs in de eerste fase is vastgesteld op $0,02, terwijl de prijs bij de aanbieding $0,1 zal zijn. De ROI van 800% klinkt echt geweldig, dus nu is het perfecte moment om BlastUP-tokens te kopen tegen de beste prijs met 80% korting.

>> Beleef een echte gamechanger: Koop NU BlastUP-tokens met 80% korting <<

Houders van BlastUP-tokens krijgen toegang tot vele voordelen, van prioritaire tokenverkoop tot exclusieve loyaliteitsbeloningen in IDO’s. Houders kunnen ook rente verdienen door BlastUP-tokens in te zetten en te profiteren van de Seed Staking-functie, die gratis tokens van ondersteunde projecten biedt.

BlastUP is niet zomaar een cryptoproject, het heeft een sterke basis om de loyaliteit van een breed publiek te winnen. Door een uitgebreide reeks tools aan te bieden, wil dit lanceerplatform de toetredingsdrempels voor blockchain-startups verlagen, zodat ze vanaf het begin alles hebben om te slagen.

De gedetailleerde routekaart van BlastUP loopt tot 2026 met plannen om een AI IDO-screener, AI Startup Team Tools en de Community Marketplace te introduceren. BlastUP maakt zich op om het volgende grote ding in de crypto-ruimte te worden, dus je kunt maar beter opschieten en op de kar springen voordat het te laat is.

>> Klaar om weg te schieten? Koop nu BlastUP-tokens en katapulteer uw investeringen <<

De grotere rol van Pyth Network in DeFi zou een bullish scenario kunnen veroorzaken, ondanks potentiële risico’s

De grotere rol van het Pyth Network in DeFi zou een bullish scenario voor de langetermijnvooruitzichten kunnen veroorzaken. Vanaf de huidige prijs van $0,61 zou de revolutie die het netwerk belooft het netwerk kunnen positioneren als een vitale speler en omhoog kunnen duwen. Gezien het 10-Days Simple Moving Average van $0,59 zou een consistente positieve dynamiek de weg kunnen vrijmaken voor een aanzienlijke prijsgroei.

Elk actief brengt echter inherente risico’s en onzekerheden met zich mee. Hoewel de ontwikkeling veelbelovend is, zijn kortetermijnschommelingen in dergelijke markten gebruikelijk. De huidige neutraliteit die de RSI aangeeft, kan op kansen duiden, maar ook op potentiële volatiliteit op de korte termijn. Beleggers moeten rekening houden met de balans tussen potentiële groei en mogelijke risico’s die inherent zijn aan de cryptomarktomgeving.

Het opwaartse potentieel van Ondo: Koopsignalen, weerstandsniveaus en marktrisico’s onderzocht

De vooruitzichten voor Ondo laten potentieel voor een opwaartse beweging zien, gezien de huidige prijs van $0,27, met weerstandsniveaus van $0,35 en $0,48. De MACD-indicator duidt op een ‘koop’-oproep en een soortgelijke suggestie komt van het 10-daagse Simple Moving Average, dat op $0,25 staat, wat duidt op winstgevendheid op de korte termijn. Er is echter een gelijke kans dat Ondo zijn eerste ondersteuningsniveau ($0,06) test in geval van sterke marktvolatiliteit.

In het licht van de recente updates over het Ondo-landschap laten de langetermijnperspectieven een mix van risico’s en kansen zien. Als de prijs van Ondo wordt ondersteund door een positief momentum op de bredere markt, zou deze mogelijk kunnen stijgen naar het tweede weerstandsniveau ($0,48). Bij gebrek aan solide indicatoren van de 100-dagen Simple Moving Average en de Stochastic RSI Fast is er echter ruimte voor voorzichtigheid. Een aanzienlijk bearish marktsentiment zou Ondo naar een onbepaald tweede ondersteuningsniveau kunnen sturen. De RSI signaleert neutraliteit en houdt daarmee mogelijkheden open voor mogelijke prijsdalingen.

Conclusie

Terwijl we ons verder in deze bull run wagen, demonstreren betaalbare crypto’s onder de radar, zoals Pyth Network en Ondo, potentieel voor gezonde winsten. Toch blijft BlastUP in de schijnwerpers staan vanwege het baanbrekende concept en de robuuste positionering in het bloeiende Blast-ecosysteem. Dit unieke launchpad-platform biedt innovatieve functies en een veelbelovende roadmap die het DApp-lanceringslandschap mogelijk zou kunnen transformeren. Ondanks een zee aan opties positioneert BlastUP’s permanente potentieel het als een voorkeurskeuze voor investeerders.

Site: https://blastup.io/ 
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io 

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!