BlastUP debuteert op Blast L2 en zet de gouden standaard voor Launchpad Services neer

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl Layer 2-oplossingen een opmerkelijke verschuiving in beloningsdynamiek ervaren, zet BlastUP een nieuwe standaard voor DApp-ontwikkeling met strenge beveiligingsmaatregelen en een toewijding aan gemeenschapsgroei, waarbij lucratieve voorverkoopmogelijkheden worden geboden met een korting van 80% op de native tokens.

Blast Solution transformeert layer 2-beloningen

De Ethereum Merge, die overgaat op proof-of-stake, heeft het beloningssysteem binnen het netwerk drastisch veranderd. Deze verschuiving had bijgevolg gevolgen voor de beloningsstructuren van Layer 2-oplossingen, die doorgaans te maken krijgen met rendementsverlagingen als gevolg van netwerkinflatie. Blast, de revolutionaire L2-blockchain, heeft het probleem van lagere beloningen opgelost door het basisrendement voor gebruikers en ontwikkelaars te verhogen naar 4% voor ETH en 5% voor stablecoins. Het opent de deuren voor DApps om nieuwe bedrijfsmodellen te verkennen die niet beschikbaar zijn op andere L2-blockchains. De innovatieve aanpak van Blast heeft veel aandacht getrokken en het werd al snel het eerste Layer 2-protocol dat in slechts 35 dagen een mijlpaal van $1 miljard aan TVL bereikte.

>> Wees een van de EERSTE! Ontvang de exclusieve voordelen van BlastUP-voorverkoop <<

Onlangs heeft Blast een nieuwe deelnemer mogen verwelkomen: BlastUP. Het is het eerste lanceerplatform in het ecosysteem dat nieuwe DApps helpt hun reis op deze blockchain te beginnen. BlastUP belichaamt zijn missie onder het motto ‘Groei sneller, verdien meer’ en brengt de belangen van zowel projectmakers als deelnemers op één lijn, waardoor wederzijdse groei wordt bevorderd.

DApp-ontwikkeling stimuleren met Launchpad Accelerator

Om zijn missie te vervullen heeft BlastUP een uitgebreide reeks tools ontwikkeld waarmee projecten van de grond af aan kunnen worden opgestart. De Launchpad Accelerator is een van deze tools, die projecten helpt bij het verfijnen van hun documentatie en tokenomics voor een vlotte kapitaalverhoging. Deze functie zorgt ervoor dat elk project is voorbereid om te voldoen aan de verwachtingen van investeerders en wettelijke vereisten, waardoor een solide basis wordt gelegd voor snelle vooruitgang. Het succes van projecten die op BlastUP worden gelanceerd, zal het succes van het hele ecosysteem en zijn eigen token betekenen.

BlastUP stopt daar niet bij: het heeft het Community Incentives Program geïntroduceerd om actieve gebruikers binnen het ecosysteem te belonen voor hun bijdragen aan de groei van de gemeenschap. Naast dit ondersteuningsmechanisme biedt het platform lucratieve passieve inkomstenmogelijkheden voor houders van BlastUP-tokens.

BlastUP Token Utility en voorverkoopinvesteringsmogelijkheden

Het nut van het BlastUP-token strekt zich wijd en zijd uit, waardoor houders toegang krijgen tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en een terugkoopmechanisme dat wordt gefinancierd door een deel van de opbrengst van projectlanceringen. Daarnaast is BlastUP van plan om gratis tokens te distribueren via een Airdrop om vroege deelnemers te ondersteunen, wat de aantrekkingskracht van dit lanceerplatform verder vergroot.

BlastUP voert momenteel een voorverkoop uit van zijn eigen tokens, wat lucratieve investeringsmogelijkheden biedt. In tegenstelling tot cryptoprojecten die al op de DEX zijn genoteerd, hebben opkomende projecten een hoge mate van voorspelbaarheid omdat de prijs op een bepaald niveau is vastgesteld. Concreet is de huidige prijs van het BlastUP-token 5 keer lager dan de toekomstige aanbiedingsprijs.

BlastUP’s rigoureuze projectscreening voor een superieur ecosysteem

Om zijn missie te verwezenlijken heeft BlastUP een gedetailleerde strategie opgesteld waarbij veiligheid de hoogste prioriteit krijgt. De functie Projectscreening zorgt ervoor dat alleen projecten van hoog kaliber de community binnenkomen. Deze functie is van vitaal belang omdat risico’s inherent zijn aan het crypto-rijk en sommige DApps fraude blijken te zijn, zoals in het geval van FOMO3D en PoWH3D. Het BlastUP-team beoefent echter de nodige zorgvuldigheid om soortgelijke gevallen binnen zijn ecosysteem te voorkomen en het risico op frauduleuze activiteiten te beperken. Door dit te doen beschermt het de integriteit van zijn ecosysteem, waardoor het een veilig en betrouwbaar platform wordt dat uitkijkt naar duurzame groei.

Naleving van de wetgeving is slechts een van de vele criteria waaraan een project moet voldoen om deel uit te maken van het BlastUP-ecosysteem. Aanvragers moeten veel vakjes aanvinken, waaronder goed ontwikkelde tokemonics, marketing- en gemeenschapsstrategieën, een noteringsplan, backers en meer. Dit rigoureuze screeningproces maakt van BlastUP een privéclub waar alleen de beste projecten worden toegelaten.

Bouwen aan een sterke gemeenschap en plannen om AI-tools te gebruiken

BlastUP mikt hoog, niet alleen om een sterke gemeenschap op te bouwen, maar om elk lid in staat te stellen actief bij te dragen aan en beloningen te plukken uit de collectieve groei. Ook al is het project nog maar net begonnen, het heeft al snel een aanzienlijke aanhang verzameld, met bijna 14.000 abonnees op X. BlastUP is al door grote media-aandacht onder de aandacht gebracht, wat aantoont dat het een goede start heeft gemaakt.

Vooruitkijkend is BlastUP van plan om AI- en Web3-tools te gebruiken voor startup-lanceringen op het Blast-netwerk. De routekaart die zich uitstrekt tot 2026 omvat een AI IDO-screener, AI Startup Team Tools en de Community Marketplace, wat wijst op een vastberaden doel om de mogelijkheden van het ecosysteem te verbeteren.

>> Sluit u nu aan bij de BlastUP-voorverkoop en profiteer van vroege voordelen <<

Laatste gedachten

De komst van BlastUP zal een game changer zijn in de ontwikkeling van DApps in het Blast-ecosysteem. De focus van het lanceerplatform op het bevorderen van een sterke gemeenschap en het leveren van hoge waarde aan het oorspronkelijke token benadrukt een strategische aanpak die prioriteit geeft aan groei op de lange termijn boven kortetermijnwinsten. De vroege aandacht die BlastUP heeft gekregen, spreekt boekdelen over zijn vermogen om een grote impact te maken en positioneert het als een belangrijke speler om in de gaten te houden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!