Pullix (PLX) de krachtpatser voor passieve inkomsten laat Ethereum (ETH) en Solana (SOL) in het stof achter

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Pullix is een nieuw DeFi-project dat steeds meer momentum krijgt vanwege zijn potentieel om populaire platforms zoals Ethereum (ETH) en Solana (SOL) te overtreffen door opties aan te bieden voor het genereren van passieve inkomsten. Voor beleggers die hun bezit willen diversifiëren en passief inkomen willen genereren, is Pullix de beste crypto om te kopen vanwege het verdienpotentieel en de mooie toekomstperspectieven.

Ethereum (ETH) Dencun-upgrade gaat live

De nieuwe update van Ethereum (ETH), Dencun, werd deze dinsdag geactiveerd op het Sepolia-testnetwerk. Deze update markeerde een cruciale stap in de richting van de lancering van de langverwachte “proto-danksharding” -functie.

Nu is er nog maar één update over, die zal plaatsvinden op 7 februari. Het Ethereum-team is vervolgens van plan de lancering van het mainnet van Dencun te plannen. Proto-danksharding, een functie bedoeld om de gasprijzen te verlagen en de schaalbaarheid van het Ethereum-netwerk te verbeteren, zal naar verwachting door Dencun worden geïntroduceerd.

De prijs van Ethereum zit momenteel gevangen tussen $2.186,24 en $2.379,82. De altcoin heeft een bearish momentum ervaren en is er niet in geslaagd om meer dan $2.500 te sluiten.

Solana (SOL) ver weg van de decemberpiek

Solana (SOL) liet een sterke beweging zien op de weekly chart en steeg met 13,6%. Volgens CoinMarketCap werd de altcoin tussen $85,89 en $106,00 verhandeld.

Dit is nadat het vorige week onder de drempel van $ 80 was gedaald. De toegenomen handelsactiviteit op het Solana-netwerk is een van de factoren die hebben bijgedragen aan de recente prijsstijging van Solana. Bovendien beginnen meer handelaren Solana te gebruiken in plaats van Ethereum vanwege de goedkopere tarieven en snellere transacties. De prijs van Solana heeft onlangs een bullish momentum gekend, hoewel hij nog lang niet zijn hoogste punt ooit van $260 in 2021 heeft bereikt.

Bovendien moet het zijn decemberpiek van $125 nog niet bereiken. Bullish voorspellingen van crypto-experts als Ali Martinez en Michael van de Poppe wijzen op een mogelijke rally naar $113 en $115.

Hoe u passief inkomen kunt verdienen met Pullix (PLX)

Pullix (PLX) is een DeFi-project dat de beste eigenschappen van gecentraliseerde en gedecentraliseerde uitwisselingen combineert, waardoor gebruikers verschillende manieren krijgen om passief inkomen te genereren. Deze methoden omvatten staking en yield farming, waarbij u LP-tokens kunt inzetten om bij te dragen aan de liquiditeitspool.

De minimale handelskosten die Pullix Swap in rekening brengt, bedragen 0,25%, en de opbrengsten gaan naar de Pullix-pool in de vorm van LP-tokens. Na hun conversie naar PLX worden deze LP-tokens vervolgens aan Pullix LP-tokenhouders gegeven. Als gevolg hiervan groeien hun bezittingen en kunnen ze vaste vermogenswinsten gebruiken om passief inkomen te genereren.

Op dezelfde manier wint Pullix aan populariteit vanwege de grote spreads en het hoge niveau van transparantie en liquiditeit. Liquiditeit is een probleem dat vaak voorkomt bij DEX’s. Pullix lost dit op door actieve marktparticipatie aan te moedigen om de liquiditeit te vergroten.

Bovendien belooft het platform concurrerendere tarieven dan veel toonaangevende platforms en ondersteunt het anonieme handel zonder de noodzaak van KYC-procedures.

Beveiliging is een ander groot probleem in dit DeFi-project. Met Pullix kunnen gebruikers hun privésleutels veilig beheren. Momenteel is de prijs van Pullix onlangs enorm gestegen, van aanvankelijk $0,08 naar $0,10 in fase 7 van de voorverkoop. Er wordt verwacht dat PLX in het eerste kwartaal van 2024 een winst van 100x zal boeken.

Conclusie

De passieve inkomstenmogelijkheden van Pullix maken het de beste crypto om te kopen vóór Ethereum en Solana. In plaats van uw tokens inactief te laten, kunt u lid worden van het Pullix-platform en uw tokens voor u laten werken.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie onderstaande links:

Bezoek Pullix
Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!