Lijst van 5 Solana alternatieven die 20x kunnen opleveren in 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt ondergaat momenteel een opmerkelijke verschuiving, die vooral wordt benadrukt door de recente uitdagingen van het Solana (SOL)-netwerk. Solana (SOL), ooit gevierd vanwege zijn levendige gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) en NFT-sector, heeft een afname van de netwerkactiviteit en interesse gezien.

Ondanks pogingen om het ecosysteem te versterken door middel van token-airdrops op de DEX, kwam de verwachte toename van de gebruikersbetrokkenheid niet tot stand. Uit gegevens van Artemis blijkt een aanzienlijke daling van het aantal Solana (SOL) Daily Active Addresses, van 1,17 miljoen naar 920.000, naast een daling van het totale aantal transacties. Deze neergang is indicatief voor een bredere afnemende belangstelling voor het netwerk, waardoor de positie van Solana (SOL) in de crypto-ruimte mogelijk wordt ondermijnd en het vertrouwen van beleggers wordt aangetast. Bovendien heeft de Solana NFT-sector, ooit een baken van groei, ook met tegenslagen te maken gehad.

De Solana NFT blue-chip index, die de meest prominente NFT’s van het netwerk volgt, heeft een afname van de belangstelling gezien, wat een verdere impact heeft op de vitaliteit en de marktpositie van het ecosysteem. Het SOL-token zelf is niet immuun geweest voor deze uitdagingen, waarbij de prijs en het handelsvolume daalden, wat de bredere strijd binnen het Solana (SOL)-ecosysteem weerspiegelt.

Tegen deze achtergrond blijft de cryptomarkt zich ontwikkelen, waarbij verschillende projecten worden gepositioneerd als potentiële alternatieven voor Solana (SOL), met als doel de interesse van zowel handelaren als gebruikers te wekken. Voor sommige van de hieronder genoemde projecten lijken potentiële rendementen van twintig keer de som van de initiële betaling niet zo onwaarschijnlijk.

Lijst met 5 Solana (SOL)-alternatieven die in 2024 20x kunnen winnen

  • ScapesMania: Veelbelovende nieuwkomer met een aanzienlijke publieke verkoophype en een focus op gaming.
  • Aptos (APT): Technologische evolutie met een sterke ontwikkelaarsgemeenschap en optimistische vooruitzichten.
  • Optimism (OP): Waardestijging met strategische groei-initiatieven en bullishness op de lange termijn.
  • Sei (SEI): Bullish trend met specialisatie in de handel in digitale activa en snelle ecosysteemgroei.
  • Sui (SUI): Potentiële correctie te midden van volatiliteit, met groeivooruitzichten als de uitdagingen worden overwonnen.
  • Manta Network (MANTA): Veerkrachtige groei en bullish vooruitzichten ondanks aanvankelijke tegenslagen.

ScapesMania: Een nieuwkomer in de crypto-scene

ScapesMania hield onlangs een voorverkoop en haalde al snel meer dan $ 5 miljoen op. Nu staat de publieke verkoop in de schijnwerpers, waarbij de CEO het Token Generation Event (TGE) in maart aankondigt tijdens een recente AMA-sessie.

Zonder tussenpersonen vindt de openbare verkoop rechtstreeks plaats op de ScapesMania-website, waardoor de beste voorwaarden voor de gemeenschap worden geboden. Dit project opereert binnen de miljarden groeiende markt van casual gaming en weet dat de gemeenschap er het meest toe doet.
Het gaming-ecosysteem blijft groeien en zich in een hoger tempo ontwikkelen en er zijn slechts 80 miljoen tokens ($720.000) beschikbaar in de openbare verkoop. Beweeg snel: tokens met korting verdwijnen als nooit tevoren.

Tijd is van essentieel belang! Omarm ScapesMania vóór de TGE en maak kans om deel uit te maken van het vroege succes, voorafgaand aan zijn debuut en potentiële moonshot. Schiet op, handel nu!

>>> De openbare verkoop is LIVE – Meld je nu aan op de officiële website! <<<

De groeikatalysatoren van ScapesMania

Achter het aanhoudende succes van ScapesMania schuilt een slim marketingplan na de notering. Het project is prominent gepositioneerd op voorverkooptrackers en wordt onderschreven door crypto-beïnvloeders en is klaar voor groei.

Het vasthouden van ScapesMania-tokens is een actieve betrokkenheid en biedt voordelen zoals het terugkopen van tokens, branden, staken en een schat aan bonussen. Introduceer ScapesMania in uw netwerk en scoor verwijzingsbeloningen.

In tegenstelling tot vluchtige mememunten is ScapesMania ontworpen voor blijvende waarde en praktische toepassing. De veerkracht van het token overtreft de kortstondige hype van kleinere tokens en memecoins.

BlockSAFU, een vooraanstaand beveiligingsbedrijf, heeft het slimme contract van ScapesMania gecontroleerd en goedgekeurd. Samen met de winnaar van de BNB Grant van 2023 is ScapesMania op weg naar nog groter succes.

Met een levendige community van meer dan 60.000 volgers ervaart ScapesMania een gestage wekelijkse groei. Het collectieve enthousiasme rond het project vormt een dynamisch knooppunt voor gelijkgestemde enthousiastelingen.

Laatste oproep: Stel uw plek veilig!

Nu de tokenpool kleiner wordt, kan dit je laatste kans zijn om ScapesMania te verwerven vóór zijn epische debuut. Sluit u nu aan bij de gemeenschap van ScapesMania-houders en wees getuige van $MANIA’s reis naar de maan!

Als u al aan boord bent van alles wat ScapesMania te bieden heeft, is er een unieke kans voor u: een speciaal aangeboden code, TGV261. De tijdelijke aanbieding is slechts gedurende een beperkte tijd geldig sinds de publicatie van het artikel. Het is je beste kans om een bonus van 10% te krijgen nadat je TGV261 hebt ingevoerd in een speciaal veld bij het afrekenen, dus handel snel, de klok tikt.

Aptos (APT): Een decennium van veelbelovende groei en technologische evolutie

De Aptos-blockchain evolueert snel, gekenmerkt door de komende Aptos Ecosystem Summit, een belangrijk evenement waar meer dan 35 toonaangevende Aptos (APT)-projecten zullen samenkomen. Deze convergentie betekent een cruciaal moment voor de Aptos-gemeenschap, waarin de integratie van de nieuwe Aptos Digital Asset Standard door OKX’s NFT Marketplace en de introductie van MoveSpiders wordt getoond, een educatief platform dat uitgebreide lessen biedt in de Move-programmeertaal. Dergelijke initiatieven onderstrepen de toewijding van Aptos (APT) aan het bevorderen van een robuuste ontwikkelaarsgemeenschap, zoals blijkt uit het Developer Report van Electric Capital, waarin Aptos (APT) wordt benadrukt omdat het de grootste Move-ontwikkelaarsbasis heeft onder de niet-EVM-ketens.

Ondanks marktschommelingen is Aptos (APT) erin geslaagd zijn 24-uurs handelsvolume licht te verhogen, wat een indicatie is van zijn veerkracht en groeipotentieel. Vooruitkijkend bestrijken de prijsvoorspellingen van 2024 tot 2033 een breed spectrum, waarbij voorspellingen wijzen op een geleidelijke stijging van de waarde van het token. De minimale, gemiddelde en maximale prijsprognoses voor het jaar 2024 bedragen respectievelijk $14,04, $14,53 en $16,67, wat een bullish vooruitzicht voor de korte termijn oplevert.

Recente integraties met toonaangevende crypto-analyseproviders zoals Dune en Nansen zijn bedoeld om de on-chain datamogelijkheden van Aptos (APT) te versterken, waardoor het nut en de toegankelijkheid van gedecentraliseerde data tussen applicaties worden verbeterd. Deze strategische stappen maken deel uit van de bredere inspanningen van Aptos (APT) om zijn ecosysteem te verrijken en Web3-protocollen en -projecten te versterken. Het Aptos (APT)-token heeft echter te maken gehad met een aantal uitdagingen, waaronder een aanzienlijke ontgrendeling van tokens in januari en een verwachte ontgrendeling in februari, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid over mogelijke markteffecten.

Optimism (OP): Een stijging van de waarde en technologische bekwaamheid

Optimism (OP), een tweede laag blockchain die de mogelijkheden van Ethereum vergroot, is getuige van een opmerkelijke stijging in zijn ecosysteem en marktwaardering. Het platform, ontworpen om snellere en goedkopere transacties mogelijk te maken en tegelijkertijd de veiligheid van Ethereum te benutten, heeft meer dan $300 miljoen aan digitale activa aangetrokken, wat de groeiende acceptatie ervan onderstreept. Deze opwaartse trend wordt toegeschreven aan strategische initiatieven van Optimism (OP), waaronder aanzienlijke protocolupgrades en partnerschappen gericht op het vergroten van de netwerkefficiëntie en de betrokkenheid van ontwikkelaars.

Het Optimism (OP)-prijstraject wordt bekeken met een mix van neutraliteit op de korte termijn en bullishheid op de lange termijn. Op de korte termijn worden prijsschommelingen verwacht tussen $2,80 en $3,50, onder invloed van aankomende token-ontgrendelingen en de potentiële groei van DeFi- en NFT-activiteiten op het platform. De komende zes maanden duiden gematigd bullish vooruitzichten erop dat Optimism (OP) $4-$5 zou kunnen bereiken, aangedreven door het toegenomen platformgebruik en de adoptie buiten DeFi en NFT’s. Op de lange termijn zou de prijs van Optimism (OP) mogelijk $8-$12 kunnen bereiken, ondersteund door wijdverbreide adoptie als leidende layer 2-oplossing, groei in reguliere crypto-activiteiten en succesvolle implementatie van de routekaart voor Optimism (OP).

De toewijding van Optimism (OP) aan technologische innovatie blijkt duidelijk uit de recente prestaties en strategische initiatieven. Het platform is getuige geweest van een toename van het aantal actieve dagelijkse adressen en een aanzienlijke stijging van de omzet, wat wijst op een robuuste ecosysteemgroei en gebruikersbetrokkenheid.

Sei (SEI): Bullish stijging en ecosysteemuitbreiding

Het Sei Network onderscheidt zich als een open-source Layer 1-blockchain die ingewikkeld is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de handel in digitale activa. Deze specialisatie stelt het Sei-netwerk in staat gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX’s) rechtstreeks te ondersteunen door hoge snelheid, lage kosten en uiterste betrouwbaarheid aan te bieden. Een bewijs van zijn snelgroeiende ecosysteem is dat het Sei-netwerk de grens van 1 miljard transacties overschrijdt, wat de enorme adoptie en groei van zijn blockchain betekent.

Het Sei (SEI)-token bereikte onlangs een nieuw record ooit en vertoonde een bullish trend door het weerstandsniveau van $0,5 te overschrijden, wat de groeiende aantrekkingskracht en het marktvertrouwen van het token aantoont. Deze aanzienlijke opwaartse trend werd aangewakkerd door een stijging van 30% vanaf een cruciaal steunniveau, wat duidde op een robuust bullish sentiment binnen de gemeenschap.

Nu de Sei (SEI)-prijs een aanzienlijke opwaartse trend doormaakt en het netwerk de aandacht trekt vanwege zijn unieke waardepropositie in de financiële sector, is de groei van het ecosysteem voelbaar. Statistieken op de keten en de toegenomen belangstelling voor Sei (SEI)-futures duiden op bullish vooruitzichten voor het netwerk.

Sui (SUI): Een baanbrekende kracht in het DeFi-ecosysteem en daarbuiten

Sui (SUI) heeft onlangs een aanzienlijke prijsstijging meegemaakt, die met 140% steeg als gevolg van de gecombineerde invloed van meme-munttrends en staking-verhalen die de markten boeien. Nu het spannende verhaal echter begint te vervagen en de komst van AI en Real-World Assets (RWA’s) de nieuwste sensatie worden, wordt Sui (SUI) geconfronteerd met een mogelijke correctie. De markt bereidt zich voor op volatiliteit met de aanstaande release van 34,62 miljoen Sui (SUI) tokens, ter waarde van $53,31 miljoen, als onderdeel van het early access-programma van de community. Deze stap is bedoeld om gemeenschapsleden te belonen die hebben bijgedragen aan de adoptie, stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van het Sui (SUI)-ecosysteem tijdens de ontwikkelingsfasen.

De prijs van Sui (SUI) maakt zich klaar voor een mogelijke correctie, met een daling van 15% waarschijnlijk naar het Fibonacci-niveau van 78,6% op $1,31. In een ernstiger scenario zou de prijs kunnen dalen naar het kritische Fibonacci-niveau van 61,8% op $1,05, wat een daling van 30% betekent ten opzichte van de huidige niveaus. Deze vooruitzichten worden ondersteund door meerdere technische indicatoren, waaronder de Relative Strength Index (RSI), die zich op niveaus bevindt die historisch gezien aan correcties zijn voorafgegaan. Bovendien duiden de Awesome Oscillator (AO) en de Moving Average Convergence Divergence (MACD) op een bearish momentum, wat wijst op een mogelijke neergang op de korte termijn.

De onmiddellijke toekomst voor Sui (SUI) biedt een mix van vooruitzichten en uitdagingen. Aan de ene kant bestaat er, als de bulls voldoende kracht kunnen verzamelen, potentieel dat de Sui (SUI)-prijs de tussentijdse trend doorzet en mogelijk de lokale top van $1,65 overtreft. Het bereiken van een hogere high boven dit niveau zou de bearish vooruitzichten tenietdoen en de focus kunnen verleggen naar de hoogste waarde in de $2,00-range. Aan de andere kant vormt de verwachte marktvolatiliteit als gevolg van de aanzienlijke ontgrendeling van tokens een uitdaging. De toestroom van een aanzienlijk aantal tokens zou een neerwaartse druk op de prijs kunnen uitoefenen, waardoor de veerkracht van de Sui (SUI)-markt op de proef zou worden gesteld.

Manta Network (MANTA): Tegenslagen overwinnen met veerkracht

Manta Network (MANTA) stuitte onlangs op een belangrijke hindernis: hij werd geconfronteerd met een gedistribueerde denial-of-service (DDoS)-aanval, net op het moment dat zijn Manta Network (MANTA)-token werd uitgegeven. Ondanks de uitdagingen, waaronder langer dan verwachte opnametijden en een tijdelijk vertraagd netwerk, heeft Manta Network lovenswaardige veerkracht getoond. Het netwerk herstelde zich snel van de aanval, wat de robuustheid en beveiligingsmaatregelen aantoont die zijn getroffen om zijn ecosysteem te beschermen.

Na de rotsachtige tokenlijst heeft Manta Network (MANTA) opmerkelijke vooruitgang geboekt in zijn ontwikkeling en uitbreiding van het ecosysteem. De sleutel tot het herstel en de groei was de focus op strategische regio’s zoals Korea, waar aanzienlijke bijdragen aan de Total Value Locked (TVL) vandaan komen. Het netwerk heeft een sterke stijging van de activiteit gezien, met een volledig verwaterde marktkapitalisatie van $3,1 miljard, wat duidt op een sterk beleggersvertrouwen en de effectiviteit van zijn Layer 2-technologie bij het verbeteren van de winstmarges en de transactie-efficiëntie.

De strategische manoeuvres en technologische vooruitgang van Manta Network (MANTA) hebben een positieve invloed gehad op de marktpositie, waardoor het bedrijf in de Top 10 van TVL-ranglijsten in DeFi-protocollen terecht is gekomen. Deze prestatie heeft bijgedragen aan een bullish visie op het Manta Network (MANTA)-token, waarbij deskundige analisten een aanhoudende opwaartse trend voorspellen. De prijs van het token, die in slechts één week een aanzienlijke stijging kende van $2,32 naar $2,94, zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 $3,42 bereiken.

Conclusie

Het cryptolandschap ondergaat een aanzienlijke transformatie, gekenmerkt door de uitdagingen waarmee Solana (SOL) wordt geconfronteerd en de opkomst van veelbelovende alternatieven. De recente problemen van Solana (SOL), gekenmerkt door een afname van de netwerkactiviteit, interesse in de NFT-sector en een daling van de prijs en het handelsvolume van het token, weerspiegelen bredere marktverschuivingen. Projecten als ScapesMania krijgen daarentegen de aandacht als potentiële Solana (SOL)-vervangers in termen van zowel indrukwekkende groeicijfers als mogelijke rendementen.

Site: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!