Solana-gebaseerde meme coin behaalt meer handelsvolume dan Pepe

De op Solana (SOL) gebaseerde meme-coin, bekend als dogwifhat (WIF), heeft in 24-uurs handelsvolume Pepe (PEPE) overtroffen. Het handelsvolume voor dogwifhat bereikte $36,6 miljoen, wat het langlopende favoriete Pepe overtrof, dat een volume van $35,6 miljoen registreerde, wat een nieuwe mijlpaal markeert voor dit opkomende digitale activum.

Dogecoin en Shiba Inu hebben lange tijd de titans van de meme-cryptocurrencyruimte qua handelsvolume beheerd, maar het landschap verandert snel. Dogecoin behoudt een dominante positie met een 24-uurs volume van $657.577.938, terwijl Shiba Inu volgt met $130,4 miljoen.

Echter maken nieuwe toetreders zoals Bonk (BONK) en Memecoin (MEME) ook indruk, met respectievelijke handelsvolumes van $51,2 miljoen en $47,6 miljoen. Dogwifhat, voorheen lager gerangschikt, heeft een significante stijging gezien in handelsactiviteit, Pepe overtreffend.

De dogwifhat meme-munt krijgt niet alleen tractie in termen van handelsvolume, maar ook erkenning binnen de cryptocurrency-handelsplatforms. Binance Futures heeft onlangs de lancering aangekondigd van een eeuwigdurend contract met maximaal 50x hefboomwerking, wat de zichtbaarheid en potentiële liquiditeit van de meme-munt vergroot.

De belangrijkste markten voor dogwifhat qua handelsvolume omvatten gedecentraliseerde en gecentraliseerde exchanges zoals Raydium en Gate.io, wat wijst op een groeiende aantrekkingskracht onder zowel gedecentraliseerde financiën (DeFi)-enthousiasten als traditionele handelaren. Deze groeiende erkenning wordt ondersteund door een opleving van de interesse in op Solana gebaseerde meme-munten.

On-chain-metrics hebben een piek in netwerkactiviteit voor Solana aangegeven, en bij uitbreiding, tokens zoals dogwifhat, die onlangs een aanzienlijke rally hebben gezien voordat ze stabiliseerden. De waarde van de meme-munt is geworteld in de viraliteit van de bijbehorende afbeeldingen – een hond met een hoed – en de meme “wif hat” die populair is geworden in de cryptogemeenschap.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!