Kerstmis is vroeg aangebroken voor BONK-, Pepe- en Meme Moguls-houders

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

BONK heeft deze week een nieuw record ooit bereikt na een nieuwe aankondiging van Coinbase. De toonaangevende beurs heeft aangekondigd dat zij binnenkort BONK zal noteren, wat een stijging van de waarde en het handelsvolume van het project zal genereren. Ondertussen herstelt Pepe zich na een lichte dip, en Meme De houders van Mogul zijn winstgevend nadat de eerste fase van de voorverkoop snel uitverkocht was.

>> Kun jij de volgende 1000x Meme Coin voorspellen? Word vandaag nog een Meme Mogul <<

BONK bereikt een nieuw record aller tijden

BONK blijft in de schijnwerpers staan ​​na een reeks opeenvolgende prijsstijgingen in het vierde kwartaal. De op Solana gebaseerde memecoin bereikte onlangs een nieuwe recordhoogte van $0,00001532 nadat Coinbase had aangekondigd dat het van plan is het token op de beurs te noteren. Deze nieuwe prijs neemt die van BONK over. jaarlijks rendement op 13.600%, met een prijsstijging van 718% in de afgelopen maand.

Na te hebben aangekondigd dat BONK binnenkort beschikbaar zal zijn op Coinbase, is het dagelijkse handelsvolume van BONK met 81% gestegen tot $ 280 miljoen. Coinbase heeft echter aangekondigd dat BONK mogelijk niet op elke locatie beschikbaar zal zijn, wat de algehele opwinding rond de BONK-aankondiging heeft verminderd.

Pepe herstelt na marktcorrectie

Nadat Pepe’s waarde in december naar een kwartaalhoogte was gestegen, kreeg hij te maken met een kleine correctie. Deze dip bracht het maandelijkse rendement van Pepe terug naar 1,43%, en het dagelijkse handelsvolume van memecoins daalde ook naar $120 miljoen.

Aanvankelijk geloofden beleggers dat dit het einde zou kunnen zijn van de Pepe-bullrun, maar het project herstelt zich nu en is de afgelopen 24 uur met 8,58% in waarde gestegen, wat heeft geleid tot een sterke stijging van de handelsactiviteit.

Nu Pepe zijn momentum terugkrijgt, voorspellen experts dat Pepe tegen eind 2023 een nieuw weerstandsniveau zou kunnen doorbreken, wat sterke rendementen zou opleveren voor Pepe-investeerders die bullish blijven.

Meme Moguls verkoopt fase één van de voorverkoop

Meme Moguls innoveert de play-to-earn-markt door financiële educatie en memes te combineren. Met het spel leren spelers over beleggen, verdienen ze unieke beloningen en kunnen ze netwerken met gelijkgestemde investeerders met een passie voor memes.

Het spel promoot actief zijn community en concurrentie binnen de hele community. Spelers kunnen deelnemen aan gratis of betaalde toernooien, evenementen organiseren met vrienden of games spelen zoals ‘Beat the Market’, waarbij ze beter moeten presteren dan indexfondsen.

Voor spelers met een meer competitieve instelling zijn er ‘winner-takes-all’-concurrenten beschikbaar, waar spelers tokens en unieke beloningen zoals NFT’s kunnen winnen. Daarnaast worden spelers ook gerangschikt in een ‘Wealth Leaderboard’ waar de top 20 Moguls in staat zullen zijn om een ​​passief inkomen te genereren.

Naast investeringsmogelijkheden introduceert Meme Moguls een in-game marktplaats die wordt aangedreven door zijn eigen token, $MGLS. Hier krijgen investeerders de kans om game-items te kopen en verkopen, NFT’s te verhandelen voor winst en meer.

Maar dat is nog niet alles: als onderdeel van het bredere “Moguls World”-ecosysteem zullen beleggers zich kunnen aansluiten bij liquiditeitspools en tokens kunnen inzetten om een ​​passieve inkomstenstroom te genereren.

Naast de leuke functies biedt Meme Moguls spelers ook een veilige omgeving om te investeren. Het project is volledig gecontroleerd door Solid Proof en de $MGLS-liquiditeitspool wordt voor vijf jaar vergrendeld.

$MGLS-tokens werden oorspronkelijk verkocht voor slechts $0,0021 tijdens fase één van de voorverkoop, maar hebben nu een nieuw record ooit bereikt nadat fase één uitverkocht was. Tokens worden nu verkocht voor $0,0023, en één gelukkig communitylid wint $10.000 zodra fase twee is uitverkocht.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!