Bitcoin daalt terwijl andere bekende crypto’s pumpen: Start van altcoin season 2024? Welke crypto’s gaan stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De afgelopen maanden is Bitcoin flink gestegen. Zo heeft het bijna een groei doorgemaakt van 63%, met de high vandaag rond de $44.000. Analisten vragen zich echter af of Bitcoin nog verder zou kunnen gaan stijgen. De koers heeft namelijk in de afgelopen dagen al een aantal dalingen laten zien. Het lijkt daarentegen alsof vele altcoins zich in een crypto pump bevinden en flink in waarde aan het stijgen zijn. 

Bitcoin Koersanalyse – Kan BTC nog verder stijgen? 

De Bitcoin koers heeft grote sprongen gemaakt de afgelopen maanden, maar analisten zetten hun vraagtekens bij de vraag of de koers nog verder zou kunnen stijgen dit jaar. De kerst was voor Bitcoin niet zo gunstig dit jaar, want de coin wist zijn momentum niet door te zetten en is teruggezakt naar onder de $40.000. Het lijkt alsof de bulls langzaam hun energie aan het verliezen zijn om de koers te blijven omhoog duwen nu Bitcoin daalt. 

Dit komt doordat de koers een weerstandspunt heeft op $43.500 waar het niet doorheen lijkt te breken. 

Bitcoin Koers 23 Dec – 28 Dec 

Echter kan het tij zo weer gekeerd zijn nu de goedkeuring van de SEC over de spot Bitcoin ETF er bijna aankomt. Dit besluit kan veel teweegbrengen op de markt en voor de nodige volatiliteit gaat zorgen in het nieuwe jaar. Tot die tijd is het misschien interessant om andere coins in de gaten te houden. Vooral nu is het een goed moment om je portfolio te verbreden, want het lijkt alsof we een altcoin season in gaan nu veel coins een grote stijging laten zien. 

Altcoin Season – Wat kunnen we verwachten? 

Hoewel Bitcoin daalt, zijn andere populaire cryptomunten, zoals Solana, juist verder aan het stijgen. Bevinden we ons in een altcoin season of moeten we voorzichtiger zijn met onze beleggingen? Een aantal aanwijzingen duiden erop dat de markt zich kan voorbereiden op een nieuw altcoin season voor het einde van het jaar. 

Altcoin Season Index 

Als we kijken naar de Altcoin Season Index, een index die aangeeft of de markt zich in een Bitcoin season of Altcoin season bevindt, is de afgelopen dagen flink gestegen. Momenteel staat deze index op 67. In augustus was dit nog rond de 22. Vanaf 75 wordt er gesproken van een Altcoin season, dus we bevinden ons er niet ver meer van af. Dit patroon lijkt op wat er voorgaande jaren ook is gebeurd, en mocht het dezelfde richting aanhouden dan kan begin 2024 nog weleens een crypto pump meemaken. 

Ook is het belangrijk om de koers van Ethereum, de grootste en bekendste altcoin, in de gaten te houden. Als first mover kan deze coin een indicatie geven voor een mogelijke outbreak van andere altcoins. Momenteel bevindt deze koers zich in een lift en is voorbij zijn laatste weerstandspunt van $2400. Dit is nu het volgende steunpunt geworden en als Ethereum door de grens van $2500 kan breken, dan kunnen andere altcoins ook snel volgen. 

Welke crypto gaat stijgen? – Slimme investeringen voor het nieuwe jaar

Met een opkomende crypto pump is dit het juiste moment om in nieuwe altcoins te gaan investeren. Gelukkig zijn er genoeg op de markt die het momenteel goed aan het doen zijn, en de vraag is dan ook vooral welke crypto gaan stijgen, en welke hun moment al gehad hebben. Hieronder staan de cryptomunten die in pole position staan om nog te gaan stijgen. 

Bitcoin Minetrix – Minen was nog nooit zó gemakkelijk 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een opkomende nieuwe crypto die erg populair is onder investeerders. In tegenstelling tot vele andere projecten die Bitcoin klonen, onderscheidt dit project zich door een innovatief platform te bieden waarmee particuliere investeerders op een toegankelijke manier kunnen deelnemen aan Bitcoin-mining.

Het platform van Bitcoin Minetrix maakt het mogelijk voor investeerders om Bitcoin te minen zonder de complexiteit en hoge kosten die normaal gesproken gepaard gaan met dit proces. Investeerders kunnen op een eenvoudige manier een passief inkomen genereren door het stake-to-mine mechanisme van het platform. Mining credits kunnen verdiend worden door $BTCMTX te staken. 

Met deze credits krijg je vervolgens toegang tot de mining cloud en kun je beginnen met het minen van Bitcoin. Het stake-to-earn platform neemt vervolgens het grootste deel van het werk uit handen, waardoor investeerders hun tijd elders kunnen besteden. Dit staat in sterk contrast met de traditionele benadering van Bitcoin-mining, waarvoor doorgaans aanzienlijk kapitaal, dure apparatuur en hoge energiekosten vereist zijn.

Wat Bitcoin Minetrix verder extra aantrekkelijk maakt, is het verminderde risico ten opzichte van traditionele Cloud Mining-aanbieders, verbeterde beveiliging en het ontbreken van complexe lock-up periodes. 

Momenteel heeft de presale al meer dan $6,5 miljoen opgehaald. Het heeft dus bijna zijn doel bereikt van ruim $7 miljoen. Dit duidt erop dat veel investeerders vertrouwen hebben in het project. Een token kan nu nog worden gekocht voor $0,0125 per stuk. Over een aantal dagen zal deze prijs omhoog gaan, dus wees er snel bij! 

Koop BTCMTX hier 

SPONGE V2 – De opvolger van succesvolle meme coin

Sponge V2 (SPONGEV2) is een recent gelanceerde token die dient als opvolger van de oorspronkelijke $SPONGE-token, dat eerder in 2023 opmerkelijke successen boekte. Deze coin heeft als doel meer waarde en voordelen te bieden aan het eigen ecosysteem.

Binnen het ecosysteem zijn er diverse potentiële toepassingen voor $SPONGEV2, waaronder deelname aan besluitvorming, het vergemakkelijken van transacties en toegang tot specifieke platformfuncties. Deze toepassingen strekken zich uit tot decentrale financiële (DeFi) protocollen, gaming en gedecentraliseerde apps (dApps). Met de betrokkenheid van de huidige crypto-community bij beide tokens, bestaat de mogelijkheid dat ook deze coin zal gaan exploderen.

Sponge V2 is momenteel beschikbaar in de presale, maar deelname aan dit project verloopt op een andere manier dan gebruikelijk bij presales. De enige manier om toegang te krijgen is via een Stake-to-Bridge-model. Investeerders moeten Sponge V1-tokens “bridgen”, waarna deze permanent worden vergrendeld. In ruil daarvoor ontvangen investeerders staking rewards in de vorm van Sponge V2-tokens.

Deze beloningen worden uitgekeerd over een periode van vier jaar. Investeerders ontvangen hun eerste batch $SPONGEV2-tokens voordat ze worden genoteerd op beurzen, zodat ze optimaal kunnen profiteren van de verwachte prijsstijgingen. 

Bezoek de website van SPONGEV2 hier 

Meme Kombat – Meme en game crypto met Battle Arena

Meme Kombat (MK), een opwindende nieuwe crypto, ontvangt positieve beoordelingen van insiders in de crypto-industrie. Dit innovatieve project brengt de wereld van memes samen met battle games, gericht op zowel crypto-enthousiastelingen als gamingliefhebbers. Op het gamingplatform kunnen spelers wedden op hun favoriete meme-personages en bij winst verdienen ze beloningen door $MK-tokens te staken. Hierdoor kunnen ze een passief inkomen genereren. 

In het eerste seizoen van Meme Kombat zijn er 11 speelbare personages beschikbaar, waaronder bekende figuren uit de crypto-markt zoals Pepe the Frog, Shiba Inu’s, Sponge, Floki en anderen. Naast het verdienen van tokens via gevechten, biedt de presale al de mogelijkheid om geld te verdienen, met een indrukwekkend jaarlijks percentage rendement (APY) van 112%. 

Op dit moment zijn $MK-tokens beschikbaar tijdens de presale voor $0,257 per stuk, met de verwachting dat de prijs zal stijgen naarmate het project aan populariteit wint. De presale heeft als doel om $6,5 miljoen op te halen, en het project heeft al meer dan $5 miljoen opgehaald. Het kopen van tokens is eenvoudig en kan worden gedaan door ETH, USDT of BNB te ruilen voor $MK volgens de instructies op de presale-website. Wees er snel bij, want binnenkort wordt de prijs opnieuw verhoogd.

Bekijk de presale van Meme Kombat hier 

Launchpad XYZ – Een slimme AI tool voor je volgende investeringen

Launchpad XYZ (LPX) startte zijn presale voor de LPX-token ongeveer 4 maanden geleden en heeft inmiddels meer dan $2,3 miljoen opgehaald. Het primaire doel van Launchpad XYZ is om de wereld van Web3 toegankelijker te maken voor investeerders. 

Het platform biedt een breed scala aan tools voor investeerders die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrency. Van Web3-presales tot vroege toegang tot NFT-projecten, Launchpad XYZ biedt diverse mogelijkheden. Investeerders en handelaren kunnen gebruikmaken van analyses en andere hulpmiddelen voor het handelen in crypto, inclusief een kunstmatige intelligentie (AI) algoritme.

Launchpad XYZ speelt slim in op de groei van videogames in de metaverse en wil gebruikers bekend maken met play-to-earn spellen, waarbij je geld kunt verdienen door videogames te spelen. Daarnaast worden het staken van LPX-tokens beloond met lagere transactiekosten bij het omzetten van crypto.

Op dit moment is de LPX-token beschikbaar voor aankoop tegen een prijs van $0,0445, en investeerders kunnen deze kopen met ETH of USDT. Naarmate de eerste fasen van de roadmap worden voltooid en de presale eindigt, wordt verwacht dat er aanzienlijke koersstijgingen voor de LPX kunnen plaatsvinden

Bezoek Launchpad XYZ hier 

yPredict – Analyseplatform op basis van Artificial Intelligence

yPredict (YPRED) onderscheidt zich door toegang te bieden tot door AI gestuurde handelstools die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor institutionele handelaren. Het voornaamste doel van het platform is dan ook om AI-ontwikkelaars in verbinding te brengen met particuliere handelaren, zodat zij een passief inkomen kunnen genereren. Via de yPredict-marktplaats krijgt het bredere publiek toegang tot voorspellende modellen van deze AI-ontwikkelaars.

YPredict maakt gebruik van machine learning-modellen om enorme hoeveelheden prijsgegevens te analyseren, waardoor het trends kan identificeren en gebruikers waardevolle live-marktinformatie kan bieden.

Met de groeiende vraag en interesse in AI-systemen, biedt dit project veel potentieel. Het is een interessante token voor zowel nieuwe als ervaren investeerders, aangezien de handige AI-tools marktonderzoek kunnen vereenvoudigen. In de presale fase van yPredict kan de token momenteel worden gekocht voor $0,11. Hierna zal het naar fase 8 gaan van de presale, wat betekent dat de prijs ook zal gaan stijgen.

Ontdek yPredict hier

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!