Martinez ziet bearish signaal bij Polkadot

Crypto-analist en handelaar Ali Martinez heeft gewaarschuwd dat een rivaal van Ethereum (ETH) plotseling een bearish signaal vertoont. Martinez deelde zijn bevindingen met zijn 37.500 volgers op het sociale mediaplatform X en stelt dat het interoperabiliteitsblockchain Polkadot (DOT) met meer dan 20% in waarde kan dalen vanaf het huidige niveau.

Volgens de handelaar geeft de Tom DeMark (TD) Sequential-indicator, die tot doel heeft keerpunten in de markt te identificeren, met een waarde van negen een mogelijk correctiesignaal af voor DOT. Martinez gaf het volgende aan:

“Polkadot: de TD Sequential-indicator geeft een verkoopsignaal op de wekelijkse grafiek voor DOT, precies op het moment dat het een belangrijke weerstand raakt bij de 100-EMA (exponentieel voortschrijdend gemiddelde). Dit zou kunnen leiden tot een piek in winstneming, wat DOT mogelijk naar $7,50 kan duwen.”

Ali Martinez / X

Polkadot wordt verhandeld op $9,42 op het moment van schrijven, wat neerkomt op een stijging van 7,47% in de afgelopen 24 uur. Vervolgens stelt de handelaar dat de gedecentraliseerde virtuele wereld The Sandbox (SAND) mogelijk een marktdieptepunt heeft bereikt, wat de weg vrijmaakt voor toekomstige prijsstijgingen.

“Het lijkt erop dat The Sandbox zich in de ‘depressie’-fase bevindt, een cruciaal punt in de typische marktpsychologiecyclus. Dit zou een gunstig moment kunnen zijn voor investeerders om SAND te overwegen, omdat de markt mogelijk klaar is voor een toekomstige opleving.”

Ali Martinez / X

The Sandbox wordt verhandeld voor $0,668 op het moment van schrijven, met een stijging van 16,49% in de afgelopen 24 uur. Ten slotte merkte de handelaar op dat het peer-to-peer betalingsnetwerk Litecoin (LTC) plotseling veel interesse krijgt van diepgewortelde investeerders.

“LTC-whales hebben de afgelopen week ongeveer 42.000 LTC gekocht, ter waarde van ongeveer $3 miljoen!”

Ali Martinez / X

Litecoin wordt verhandeld voor $72,25 op het moment van schrijven, met een stijging van 1,57% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!