Pullix (PLX) neemt topbeurzen over met behulp van Ethereum (ETH) schaaloplossing

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Crypto.com is een van de meest gevestigde gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen. Vanwege de centralisatie zijn er echter verschillende beperkingen aan deze uitwisseling toegeschreven. Pullix (PLX) heeft een hybride nieuwe uitwisseling gelanceerd met oplossingen voor deze problemen.

De beurs maakt ook gebruik van een Ethereum-schaaloplossing om hogere transactiesnelheden te bieden. Laten we de strategieën onderzoeken die Pullix op de voorgrond hebben gebracht in de wereld van de handel in cryptocurrency.

De problemen van gecentraliseerde uitwisselingen oplossen

Hoewel gecentraliseerde beurzen (CEX’s) hebben bijgedragen aan de groei van de cryptocurrency-industrie, zijn ze niet zonder hun beperkingen. Beurzen zoals Crypto.com bieden beperkte toegang tot verhandelbare activa, brengen hoge transactiekosten in rekening en zijn relatief langzamer.

De meest opvallende uitdaging is echter het gebrek aan controle van gebruikers over hun digitale activa. Hoewel ze toegang bieden tot enkele van de beste crypto’s, zijn gebruikers beperkt in de opties die ze hebben. Bovendien gaat registratie vaak gepaard met strikte KYC-procedures. Deze uitdagingen hebben is geïdentificeerd en opgelost door de nieuwe uitdager van Crypto.com, Pullix.

Pullix (PLX): Het volgende grote ding in cryptohandel

Pullix heeft een nieuwe hybride handelsbeurs geïntroduceerd, gericht op het overbruggen van de kloof tussen gedecentraliseerde en gecentraliseerde beurzen. De beurs is gebouwd om gebruikers het beste van twee werelden te bieden. Pullix heeft het probleem van beperkingen opgelost door andere markten in zijn platform te integreren.

Door dit te doen heeft Pullix gebruikers toegang verleend tot duizenden top-altcoins en activa uit de grondstoffen-, ETF- en forexmarkten. Om veiligheidsproblemen aan te pakken, krijgen gebruikers de mogelijkheid om hun eigen privésleutels op te slaan en de bewaring van hun eigen activa te hebben. .

Een ander gebied waarop Pullix CEX’s heeft overtroffen, is de privacy die gebruikers krijgen. De beurs heeft de noodzaak van strikte KYC geëlimineerd. Het e-mailadres van een gebruiker is het enige dat nodig is om zich bij Pullix te registreren. Hierdoor kunnen gebruikers anoniem handelen op de beurs.

Meer geavanceerde functies geïntroduceerd door Pullix

Naast de reguliere functies zal Pullix functies integreren die ontbreken op beurzen zoals Crypto.com (CRO) en Coinbase. Pullix heeft plannen geschetst om geautomatiseerde oplossingen te implementeren, waaronder AI-handelstools. Het doel is om gebruikers te helpen hun handelsstrategieën verder te verbeteren. en potentiële winsten.

Een ander kenmerk dat de aandacht van de cryptogemeenschap heeft getrokken is Trade-to-Earn. Dit nieuwe concept is ontworpen om gebruikers onmiddellijk te belonen voor het handelen op het platform en het voltooien van handelsuitdagingen. Dit wordt bereikt met behulp van het PLX-token, een hulpprogramma dat de CRO teken ontbreekt.

Een ander opwindend kenmerk is het verstrekken van liquiditeit. Gebruikers van het platform kunnen vaste rentetarieven verdienen die algoritmisch zijn bepaald (tussen 8-18%) door liquiditeit te verstrekken aan het uitwisselingsplatform. Dit heeft het utility-token PLX tot een van de beste crypto’s voor beleggers gemaakt.

Afsluitende gedachten

De opwindende functies die Pullix laat zien, zijn de reden dat het zo wordt gehyped als de volgende grote crypto-uitwisseling. Bovendien geeft het brede scala aan PLX-hulpprogramma’s het de potentie om een ​​van de beste altcoins op de markt te worden.

Op dit moment wordt het token verhandeld tegen $0,042. Analisten hebben echter een potentiële stijging van maximaal 40x voorspeld voor de lancering van de beurs in januari. Dit betekent dat je nog steeds de kans hebt om deel te nemen aan het volgende grote ding in crypto.

Bezoek Pullix

Sluit u aan bij de Pullix-gemeenschappen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!