Martinez geeft waarschuwing af voor DOGE-rivaal en BNB

Crypto-analist Ali Martinez heeft handelaren gewaarschuwd dat een roodhete Dogecoin (DOGE)-rivaal mogelijk op weg is naar een correctie. De op Solana gebaseerde memecoin Bonk (BONK) handelt op het moment van schrijven op $0,000012, een indrukwekkende stijging van 6.022% ten opzichte van de prijs aan het begin van 2023.

Martinez vertelde aan zijn 35.100 volgers op het sociale mediaplatform X dat de TD Sequential-indicator van het activum een koopsignaal gaf op de wekelijkse grafiek voordat het zijn bull-run in oktober begon. De TD Sequential-indicator wordt door handelaren gebruikt om mogelijke trendomkeringen te voorspellen op basis van de slotkoersen van de 13 vorige balken of candles. Martinez merkte echter op dat de indicator nu het tegenovergestelde signaal afgeeft:

“Nu geeft dezelfde indicator een verkoopsignaal. Dit suggereert dat BONK mogelijk een correctieperiode ingaat die één tot vier weken kan duren.”

Ali Martinez / X

De analist merkte ook op dat de TD Sequential-indicator van Ethereum (ETH) een verkoopsignaal afgeeft op de driedaagse grafiek van het activum:

“Als dit signaal wordt bevestigd, zou het een uitstekende koopkans kunnen creëren, waarbij ETH mogelijk terugkeert naar $2.150. Dit zou een cruciaal moment kunnen zijn voor een mogelijke rally richting $3.500.”

Ali Martinez / X

ETH handelt op $2.235 op het moment van schrijven.

Daarnaast waarschuwde Martinez dat BNB (BNB), de inheemse nuts-token op het gedecentraliseerde financiële (DeFi) platform Binance Smart Chain, een dalende driehoek vormt op zijn wekelijkse grafiek. Een dalende driehoek wordt doorgaans beschouwd als een bearish voortzettingspatroon. Martinez gaf het volgende aan:

“Let op een sluiting boven $260 om een bullish BNB-uitbraak te bevestigen. Tot die tijd is het misschien verstandig om standvastig te blijven!”

Ali Martinez / X

BNB handelt op $249 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!