Forbes ‘Under 30’-lijst zal op de Ethereum-blockchain geplaatst worden

De wereldwijde mediagigant Forbes kondigde aan dat het zijn gewaardeerde ‘Under 30’-lijst op de Ethereum-blockchain zal publiceren. Op de lijst onder de 30 staan ​​jonge topondernemers, innovators en leiders die in de spotlight gezet worden.

Dit initiatief vanuit Forbes om de prestige lijst deze keer op de Ethereum-blockchain te plaatsen vertegenwoordigt een mijlpaal en combineert de reputatie van conventionele media met de transformerende kracht van blockchain-technologie.

Voor eeuwig bewaard op de blockchain

De ‘Under 30’-lijst maakt nu een monumentale sprong in de richting van Web3. Door gebruik te maken van blockchain-technologie zorgt dit initiatief ervoor dat de opmerkelijke prestaties en verhalen van deze buitengewone individuen voor de eeuwigheid bewaard zullen blijven. Vadim Supitskiy, Chief Digital and Information Officer van Forbes, reageerde als volgt:

“Forbes bevindt zich op het kruispunt van traditionele media en geavanceerde technologie. De introductie van de Under 30-lijst op de Ethereum-blockchain is meer dan een erkenning van jonge invloedrijke leiders; het is een erfenis van de immense mogelijkheden die blockchain-technologie biedt op het gebied van gegevensbehoud.”

Dit markeert de voortdurende inspanningen van Forbes om technologische vooruitgang te pionieren en te omarmen, vooral in de Web3-ruimte. De door blockchain ondersteunde Under 30-lijst maakt deel uit van een reeks innovatieve stappen die Forbes zet en toont zijn toewijding aan innovatie en zijn visie in de toekomst. -evoluerende digitale wereld. Taha Ahmed, Chief Growth Officer van Forbes, had het volgende hierover te zeggen:

“De door blockchain ondersteunde Under 30-lijst is nog maar ons startpunt. We zijn verheugd om dieper in te gaan op de manier waarop blockchain- en Web3-technologieën een revolutie teweeg kunnen brengen in de manier waarop we essentiële informatie verspreiden, opslaan en beschermen. informatie.”

Blockchain-expert onder de juryleden

De Under 30-lijst omvat 20 verschillende categorieën, waaronder kunst, entertainment, detailhandel, e-commerce, financiën en investeringen, en weerspiegelt het uitgebreide scala aan vakgebieden waar jonge talenten impact maken.

De “30 Under 30 Finance 2024”-lijst bevat opmerkelijke persoonlijkheden uit de crypto-industrie, zoals SEI Labs, Injective Labs, mede-oprichter van Fractal, Blockchain Capital, Layer3 en Bitcoin Depot, wat aangeeft dat Forbes de toenemende invloed van de digitale valutasector erkent.

Het selectieproces van dit jaar stond onder toezicht van een panel van gewaardeerde juryleden, waaronder medeoprichter en CEO van Circle Jeremy Allaire, prominente Web3-figuren zoals de oprichters van Injective Labs Eric Chen en Albert Chon, en medeoprichter en mede-CEO van Fractal Aya Kantorovich.

Deze diverse groep juryleden weerspiegelt de toewijding van Forbes om een ​​breed scala aan expertise en perspectieven te omarmen in het selectieproces.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!