Deze projecten zullen grote aantallen munten ontgrendelen in december

Grote cryptocurrency-projecten zoals dYdX, Optimism, 1inch, Aptos en ApeCoin zullen in december worden grote aantallen munten ontgrendelen, waarbij Jupiter in het bijzonder een airdrop op Solana (SOL) heeft aangekondigd. Het is dan ook belangrijk om rekening te houden met eventuele dalingen van deze altcoins.

dYdX leidt deze groep van projecten met 150 miljoen tokens die op 1 december zullen worden ontgrendeld, ter waarde van $500 miljoen. De prijs van de beurs steeg nadat het project deze ontgrendeling van februari tot december had uitgesteld. Nu zou een eventuele daling dan ook logisch zijn.

Andere bekende token-ontgrendelingen die binnenkort plaatsvinden zijn Optimism en 1inch. Optimism zal op 29 november 32,21 miljoen tokens ter waarde van $58 miljoen vrijgeven, en 1inch zal op 1 december 98,74 miljoen tokens ter waarde van $34,5 miljoen ontgrendelen.

Aptos en ApeCoin behoren ook tot de belangrijke ontgrendelingen: Aptos zal op 12 december 24,84 miljoen tokens ter waarde van $180 miljoen vrijgeven, en ApeCoin zal op 16 december 15,16 miljoen tokens ter waarde van $25 miljoen ontgrendelen.

Jupiter, een DEX-aggregator op Solana, heeft zijn aankomende airdrop aangekondigd. De claimpagina voor de airdrop gaat vrijdag live, met aanpassingen om rekening te houden met botactiviteit en hoofdgebruikers.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!