Solana-prijsvoorspelling: SOL overtreft $50, en nu?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het FTX-schandaal bracht de prijs van Solana omlaag van een hoogtepunt van $260, helemaal naar $10 aan het begin van het jaar. Degenen die het oude advies volgden van “kopen als anderen bang zijn”, zitten nu op een winst van zes keer. Maar waar zal het vanaf nu heen gaan? En aangezien de rest van het adagium van Warren Buffet luidt: ‘Verkopen als anderen hebzuchtig zijn’, is er nog een munt die net aan zijn opmars begint? Laten we eens kijken.

Solana naar $3200, of $10, volgens vermogensbeheerders VanEck

In een recente voorspelling van VanEck zou Solana in 2030 in een bullmarkt tot $3200 kunnen stijgen, of in een bearmarkt zelfs tot $10. Het ‘basisscenario’, zoals zij het noemden, zou $335 zijn. een behoorlijk grote foutmarge, maar het is allemaal hoger dan de huidige prijs van Solana, die momenteel $ 62,75 bedraagt.

Dit optimisme lijkt te komen doordat de verkoopdruk vanuit het FTX-landgoed niet de dump heeft veroorzaakt waar beleggers bang voor waren. En zovelen zien nu in dat de enige weg voor Solana de goede weg is, vooral gezien het huidige cryptoklimaat.

Volgens gegevens van Defilama is de TVL van Solana in minder dan een maand verdubbeld en bedraagt ​​momenteel ongeveer 2,169 miljard dollar.

The News Crypto heeft een mildere voorspelling voor Solana in 2023 en suggereert $88,51 in een bullish scenario en $25,45 als de zaken bearish worden. En wat betreft 2030? Het bullish scenario is $150, terwijl het bearish scenario $80 is.

Een heel andere voorspelling dan VanEck, op zijn zachtst gezegd!

Welke andere opties hebben handelaren om geld te verdienen?

Gezien de extreme variaties in de voorspellingen van zogenaamde experts, kan het de moeite waard zijn om naar iets te zoeken dat een duidelijker traject heeft.

Een solide project in de voorverkoop is één optie, aangezien de prijs gegarandeerd zal stijgen naarmate elke voorverkoopfase eindigt. Natuurlijk zijn er altijd risico’s in crypto, vooral als het nieuwe projecten betreft, maar zoals we hebben gezien, zelfs gevestigde projecten Zoals Solana brengen inherente risico’s met zich mee, en er is mogelijk minder opwaarts potentieel bij Solana, vanwege de toch al grote marktkapitalisatie.

Met dat in gedachten is er sprake van een hype onder handelaren die er verstand van hebben, over een nieuw project genaamd Meme Moguls. Het project – een play-to-earn-spel en een gedecentraliseerde memecoin-beurs – werd geïnspireerd door zakenmagnaten zoals Warren Buffet. en Elon Musk. Maar in plaats van mensen te vertellen alleen maar hun advies op te volgen, wil het team van gewone handelaars grote moguls maken. En ze hebben een verheven doel: binnen de eerste drie maanden na de lancering honderd miljonairs maken.

Waarom Meme Moguls de volgende 100x-token in 2023 zouden kunnen zijn

Het platform probeert meme-liefhebbers samen te brengen, met behulp van de geest van concurrentie en samenwerking, om mensen ertoe aan te zetten beter dan ooit te presteren in de memecoin-wereld. Spelers en handelaars kunnen hun en farm-token MGLS winnen en zelfs NFT’s van beroemde memes minen door het verschaffen van liquiditeit.

Dit is allemaal erg spannend, maar het belangrijkste om op te merken is dat MGLS zich momenteel in de eerste fase van de voorverkoop bevindt, voor $0,0019, en naar verwachting zal worden gelanceerd met een stijging van 1.000% ten opzichte van de huidige prijzen.

Bovendien gaat het team elke keer dat de prijs stijgt $10.000 geven aan een gelukkige MGLS-houder. Dus voor degenen die in de war zijn door Solana’s potentiële voorspellingen: Meme Moguls is misschien wel het volgende grote ding om op te springen. En als je dit leest: je hebt de mogelijkheid om in te stappen op de begane grond.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!