Top crypto-expert zegt dat de prijs van Shiba Inu (SHIB) naar verwachting zal stijgen naar $0,50

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Mensen hebben gevraagd of Shiba Inu $0,50 kan bereiken nadat de Telagon zei dat dit mogelijk was, en andere experts hebben hun mening gegeven. Dit lijkt een te optimistisch doel gezien de huidige prijs van Shiba Inu op $0,000008538. We analyseren deze bewering en stellen een andere munt voor. dat zal waarschijnlijk tegen eind 2023 en daarna grotere winsten opleveren.

Shiba Inu naar $0,50 – Wie heeft dit gebeld?

Met behulp van technische analyse voorspelde een AI-gestuurd platform genaamd Telagon dat $0,50 in 2040 haalbaar zou zijn. Ook al zei Google Bard dat dit op dit moment hoogst onwaarschijnlijk was, het zei wel dat het mogelijk was als er verschillende factoren zouden optreden, waaronder een toegenomen acceptatie en ontwikkeling.

Gezien alle ontwikkelings- en gebruiksscenario’s die naar voren komen voor Shiba Inu, inclusief de L2-blockchain The Shibarium, een recordaantal portefeuilles aan de ketting en hogere verbrandingspercentages dan ooit, zou de visie van Bard eerder dan verwacht werkelijkheid kunnen worden.

Uit recente gegevens van IntoTheBlock blijkt dat 71% van de Shiba Inu-houders zich momenteel onder water bevindt. Dit is geen geweldig nieuws voor houders, maar het betekent wel dat Shiba Inu veel meer ruimte heeft om te waarderen voordat bestaande investeerders hun winsten gaan verzilveren.

Het punt is: als we naar de cijfers kijken, kloppen de voorspellingen niet.

Shiba Inu naar $0,50 – Laten we het berekenen

Als SHIB $0,50 bereikt, zou dat een verbazingwekkende stijging van 5.855.390% betekenen ten opzichte van de huidige prijs. Zelfs DOGE, de oudste en meest succesvolle memecoin van crypto, is daar niet in de buurt gekomen. Dogecoin, die dit jaar 10 jaar werd, werd gelanceerd voor $0,0002993 en op zijn hoogtepunt in 2021 was ongeveer $0,73 waard, wat een procentuele stijging is van 243.802%.

Of om het op een andere manier te bekijken: als Shiba de $0,50 wil bereiken, zou het een marktkapitalisatie van ongeveer $274 miljard nodig hebben, wat meer is dan de totale marktkapitalisatie van Ethereum, maar minder dan de marktkapitalisatie van $704 miljard van Bitcoin.

Blijf lezen om erachter te komen welke munt het komende jaar waarschijnlijk een groter rendement zal opleveren dan SHIB.

Is er een meer realistische manier om te profiteren van memecoins?

Ja. Het probleem met het feit dat Shiba Inu $0,50 bereikt en zo’n hoge marktkapitalisatie heeft, is dat er een enorme hoeveelheid geld naar de munt moet stromen om deze populair te maken. Zelfs met een grotere adoptie is dat doel nog ver weg.

En dat is de reden waarom slimme memecoin-investeerders nieuwe crypto’s proberen te vinden om mee aan de slag te gaan, crypto’s waarvan de marktkapitalisatie laag is en het potentieel hoog.

Een voorbeeld van zo’n project is Meme Moguls. Dit is een nieuwe en leuke opkomende, op meme gebaseerde beurs en game voor liefhebbers van memecoins – en (cruciaal!) een token dat nog steeds in de voorverkoop is. Op het moment van schrijven wordt $MGLS verhandeld voor $0,0019, met een marktkapitalisatie van slechts $63.000. Dat betekent dus dat de munt alleen maar in prijs kan verdubbelen (en dat de houders hun geld kunnen verdubbelen) en dat er nog eens $63.000 nodig is.

En als de munt $0,50 zou bereiken, zou dit een stijging zijn van 26.215%. Omdat er 3 miljard munten bestaan, kunnen we uitrekenen dat de totale marktkapitalisatie die nodig is om $0,50 te bereiken $1,5 miljard zou zijn.

Dit is ambitieus maar niet onmogelijk, vooral gezien de opwindende functies van het Play to Earn- en handelsplatform.

Insiders voorspellen een stijging van 1.000% tijdens de voorverkoop en experts voorspellen nog eens 200% tegen het einde van het jaar. Als Meme Moguls het soort adoptie ziet dat het verdient, dan is dit een veel waarschijnlijkere manier om grote winsten te behalen dan hopend op een Shiba Inu-wonder.

Bezoek Meme Moguls

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!