Deze memecoin staat klaar voor een enorme stijging, aldus analist

Een veel gevolgde cryptohandelaar gelooft dat de top memecoin Shiba Inu (SHIB) klaar staat om enorme winsten te behalen in de komende dagen.

Analyst Kaleo vertelt zijn 605.700 volgers op het sociale media platform X dat Shiba Inu er klaar voor lijkt om omhoog te schieten nadat het boven een horizontale weerstand is gebroken en deze opnieuw heeft getest als ondersteuning:

“Ik denk dat tegen de tijd dat de kaarsen de uiterst rechterkant van het scherm bereiken, we wat groene kaarsen in de groene doos zullen zien.”

Bron: Kaleo/X

Kijkend naar de grafiek van de handelaar, lijkt hij te voorspellen dat SHIB begin december boven $0,000015 zal stijgen. Op het moment van schrijven wordt SHIB verhandeld voor $0,00000861, wat wijst op winsten van meer dan 74% als de memecoin het doel van de handelaar bereikt.

Kaleo houdt ook nauwlettend in de gaten op FLOKI (FLOKI), een andere populaire memecoin. Volgens de cryptospecialist zou FLOKI wel eens kunnen stijgen als het een diagonale weerstand rond $0,00004 weet te doorbreken:

“Ik heb ook een kleine hoeveelheid FLOKI gekocht. Ik wil blootstelling aan alle ‘doge coins’ hebben en denk dat deze interessant kan worden als het deze weerstand op hoog tijdsbestek doorbreekt.”

Bron: Kaleo/X

Op het moment van schrijven is FLOKI $0.000032 waard.

Wat betreft Bitcoin (BTC) denkt de analist dat de recente correctie is ontworpen om speculanten te verjagen voordat er een rally naar een nieuw hoogtepunt in 2023 plaatsvindt:

“We schudden gewoon de bulls zonder overtuiging af en vangen nog wat bears voordat we naar $40.000 gaan.”

Bron: Kaleo/X

Op het moment van schrijven is Bitcoin $36.507 waard.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!