Bitcoin prijs tikt $37.000 aan, maar hoe nu verder?

Welkom bij weer een nieuwe Bitcoin (BTC) analyse van CryptoCoinTalk! Afgelopen woensdag spraken we in de video op ons YouTube-kanaal over de verticale accumulatie die gaande was. Dit deed ons sterk denken aan een soortgelijke situatie die we in oktober/november 2020 hadden meegemaakt. Dat scenario lijkt zo langzamerhand werkelijkheid te gaan worden. In dit artikel vertellen we je hier meer over! Lees snel verder!

Weekgrafiek BTC/USDT

Momenteel moeten de bears toch eventjes wegkijken als ze de weekgrafiek openen van de Bitcoin koers. De Bitcoin koers was de afgelopen maanden al bullish, maar heeft daar inmiddels nog een flinke schep bovenop gedaan. Zoals we het hele jaar al benoemd hebben, op de weekgrafiek sluiten boven $32.406 betekent veel hogere prijzen opzoeken. Daar lijken we inmiddels mooi mee bezig!

Op de daggrafiek lopen we bijna in een punt van weerstand, daar echter zometeen meer over. Verderop ligt er nog een level op $48.200 en daarboven mag je toch echt al wel gaan kijken naar prijzen die rond de all-time high liggen. Het kan snel gaan! Aan de onderkant zien we gewoon graag dat we niet onder de $32.406 gaan sluiten. Alles daarboven is prima!

Bron: TradingView

Daggrafiek BTC/USDT

Op de daggrafiek zien we dat de dagelijkse supply weerstand zou kunnen gaan bieden. Deze zone ligt op $40.039-$37.665. Verder zien we mooi dat we uit de verticale accumulatie zijn gebroken.

Bron: TradingView

In onderstaande grafiek zien we de vergelijking tussen de fase nu en oktober/november 2020. In beide situaties maakte de koers macro higher highs en macro higher lows en in beide situaties vormden we vervolgens een verticale accumulatie, waarin bears nog altijd geen vertrouwen hadden in een bullish uitkomst. Het overheersende sentiment is ook nu nog altijd dat de bullmarkt nog niet van start is gegaan. Gaan we opnieuw een zelfde soort uitkomst zien, waarbij de koers weinig kans geeft om in te stappen?

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, zo lang we $32.406 niet verliezen is er echt geen reden om bearish te zijn. Wij zijn en blijven bullish en blijven dus omhoog kijken. Nieuwe all-time highs in de aankomende maanden zijn compleet realistisch. We gaan het zien!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!