Hoe hoog kan KangaMoon (KANG) reiken met Ripple (XRP) en Fantom (FTM) rally?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De altcoin-markt staat bekend om zijn talrijke wendingen vanwege zijn volatiele en onvoorspelbare karakter. Deze volatiliteit kan er echter voor zorgen dat tokens op een bepaald moment uitbreken en zich verzamelen. Tokens zoals Ripple (XRP) en Fantom (FTM) vertonen bullish trends na jaarlijkse hoogtepunten. De successen van deze tokens hebben het enthousiasme onder handelaren en crypto-enthousiastelingen aangewakkerd na de opkomst van KangaMoon (KANG), een revolutionair meme-muntenproject dat de koers van de meme-muntenmarkt zal veranderen. Vanwege het succes tot nu toe zijn er vragen gerezen over de toekomstige prestaties van het native KANG-token.

Ripple (XRP) open-source blockchain blijft de aandacht trekken

Met zijn open-source blockchain faciliteert en houdt Ripple (XRP) toezicht op de naadloze transacties en uitwisseling van fiat- en cryptocurrencies. Hoewel de geweldige eigenschappen er één voor de boeken zijn, zijn de prestaties van het native Ripple-token op de bredere cryptocurrency-markt in het afgelopen jaar niet bepaald indrukwekkend, met een stijging van ongeveer 10% sinds het begin van het jaar.

Deze aanzienlijke stijging het hele jaar door kan echter worden toegeschreven aan een recente tegenslag in de afgelopen maand, waarbij de XRP-prijs met ongeveer 18% daalde. Hoewel het XRP-token op weg is naar herstel na een stijging van bijna 10% in de afgelopen week, wordt het momenteel verhandeld binnen een wekelijkse prijsrange van $0,46 en $0,52. Deze veerkracht, in combinatie met het unieke open-sourcenetwerk, heeft het tot de beste altcoins op de markt gepositioneerd.

Fantom (FTM) blijft stijgen na een jaarlijkse stijging van 68%

Na een stijging van 68% in het afgelopen jaar heeft Fantom (FTM) de aandacht getrokken van cryptohandelaren en analisten over de hele wereld. Hoewel het token de afgelopen maand met een aanzienlijke 34% is gedaald na de bull run, is het token momenteel op weg naar een heropleving, met een stijging van meer dan 3% in de afgelopen 7 dagen.

Afgezien hiervan is FTM onlangs getuige geweest van een aanzienlijke toename van zijn handelsvolume en marktkapitalisatie, een bewijs van zijn voortdurende veerkracht op de altcoin-markt. Momenteel handelend in een wekelijkse prijsklasse tussen $0,708 en $0,791, is de Fantom-prijs een langzaam maar gestaag herstel dat als een voetstuk dient voor een komende stijging.

KangaMoon (KANG) gaat ongekende hoogten leren na de voorverkoopmijlpaal

De opkomst van KangaMoon (KANG) op de altcoin-markt werd met vreugde en enthousiasme ontvangen. De innovatieve functies en het indrukwekkende gebruiksscenario hebben zich over de markt verspreid, waarbij cryptohandelaren en -enthousiastelingen strijden om een plaats op het tokennetwerk. In de vijfde en laatste voorverkoopfase heeft KangaMoon een enorm voorverkoopsucces geboekt, waardoor het een van de beste altcoins is om te kopen.

Het meeslepende ecosysteem van KangaMoon, genaamd “Kangaverse”, bevat elementen van zowel SocialFi als GameFi’s Play-to-Earn. Als zodanig kunnen gebruikers zich overgeven aan spelactiviteiten met gevechtsthema en periodieke uitdagingen en daarbij geld verdienen. Terwijl winnaars worden beloond met KANG-tokens en andere waardevolle in-game verzamelobjecten, kunnen ze alles op een speciale marktplaats ruilen voor echte waarde.

Ondertussen kunnen gebruikers ook gratis KANG-tokens verdienen voorafgaand aan de officiële lancering van het project door deel te nemen aan en te reageren op promotieposts die worden gedeeld op sociale-mediaplatforms. In de huidige voorverkoopfase is het oorspronkelijke KANG-token gestegen van een initiële prijs van $0,005 naar $0,0196, wat resulteert in een winstmarge van 290% voor vroege kopers. Deze stijging van de KANG-prijs heeft ervoor gezorgd dat het project ruim $6 miljoen heeft opgehaald, met als doel om tegen het einde van de voorverkoop $7 miljoen te bereiken.

Onlangs kondigde KangaMoon een samenwerking aan met RaidShark, een engagementbot, die met opzet is ontworpen om de betrokkenheid en participatie van gebruikers op zijn platform te versnellen. Dit onderstreept verder het doel van KangaMoon om een bloeiende gemeenschap te bevorderen, die momenteel ongeveer 20.000 geregistreerde leden en 6.000 tokenhouders telt. Met het huidige opwaartse traject van KangaMoon prijzen analisten het token aan om Shiba Inu en Dogecoin op de altcoin-markt te overtreffen.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!