Bitcoin gaat onvermijdelijk in chain rallies naar de ATH, aldus Credible Crypto

Een nauw gevolgde crypto-strateeg is van mening dat Bitcoin (BTC) nu in staat is om meerdere stijgingen naar boven te maken, met lichte dips daartussenin. De pseudonieme handelaar Credible Crypto vertelde namelijk aan zijn 349.900 volgers op het sociale mediaplatform X dat zij aan de zijlijn wachtende handelaars die op een aanzienlijke correctie van BTC wachten waarschijnlijk buiten de markt zullen blijven.

Volgens de analist blijft zijn optimistische standpunt geldig zolang BTC boven zijn ongeldigheidsniveau van $34.079 wordt verhandeld:

“Als je nog steeds op zoek bent naar $30.000, $31.000, $32.000 of zelfs $33.000, loop je het risico om achter te blijven. Zonder dat dit niveau wordt overschreden (en ik vermoed dat dit niet zal gebeuren), zullen al die lagere doelen niet worden gehaald.”

Met Bitcoin dat wordt verhandeld op $34.985, zei Credible Crypto dat BTC waarschijnlijk een reeks rallies zal zien zonder veel om te kijken. Hij voegde hieraan toe:

“Nu blijven we gewoon de impulsen aan elkaar koppelen tot $40.000+ (en nieuwe all-time highs).”

Voorlopig gaf de crypto-strateeg aan dat het nog steeds binnen de mogelijkheden ligt dat Bitcoin corrigeert richting $34.200 na het kleine liquidatie-evenement van BTC op zondag.

“De deuren naar onze bereikbare laagtes die we eerder vooruitliepen, staan nu weer open – en daar zal ik kijken om een verschuiving in momentum naar boven te zien…

Om ook duidelijk te zijn, dit betekent niet dat we naar de bereikbare laagtes MOETEN gaan om deze correctie te voltooien. ‘Deuren staan weer open naar de bereikbare laagtes’ betekent eenvoudigweg dat het nu opnieuw een haalbaar/gezond neerwaarts doel is. We zouden eventueel kunnen omdraaien voordat dat gebeurt, MAAR als we dat niet doen, zijn de bereikbare laagtes de meest logische/waarschijnlijke plek om een ommekeer te zien, en een beweging naar die laagtes verandert de korte termijn bullstructuur niet meer dan het al op dit punt heeft gedaan.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!