Analist deelt 5 altcoins die je deze week in de gaten moet houden

Miles Deutscher, een bekende cryptocurrency-analist en handelaar, deelde zijn wekelijkse cryptocurrency watchlist op X. Deutscher deelde tevens de redenen waarom hij deze cryptocurrencies nauwlettend zal volgen. Hij tweette het volgende:

Bitcoin (BTC)

Uiteraard begon Deutscher zijn lijst met de nummer één cryptocurrency van dit moment, Bitcoin (BTC). Hij zei dat BTC zich op een belangrijk ondersteuningsniveau van $25.000 bevindt, dat het begin is van de rally naar $31.500 na de aankondiging van BlackRock om de cryptoruimte te betreden.

Hij voegde eraan toe dat hij meer schommelingen op de markt verwacht met de bekendmaking van gegevens over de Consumentenprijsindex (CPI) en de Producentenprijsindex (PPI) later deze week in de Verenigde Staten. Bovendien waarschuwen Mt. Gox en Silk Road, die al jaren wachten om toegang te krijgen tot hun fondsen, voor mogelijke verkopen door Bitcoin-houders.

Solana (SOL)

Deutscher zei op woensdag dat FTX waarschijnlijk goedkeuring zal krijgen om $3,4 miljard aan crypto-activa te liquideren, waarvan meer dan $1 miljard SOL is.

Hij betoogde echter dat dit misschien niet zo bearish is als het lijkt, aangezien de meeste SOL-tokens tot 2028 zijn vergrendeld en Galaxy Digital, de bewaarder van de activa van FTX, gestimuleerd wordt om ze geleidelijk en tegen de best mogelijke prijs te verkopen.

dYdX (DYDX)

Deutscher zei dat DYDX, een gedecentraliseerde exchange voor margintrading en derivaten, op 1 december een belangrijke gebeurtenis zal ondergaan, waarbij 25% van zijn tokens beschikbaar wordt voor handel.

Hij merkte op dat DYDX een geschiedenis heeft van het delen van bullish nieuws vlak voor belangrijke ontgrendelingen, zoals de lancering van zijn Layer 2-oplossing en governance-token in september 2022.

Hij legde uit dat hij bullish is over de fundamentals en visie van het token en uitkijkt naar de update van versie 4. Hij voegde echter toe dat de verkoopdruk hoog zal zijn en dat een sterke aankondiging nodig zal zijn om dit te compenseren.

Polkadot (DOT)

Deutscher zei dat er eind oktober een “geheime” DOT-ontgrendeling zal zijn, waarbij gebruikers die in december 2021 deelnamen aan de eerste parachain-crowdloans hun vergrendelde DOT’s terugkrijgen.

Hij merkte ook op dat DOT destijds werd verhandeld voor $25, maar nu slechts $4 is. Hij verklaarde dat omdat de aandacht is gericht op het ontgrendelen van SOL FTX, er eigenlijk niemand praat over deze ontgrendeling. Hij kondigde aan dat DOT verwacht dat het in de komende weken aan kracht zal verliezen.

Frax (FXS)

Deutscher betoogde dat FXS, het governance-token van Frax, een deels gecollateraliseerd stablecoin-protocol, een van de weinige tokens is met een sterke kortetermijn- en middellangetermijntrend. Hij zei dat Frax binnenkort twee belangrijke updates zal ondergaan. Hij kondigde aan dat FXS bovenaan zijn watchlist staat.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!