Wekelijkse crypto market outlook – 5 beste crypto investeringen voor de komende dagen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het zijn de bears die de afgelopen weken de controle lijken te hebben in de crypto markt en de bulls zijn er daardoor nog altijd niet in geslaagd om een herstel tot stand te brengen. Elke token uit de top 5 is over de afgelopen maand met meer dan 11% gedaald en investeerders vragen zich nu welke crypto gaat stijgen over de aankomende dagen. 

Met grote crypto’s zoals Bitcoin en Ethereum diep in het rood, zijn het vooral de nieuwe altcoins die in staat blijven om winsten te boeken. Nieuwe altcoins of presale tokens hebben vaak nog een lage market cap en hebben daardoor de ruimte om nog aanzienlijk te stijgen, vooral als de token nog gelist moet worden op exchanges. Met dat in het achterhoofd bespreken we hieronder de 5 beste cryptos van dit moment. 

Bitcoin BSC (BTCBSC)

De lijst van beste crypto investeringen wordt begonnen met een gloednieuw alternatief voor Bitcoin, Bitcoin BSC. Bitcoin BSC bouwt zich voor op het fundament van Bitcoin, maar met een twist. Bitcoin BSC is namelijk gebouwd op de BNB Smart Chain en brengt daardoor een aantal voordelen met zich mee. Allereerst is de token beter beveiligd, en kan het vertrouwen op efficiëntere en goedkopere transacties. Daarnaast is de token ook nog eens erg geschikt voor smart contracts en DeFi applicaties. 

Er is echter nog een andere belangrijke reden waarom Bitcoin BSC is ontwikkeld op de BNB Smart Chain. Doordat Bitcoin BSC zich bevindt op de BNB Smart Chain is het in staat geweest om een staking mechanisme te introduceren. Hierdoor zijn gebruikers van BTCBSC in staat om hun tokens vast te zetten in ruil voor beloningen. Traders zijn hierdoor in staat om een passief inkomen verdienen en ondanks dat de presale net pas begonnen is, kunnen traders nu al hun token vastzetten. Op dit moment zijn er al meer dan 146.000 tokens vastgezet tegen een jaarlijks rente percentage van 1.739%. 

Bitcoin BSC heeft net als Bitcoin een maximale token voorraad van 21 miljoen tokens. 14,45 miljoen van deze tokens is gereserveerd voor staking beloningen. Daarnaast zijn er 6,125 miljoen tokens gereserveerd voor de presale. Tokens kosten tijdens deze presale $0,99 en het project zal dus gelist worden met een initiële market cap van 5,063 miljoen. Hierdoor heeft het meer dan genoeg ruimte om verder te stijgen. 

BTCBSC tokens zijn gemakkelijk te koop via de officiële website van het platform. Hier kunnen investeerders hun wallet verbinden en vervolgens tokens kopen middels ETH, USDT en BNB. Wees er snel bij voordat de presale uitverkocht raakt en de token mogelijk explodeert in waarde op het moment dat die gelist wordt. 

Bezoek Bitcoin BSC Presale Hier

Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes staat nu al bekend als een van de beste presale tokens ooit. Met een bedrag van meer dan $25 miljoen heeft het meer geld weten op te halen dan ooit tevoren. De token bevindt zich nu in zijn laatste fase van zijn presale en zal binnen enkele dagen gelist gaan worden op exchanges. 

Wall Street Memes is een community aan particuliere investeerders die het samen opgenomen hebben tegen de belangrijke financiële instituten van Wall Street. Deze community was eerder ook al verantwoordelijk voor de aandelen gekte rondom GameStop en AMC in 2021. Door de introductie van de $WSM token is deze community nu ook relevant geworden voor de crypto market. 

Het team achter $WSM heeft de token ontwikkeld om particuliere investeerders ook een kans te geven om winsten te realiseren middels een meme token. Dit team weet hoe ze succesvol een token kunnen lanceren doordat het eerder ook al verantwoordelijk was voor de lancering van de Wall Street Bulls NFT collectie die in 32 minuten uitverkocht raakte voor een bedrag van $2,5 miljoen. 

De combinatie de ervaring van dit team en een community aan investeerders die deze token ondersteunen maakte de $WSM token al snel erg populair. De Wall Street Memes community bestaat uit meer dan 1 miljoen leden en experts verwachten daarom dat de token snel kan gaan stijgen en een listig op een tier-1 exchange vrij kan spelen. 

$WSM tokens zijn te koop op de presale website van Wall Street Memes tegen $0,0337 per token. De presale komt binnenkort ten einde en investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn om tokens te kunnen kopen voordat het project gelanceerd wordt. 

Bezoek Wall Street Memes Hier

Bitcoin (BTC)

De koers van Bitcoin heeft het moeilijk en is al met meer dan 11% gedaald in de afgelopen 30 dagen. Met een waarde van $25.912 is de koers wel met iets meer dan 1% gestegen in de afgelopen 24 uur. Het is duidelijk dat Bitcoin het moeilijk heeft, maar de koers lijkt in ieder geval zijn dieptepunt bereikt te hebben.

Bron: CoinMarketCap

Er zijn nu meerdere factoren die de koers weer omhoog kunnen helpen. De belangrijkste hiervan zou de goedkeuring van een Bitcoin Spot ETF zijn, en de oud voorzitter van de SEC, Jay Clayton, verwacht dat dit op de korte termijn gebeuren. Volgens hem is het onvermijdelijk dat een Bitcoin Spot ETF goedgekeurd wordt, mede omdat hij het overduidelijk vindt dat Bitcoin geen effect is. 

Een Bitcoin ETF zou Bitcoin een stuk toegankelijker maken voor intentionele investeerders en particuliere investeerders van de ‘normale’ aandelen markt. Dit zou tot een toestroom in kapitaal kunnen leiden en daardoor zorgen voor een flinke stijging van de koers. De verwachting is dat Bitcoin op dat moment weer richting de $30.000 kan gaan kijken. Vanwege zijn hoge market cap zullen gigantische stijgingen uitblijven, maar Bitcoin blijft een stabiele crypto die op dit moment relatief te kopen is tijdens zijn dip. 

Launchpad XYZ (LPX)

De wereld van Web3 wordt steeds belangrijker in steeds meer industrieën, en ook in de van de crypto markt. Ondanks dat de meeste cryptos te lijden hebben onder de crypto crash staan de Web3 ontwikkelaars niet stil en hebben ze zich blijven uitbreiden. De wereld van Web3 kan echter erg ingewikkeld zijn, helemaal voor nieuwe investeerders. En dit is precies waarvoor Launchpad XYZ in leven is groepen. 

Launchpad XYZ is bezig met de ontwikkeling van een Web3 portaal waarin alle services en functies van de Web3 wereld beschikbaar zullen zijn. Hierbij kan gedacht worden aan een eigen Web3 wallet, een bibliotheek aan NFTS en Play 2 Earn game, trading signalen en een gedecentraliseerde exchange. De ontwikkelaars hebben een duidelijk doel, verantwoordelijk zijn voor de toestroom van 10 miljoen nieuwe leden naar Web3. 

Doordat de LPX token verantwoordelijk is voor alle transacties op dit platform gaat het hier een belangrijke rol in spelen. Naast dat het verantwoordelijk is voor transacties kan de LPX token ook vastgezet worden tegen extra beloningen. Hierbij kan gedacht worden aan vroege toegang tot Play 2 Earn games, korting op abonnementen en nog veel meer. 

De verwachting is dat de LPX token gaat stijgen in waarde nadat de activiteit op Launchpad XYZ toeneemt. En omdat het platform verantwoordelijk wilt zijn voor de toestroom van 10 miljoen nieuwe leden kan deze activiteit weleens aanzienlijk stijgen. Investeerders kunnen op dit moment LPX tokens kopen tegen $0,0445 via de presale website van Launchpad XYZ. Tokens kunnen gekocht worden middels ETH en USDT. 

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

Ripple (XRP)

XRP heeft misschien nog wel het meeste te lijden onder de huidige crypto crash. In tegenstelling tot Ethereum en Bitcoin, die rond de 11% daalde over de afgelopen dertig dagen, is XRP al bijna 20% gedaald. XRP deed het in juli nog zo goed nadat er positief nieuws naar voren kwam in de uitspraak van de SEC vs Ripple rechtszaak, het verkopen van XRP aan particuliere investeerders was volgens de rechter geen effect. 

Bron: CoinMarketCap

Na deze uitspraak verdubbelde XRP bijna in waarde en werd het bijna $1 waard. Deze stijging hield echter niet lang stand en nadat de SEC bekend maakte dat het in hoger beroep ging tegen de uitspraak van de rechter begon de koers van XRP met een aanzienlijke daling. Nu, 20% lager, bevindt XRP zich rond de $0,50 en weten bulls het ondersteuningsniveau van $0,50 nog altijd in stand te houden. De koers heeft zich over de afgelopen 7 dagen nauwelijks bewogen en de grootste dalingen lijken nu voorbij. 

Hierdoor vormt dit een goed moment om XRP te kopen tegen een relatief lage prijs. De verwachting is dat de koers weer richting de $1 kan gaan stijgen op het moment dat het hoger beroep van de SEC mislukt, iets waar nu al tekenen van zijn. Ripple heeft namelijk aangegeven dat het hoger beroep niet geldig is, omdat het niet heeft voldaan aan meerdere voorwaarden. Investeerders houden deze ontwikkelingen nu nauwlettend in de gaten aangezien dit een katalysator kan vormen voor een nieuwe aanhoudende rally. 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!