Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Cardano (ADA) blijft groeien, ondanks onrustige markt

Cardano’s (ADA) gebruikersbasis lijkt voortdurend te groeien, wat de sterke veerkracht en interesse van de Cardano-gemeenschap in termen van prijsbeweging voor de inheemse token ADA aantoont.

Cardano wallets

Het aantal nieuwe unieke wallet-adressen is sinds 1 april met 6% gestegen, van 4,02 miljoen wallets naar 4,26 miljoen wallets op 29 augustus. Tijdens deze periode is het aantal gebruikers ook met 30.000 toegenomen. Bovendien, volgens gegevens van Cardano Blockchain Insights op 30 augustus, registreerde het netwerk gemiddeld 1.600 nieuwe wallet-toevoegingen per dag gedurende deze 151 dagen.

Overigens werden op 10 juni bijna 4.000 nieuwe wallets geregistreerd op één dag, wat de dag markeerde met het hoogste aantal nieuwe wallet-adressen dat werd aangemaakt. Op 18 juli werd slechts één nieuwe wallet geregistreerd op het netwerk, wat de slechtst presterende dag sindsdien was. Daarnaast steeg de inheemse token ADA van Cardano van $0,40 per eenheid op 1 april naar $0,26 per eenheid op het moment van publicatie. Dit zou kunnen betekenen dat er in dezelfde 151 dagen een verlies van ongeveer 35% is geweest, ondanks de consistente groei van nieuwe wallets op het netwerk.

analyse

Cardano koers is minder sterk

Cardano bijft waarde verliezen met een daling van 4,75% in prijs op één dag. En dit terwijl de hele cryptomarkt een daling doormaak. Als echter het netwerk en ecosysteem van Cardano blijven groeien qua nut en adoptie, kan de vraag naar ADA toenemen, wat op de lange termijn kan leiden tot een betere prijsprestatie.

Als een Cardano met een circulerende aanvoer van ongeveer 35,04 miljard ADA erin slaagt om zijn hoogste marktkapitalisatie ooit van $95 miljard sinds 2 september 2021 te herwinnen, zou het een waarde kunnen hebben die dicht bij $2,71 ligt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!