MAR mining lanceert cloud mining-contract en verdien dagelijks $300-1.000

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Londen, VK – MAR mining, ‘s werelds beste Bitcoin-miningplatform, heeft cloud mining-contracten gelanceerd. Het contract is ontworpen om bestaande en potentiële liefhebbers van cryptocurrency te laten profiteren van de stijgende Bitcoin-prijzen en belooft de investeringsmarkt te ontwrichten en gebruikers ongelooflijke kansen te bieden.

MAR mining cloud mining-contract – Wat is het?

Cloud mining is een geavanceerd product dat door Bitcoin- en cryptocurrency-miners wordt gebruikt om een zekere mate van financiële druk te verlichten terwijl ze hun rekenkrachtinzet uitbreiden. Concreet nemen investeerders deel aan mining-activiteiten door computerkracht te huren van een groep miners die op hun beurt actief Bitcoin minen en vervolgens de winst delen met deze investeerders. De cloud mining-contracten van MAR mining elimineren de noodzaak om ruimte te huren, dure mining-installaties aan te schaffen en hoge energiekosten te handhaven. Met dit product kan iedereen eenvoudig rekenkracht verhuren aan actieve miners en winst verdienen in de vorm van rente die wordt verdiend door het voltooien en toevoegen van nieuwe blokken aan het Bitcoin-netwerk.

De nieuw uitgebrachte producten van MAR mining zullen actieve miners de mogelijkheid bieden om een groter deel van de rekenkracht in te zetten en te gebruiken, waardoor hun vermogen om Bitcoin efficiënt te minen wordt vergroot. Nu de Bitcoin-halvering gepland staat in het tweede kwartaal van 2024, waarbij de mining-beloningen naar verwachting met 50% zullen worden verlaagd, positioneert MAR mining zichzelf met deze lancering als een innovatief investeringsplatform voor miners en investeerders.

Hoe het cloud mining-contract van MAR mining werkt

Dankzij de geavanceerde cloud mining-contractfunctie van MAR mining kunnen potentiële investeerders rekenkracht kopen en een dagelijks rentepercentage verdienen. Dankzij de verwijzingsoptie kunnen ze ook extra geld verdienen elke keer dat ze een investeringsplatform aanbevelen.

MAR Mining integreert ook SL-communicatie-encryptie en meerlaagse koude opslag om de veiligheid te garanderen. Bovendien wil het team het Bitcoin-miningproces vereenvoudigen door bestaande barrières te slechten en een nieuw systeem te introduceren waarbij gebruikers niet noodzakelijkerwijs mining-apparatuur hoeven te bezitten om te kunnen profiteren van mining-activiteiten. Volgens de projectwebsite wordt er technische en professionele ondersteuning geboden aan beginners en experts, en werkt het team actief aan het integreren van meer geavanceerde functies in het platform.

Volgens de website heeft MAR mining een team van experts en geavanceerde technologie samengesteld om eersteklas investeringsmogelijkheden voor cloud mining te creëren en te leveren. Het biedt momenteel een reeks mining-contracten en financiële opties, variërend van $12 tot meer dan $5.000, waaruit potentiële en bestaande gebruikers kunnen kiezen. Hun officiële website heeft een gedetailleerde introductie en ze hebben 24 uur per dag online klantenservicepersoneel om alle gerelateerde vragen te beantwoorden.

Over het bedrijf

MAR mining, opgericht in 2018 en met hoofdkantoor in Londen, Engeland, is een top Bitcoin-miningplatform. Met de lancering van cloud mining-contractproducten wil het project de mining-industrie demystificeren, bestaande barrières slechten en de markttoegang vergroten. MAR mining streeft naar stabiele, regelmatige uitbetalingen en biedt tegelijkertijd de beste beveiliging in zijn klasse via geavanceerde, geavanceerde systemen.

Media contact

Bedrijfsnaam: MAR mining
Bedrijfswebsite: https://marmining.com/
Bedrijfsmail: info@marmining.com

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direc t of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!