Terwijl oude meme coins zoals Dogecoin en Pepe alsmaar verder crashen, komt een nieuwe speler de crypto markt veroveren – Rizz Monkey met x50 potentieel

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Terwijl sommige oude favorieten struikelen, is er een nieuwe naam waar iedereen het over heeft: Rizz Monkey. Waarom? Omdat het niet zomaar een nieuwe coin is. Het is de meme coin waar iedereen op heeft gewacht.

Naar verluidt zal Rizz Monkey winsten van x30 of x50 boeken rondom de lancering van hun officiële token: $RZZMNKY.

Rizz Monkey: Waarom er zoveel buzz is rond deze coin

Rizz Monkey is een gloednieuwe meme coin die een achtergrondverhaal heeft, een doel en een groeiend publiek van enthousiastelingen die hun loyaliteit aan het project nu al bewijzen.

Terwijl Pepe zichzelf als een grapje zag, ziet Rizz Monkey zichzelf als de toekomst. Echter bleek Pepe ondanks weinig nut zeer succesvol, en de cijfers liegen er niet om.

De early birds (vroege investeerders) hadden tijdens de Pepe presale al rendementen gezien variërend van 500% tot 7000% in slechts een paar dagen. 

Zo zie je maar dat meme coins niet alleen een grapje meer zijn, maar ook een legitieme investering kunnen zijn met enorme groeifactoren.

Het aapje, het gezicht van Rizz Monkey, is niet alleen schattig, maar het vertegenwoordigt ook een sterke en groeiende community die in korte tijd de aandacht heeft getrokken van de hele meme coin wereld. 

Daarnaast zijn de tokenomics van Rizz Monkey zorgvuldig en strategisch ontworpen om de stabiliteit van de tokenprijs te ondersteunen en de veiligheid van het project te verzekeren.

Met een sterke community, doordachte plannen en een schattig aapje als vertegenwoordiger, is Rizz Monkey klaar om de crypto markt te veroveren. De presale van $RZZMNKY laat al zien hoeveel vertrouwen investeerders hebben in deze gloednieuwe coin. 

En met een lage initiële market cap en strategische plannen in hun roadmap, is het geen wonder dat er zoveel buzz is rond het project. Je kan zelf een kijkje nemen in de community door hun Twitter pagina te bekijken of hun Telegram groep toe te treden.

$RZZMNKY geeft meme coin investeerders nieuwe kansen

Waar Dogecoin, Shiba Inu en Pepe hun grenzen lijken te hebben bereikt, staat Rizz Monkey nog maar aan het begin van wat er uitziet als een veelbelovend en ambitieus traject.

De snelle groei van de $RZZMNKY presale is een duidelijk teken van potentie. Investeerders zijn op zoek naar de volgende grote kans en velen geloven dat ze die hebben gevonden in Rizz Monkey. Ze ruilen hun oude meme coins in om vroeg in te kunnen stappen bij deze nieuwe presale, voordat het echt groot wordt.

Ondanks dat de presale nog maar 6 dagen actief is, wisten ze al meer dan $55.000 op te halen! 

Maar wat $RZZMNKY zo speciaal maakt is niet alleen de verzekering van groei, maar ook de manier waarop het project is opgezet. 

Innovatieve tokenomics: De ingrediënten voor succes

De lage oorspronkelijke market cap geeft vroege investeerders een voordeel, en de manier waarop de tokens worden verdeeld – in 10% stappen over een periode van 10 weken – zorgt voor stabiliteit. Dit geeft de coin de tijd om te groeien en vertrouwen op te bouwen.

Veiligheid is ook een prioriteit en dat toonden ze aan door een uitgebreide audit door het Duitse bedrijf Solid Proof te laten doen. 

Solid Proof heeft alle zorgen over hacks en bedreigingen weggenomen zodat investeerders kunnen met vertrouwen instappen, wetende dat hun investering veilig is.

Rizz Monkey: Jouw stap voor stap gids om $RZZMNKY te kopen

Rizz Monkey is dé coin waar iedereen het over heeft in 2023. Met zoveel enthousiasme in de community is het geen verrassing dat velen zich afvragen hoe men deel kan uitmaken van dit veelbelovend project. Hier is een eenvoudige gids om je te helpen:

Stap 1 – Maak je wallet klaar

Eerst en vooral zorg je ervoor dat je een crypto wallet hebt die compatibel is met de BEP-20 blockchain, aangezien $RZZMNKY een BEP20 token is.

Stap 2 – Voeg fondsen toe

Zorg ervoor dat je BNB, USDT, ETHB of BTCB in je wallet hebt. Je kunt deze crypto kopen via verschillende crypto exchanges. Sommige wallets bieden ook de mogelijkheid om direct binnen de wallet te kopen.

Stap 3 – Verbind je wallet

Ga naar het Rizz Monkey presale dashboard en klik op “Connect Wallet”. Kies je wallet uit de lijst en volg de stappen om te verbinden. Nu ben je klaar om $RZZMNKY tokens te kopen!

Stap 4 – Tijd om $RZZMNKY te kopen

Beslis hoeveel je wilt investeren in Rizz Monkey. Voer het bedrag in en je ziet meteen hoeveel $RZZMNKY tokens je krijgt. Klik op “Kopen” en volg de instructies.

Stap 5 – Wacht op je tokens

Na je aankoop is het even wachten. De exacte datum waarop je je tokens kunt claimen, wordt later bekendgemaakt op de Rizz Monkey website. Houd hun officiële kanalen in de gaten voor updates.

Conclusie

Naarmate de lancering nadert, wordt de hype rond Rizz Monkey alleen maar groter. De eerste noteringen op DEXs zullen naar verwachting een sterke stijging van de koerswaarde veroorzaken, met een mogelijke groei van 20X tot 30X.

De buzz en het groeiende enthousiasme kunnen een tweede golf van groei veroorzaken, waardoor de token mogelijk 50X stijgt vanaf de gefixeerde presale prijs. En als Rizz Monkey een notering op een gigant zoals Binance weet te bemachtigen, kunnen we zelfs een stijging tot wel 70X zien!

Voor vroege investeerders is het belangrijk om alert te blijven en $RZZMNKY in de gaten te houden. De kans om Rizz Monkey tegen de presale prijs te kopen is iets dat je niet wilt missen!

>>>Koop $RZZMNKY tegen presale prijs<<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!