Shiba Inu en Pepe Coin in de lift – Welke altcoins gaan exploderen na deze top meme coins?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het zijn opnieuw de meme coins die in staat zijn om grote stijgingen door te maken in een periode waar de bredere crypto markt het moeilijk lijkt te hebben. Meme coins lijken terug en bekende crypto’s zoals Shiba Inu en Pepe Coin waren in de afgelopen maand al in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken. 

Hiermee blijven meme coins de crypto community verbazen en logischerwijs worden er ook steeds meer nieuwe meme coins op de markt gebracht. Maar er is geen enkele nieuwe meme coin die in staat is geweest om even succesvol te worden als Wall Street Memes en Sonik coin of net zo bruikbaar als Launchpad XYZ. 

Shiba Inu koers verwachting

Waar de meeste crypto’s uit de top 100 over de afgelopen 30 dagen verliezen hebben geleden, wist Shiba Inu met maar liefst 22,17% te stijgen. Shiba Inu was het afgelopen weekend zelfs de meest trending coin op CoinMarketCap. Ondanks dat het net als de gehele crypto markt een correctie doorgaat, bevindt het momentum zich nog steeds aan de zijde van Shiba Inu. 

De Shiba Inu koers bevindt zich op dit moment rond de $0,000009715. De koers heeft een 24-uurs handelsvolume van bijna $500 miljoen, een stijging van maar liefst 70%. Dit lijkt een teken te zijn dat de koers zich op gaat maken voor een stijging. Het belangrijkste doel van Shiba Inu bulls is nu om opnieuw een van de nullen te verwijderen en een stijging in gang te zetten richting de $0,000010. De verwachting is dat, als de algehele markt zich weer herstelt, Shiba Inu hier gemakkelijk toe in staat is. 

Pepe Coin koers verwachting

Ook Pepe Coin wist in de afgelopen dagen en weken aanzienlijk aan populariteit te winnen op social media en zag dit dan ook terug in zijn koers bewegingen. De koers wist in de afgelopen dagen significante stijgingen door te maken, maar moest vandaag wel genoegen nemen met een flinke correctie. De koers bevindt zich desondanks nog steeds in de plus over de afgelopen zeven dagen (+0,44%). 

De PEPE koers bevindt zich op dit moment rond de $0,000001254, met een 24-uurs handelsvolume van $119 miljoen (een stijging van meer dan 6%). Pepe is redelijk beïnvloed door het huidige momentum van de algehele markt en is daardoor met meer dan 7% gedaald in de afgelopen 24 uur. De verwachting is dat de koers zich weer kan opmaken voor een rally op het moment dat het momentum van de algehele markt verbetert. 

Welke altcoin gaat exploderen?

Niet alle crypto’s hebben echter te lijden onder de huidige situatie van de crypto markt. Er zijn een aantal nieuwe presale tokens die ongelofelijk hard wisten te stijgen, en zich op lijken te maken voor een explosieve koers listing. Lees verder voor meer informatie over deze tokens. 

  1. Wall Street Memes – Meme altcoin met grote kans te exploderen
  2. Sonik Coin – Snelste meme coin van de crypto markt
  3. Launchpad XYZ – De ideale presale token voor een crypto trader

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

Wall Street Memes (WSM) – Meme altcoin met grote kans te exploderen

Wall Street Memes is bezig aan een van de meest succesvolle presales van 2023. De token wist al meer dan $24 miljoen op te halen en bevindt zich nu in de buurt van zijn doel van $25,9 miljoen. Dit bedrag is uitzonderlijk, en al helemaal voor een meme coin zonder echte utility. 

De reden achter het succes van de WSM presale is de community die de token ondersteunt. Wall Street Memes is een community die is voorgekomen uit de aandelen gekte rondom GameStop en AMC in 2021. Het bestaat uit een community van particuliere investeerders die het hier samen opnamen tegen Wall Street en de grote financiële instituten. Voor deze community is nu de WSM token ontwikkeld, zodat de particuliere investeerder ook een manier heeft om winst te realiseren in de crypto markt. 

Het team achter WSM heeft al de nodige historie in de crypto wereld en was eerder al succesvol met zijn Wall Street Bets NFT-collectie die op de Ethereum blockchain binnen 32 minuten uitverkocht raakte tegen een bedrag van $2,5 miljoen. Dit team, in combinatie met de gigantische community, maken deze token dus een van de meest belovende cryptos van dit moment

Daarnaast heeft het project ook nog eerlijke tokenomics. In totaal is er 50% van de totale token voorraad beschikbaar in de presale. Daarnaast is er 30% gereserveerd voor community beloningen, waaruit duidelijk wordt dat airdrops een belangrijke rol gaan spelen in de verdeling van WSM tokens. De resterende 20% is gereserveerd voor liquiditeit op CEXs en DEXs. Dit betekent dat er geen privé verkoop plaatsvindt en dat het team zelf dus ook geen tokens heeft geserveerd.

WSM tokens zijn gemakkelijk aan te schaffen via de officiële website van Wall Street Memes. Hier hoef je simpelweg je wallet te verbinden en vervolgens kan je WSM tokens kopen middels ETH, USDT of creditcard. Je zult er echter snel bij moeten zijn nu er nog maar $1,5 miljoen is te gaan tot deze presale uitverkocht raakt. Stap dus snel in bij dit project en wordt deel van een van de grootste meme coin community’s die er is. 

Bezoek Wall Street memes Hier

Sonik Coin – Snelste meme coin van de crypto markt

Is Sonik coin ($SONIK) de snelste meme coin die van $0 naar $100 miljoen kan stijgen? Sonik coin is een meme coin die geïnspireerd is door de snelheid van ‘Sonic the Hedgehog’, de blauwe egel uit de bekende SEGA game. 

Alles staat in het teken van snelheid bij dit project, in een ode aan een van de bekendste game karakters die er bestaat. Dit komt bijvoorbeeld terug in de token voorraad van 299.792.458.000 tokens. 299.792.458.000 meter per seconde is de snelheid van het licht, en daarmee een mooie referentie naar Sonic the Hedgehog. 

Het project is echter geen standaard meme coin, dit project onderscheidt zichzelf door een Stake 2 Earn mechanisme te introduceren waarbij gebruikers een passief inkomen kunnen verdienen door hun $SONIK tokens vast te zetten. Daarnaast stelt het platform de veilheid voorop en daarom is het op dit moment bezig met een audit van zijn smart contract. 

De presale is in volle gang en tokens kosten op dit moment $0,000014 per stuk. In totaal hoopt het project iets meer dan $2 miljoen ($2.098.547) op te halen, een relatief laag bedrag voor een presale. Ter referentie, Pepe coin was in staat om een market cap te behalen van meer dan $1 miljard, ondanks dat het project geen enkele utility had. Er is dus duidelijk meer dan genoeg ruimte voor $SONIK om te stijgen. 

Geïnteresseerde investeerders zullen er bij snel moeten zijn voordat de presale ten einde komt en de token naar alle verwachting gaat stijgen in waarde na zijn listing. Tokens zijn gemakkelijk te kopen via de officiële website van het platform, via USDT of ETH. 

Bezoek Sonik Coin Presale

Launchpad XYZ (LPX) – De ideale presale token voor een crypto trader

Launchpad is bezig met de ontwikkeling van een portaal die de brug moet vormen tussen Web 2 en Web 3. In deze portaal moeten alle functies beschikbaar zijn die een crypto trader nodig heeft om winstgevend te zijn. Om deze ontwikkeling te financieren is het project een presale gestart die al meer dan $1,3 miljoen heeft weten op te halen. 

Op het Launchpad platform zullen er meerdere functies beschikbaar zijn. Hier kan gedacht worden aan een gedecentraliseerde exchange, een Web 3 wallet en utility token analyses. In het hart van dit ecosysteem bevindt zich de $LPX token, die verantwoordelijk is voor alle transacties. Gebruikers die deze tokens vastzetten komen daarnaast in aanmerking voor aanzienlijke voordelen zoals kortingen op abonnementen, exclusieve vroege toegang tot NFT mint whitelists en presales, bèta Play 3 Earn game lanceringen en coole community prestige badges. 

De gedecentraliseerde exchange moet daarnaast helpen in het vergroten van de vraag naar LPX tokens. In totaal is er een token voorraad van 1 miljard tokens en $LPX zal later dit jaar gelanceerd worden met een market cap van ongeveer $70 miljoen. Gezien het assortiment aan functies is de verwachting dat de listing van deze token erg succesvol gaat worden en daarom is Launchpad een platform dat je zeker in de gaten moet houden. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste updates en weet als eerste wanneer het project gelist wordt door het Twitter account van Launchpad te volgen of door lid te worden van de Telegram groep. LPX tokens zijn gemakkelijk te koop via de officiële website van het platform en tokens kunnen worden aangeschaft via USDT, ETH of creditcard. 

Bezoek Launchpad Presale Hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!