Dogecoin, Shiba Inu en Arbitrum staan op het kruispunt. Analisten zijn verdeeld over de vraag of het zinvol is om nu altcoins te kopen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Dogecoin, Shiba Inu en Arbitrum zijn ongetwijfeld toonaangevende cryptocurrencies. De laatste tijd zijn hun prijzen echter aan het dalen. Terwijl handelaren blijven speculeren, geven analisten deskundige adviezen over de toekomst van deze digitale activa.

Gezien het feit dat de cryptomarkt notoir volatiel is, zou men kunnen stellen dat de recente prijsdalingen normaal zijn. Maar dat is misschien niet het geval, omdat experts vrezen dat deze munten daadwerkelijk in een vrije val terechtkomen. Dit houdt in dat hun prijzen waarschijnlijk zullen blijven dalen, behoudens een plotselinge crypto-bullmarkt.

Alternatieve crypto met veel potentieel – ScapesMania ($MANIA)

Aangezien de drie bovengenoemde altcoins een onzekere toekomst tegemoet gaan, moeten verstandige investeerders alternatieve cryptovaluta vinden om te kopen. De beste zet is om te gaan voor munten/tokens met veel potentieel. Experts geven in tijden als deze over het algemeen de voorkeur aan nieuwe altcoins met een lage marktkapitalisatie.

Hoewel er veel nieuwe altcoins op de markt zijn, is ScapesMania (MANIA) een van de meest aantrekkelijke opties. Om te beginnen is het een nieuwe cryptocurrency, die zich nog in de voorverkoopfase bevindt. Dit houdt in dat het geen initiële groei heeft doorgemaakt, dus er is veel ruimte voor prijsstijgingen.

DOGE kopen of niet?

Hoewel we niet kunnen zeggen dat Dogecoin (DOGE) dood is, ziet het er op dit moment niet uit als een goede investering. In de afgelopen 24 uur daalde DOGE met 1,87%. Het was echter de afgelopen 7 dagen met 0,62% gestegen. Deskundigen zijn vooral van mening dat de prijs van DOGE verder zal dalen.
Hoewel sommigen misschien beweren dat het verstandig is om DOGE goedkoop te kopen, zijn de potentiële risico’s gewoon te groot om te negeren. Voor zover we weten, is de memecoin-markt mogelijk een turbulente periode ingegaan. Nogmaals, het is onwaarschijnlijk dat Dogecoin zal kunnen concurreren met nieuwere cryptocurrencies die nut en waarde bieden.

SHIB kopen of niet?

Shiba Inu (SHIB) presteert momenteel niet al te slecht. Het heeft de afgelopen 7 dagen een prijsstijging van 14,32% ervaren. Maar hoe lang kan de positieve trend aanhouden? In de afgelopen 24 uur is het met 1,6% gedaald. Als de memecoin-markt zich inderdaad in een turbulente periode bevindt, kan de SHIB-prijs de komende dagen verder dalen.

Net als Dogecoin biedt Shiba Inu geen hulpprogramma. Het leunt zwaar op hype. De online community van SHIB zal veel doen om de munt te promoten, maar deze aanpak is niet altijd duurzaam. Het zal niet kunnen concurreren met nieuwere utility-tokens.

ARB kopen of niet?

Ergens vorig jaar behoorde Arbitrum (ARB) tot de meest populaire digitale middelen. Hoewel het trendy blijft, bevindt de ARB-prijs zich al maanden in een vrije val. Zelfs als de Ethereum Layer 2-schaaloplossing de gebruikerservaring blijft verbeteren, kan de prijs van zijn token verder dalen.

Volgens experts zal het lang duren voordat Arbitrum teruggaat naar zijn beste dagen. Het project is nog steeds waardevol en het token heeft nog steeds potentieel. Het kan echter lang duren voordat Arbitrum (ARB) getuige is van een nieuwe betekenisvolle prijsstijging.

Waarom ScapesMania ($MANIA)

ScapesMania is een nieuw ecosysteem met een enorm potentieel. Degenen die nu deelnemen aan de $MANIA presale, hebben meer kans om enorme winsten binnen te halen wanneer de munt op grote beurzen wordt genoteerd. De aanbiedingsprijs van $MANIA zal 500% van de initiële voorverkoopprijs zijn, wat betekent dat de winstmarges voor vroege kopers aanzienlijk hoog zullen zijn.

Er zijn verschillende andere redenen om aan te nemen dat ScapesMania een winstgevende cryptovaluta zal zijn. Om te beginnen overbrugt het de kloof tussen een enorm winstgevend Web2-publiek en Web3-enthousiastelingen. Het is geen enkel project, het is eerder een gaming-ecosysteem dat wordt aangedreven door DAO.

Een transparant project van een subsidiewinnend team

ScapesMania is gemaakt door een Binance Grant-winnend team bestaande uit ervaren professionals. Om transparantie te tonen, is het team openbaar met open profielen op sociale media. ScapesMania ($MANIA) is ook met succes gecontroleerd door toonaangevende beveiligingsbedrijven. Het project is ook vermeld op de belangrijkste volgplatforms. Er zijn onderhandelingen gaande om het token aan het einde van de voorverkoopfase op de belangrijkste uitwisselingsplatforms te plaatsen.

Een duurzaam gaming-ecosysteem met enorm potentieel

De vindingrijkheid van het bekroonde ScapesMania-team is een andere grote factor die het succes op de lange termijn zal bepalen. Wetende dat P2E-gaming dood is, creëerde het team een gaming-ecosysteem met diverse en functionele inkomstenstromen. Omdat het geen cryptogame is, hoeven traditionele gamers niet in crypto te duiken. Web3-enthousiastelingen hoeven ook geen games te spelen om van het platform te profiteren. Ze kunnen zich nu eenvoudig aanmelden bij $MANIA presale en invloed uitoefenen op de creatie van winstgevende casual games.

Het potentieel van ScapesMania kan niet genoeg worden benadrukt. Gezien het feit dat de casual gaming-markt naar schatting $521,61 miljard zal bereiken in 2027, zouden de inkomsten van ScapesMania enorm kunnen zijn. De unieke benadering om zowel de winstgevende Web2-casual spelers als de Web3-enthousiastelingen comfortabel te houden, maakt het nog aantrekkelijker. Het geeft iedereen de kans om te profiteren van een duurzaam bedrijfsmodel in zowel de traditionele gamingsector als de Web3-markt.

Beste tijd om $MANIA te kopen

Op dit punt is het belangrijk om de speciale voordelen te benadrukken van een vroege deelnemer aan ScapesMania DAO. In de huidige Early Birds-fase is de tokenprijs $ 0,0020. De aanbiedingsprijs zal naar verwachting $ 0,01 zijn, wat x5 winst op de initiële tokenverkoopprijs vertegenwoordigt. Tijd is essentieel omdat tokens snel uitverkocht zijn.

$MANIA heeft geen prijsgroei doorgemaakt, wat betekent dat er ruimte is voor enorme winsten. Ook voor vroege vogels biedt het project veel voordelen. Fasebonussen kunnen oplopen tot 83%, koopbonussen tot 25% en verwervingsbonussen tot 42%. Er is ook een verwijzingsprogramma waarmee investeerders tot 15% kunnen verdienen met hun verwijzingslink. Er zijn ook buyback-, burn- en staking-mogelijkheden.

Conclusie

Veel populaire altcoins, waaronder DOGE, SHIB en ARB, ervaren bearmarktruns en de prijzen kunnen verder dalen. Nieuwe cryptocurrencies bieden betere kansen en ScapesMania ($MANIA) is nu een van de meest veelbelovende altcoins. Een enorm gaming-ecosysteem van een Binance Grant-winnend team, het project heeft veel potentieel.

We hebben benadrukt hoe belangrijk het is om een vroege vogel te zijn in een duurzaam cryptoproject. We hebben ook aangetoond dat ScapesMania ($MANIA) goed gepositioneerd is om te profiteren van een enorm winstgevende gamingmarkt. Het project is in de voorverkoop; tokens zijn beperkt en de tijd dringt snel. Deel nu mee aan de $MANIA-voorverkoop en geniet van alle voordelen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!