Dit is hoe de IMPT SaaS loyale klanten van milieubewuste winkeliers beloont

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het duurzame crypto project, IMPT, heeft kortgeleden zijn nieuwe Software as a Service (SaaS) model onthult. Hiermee kunnen winkeliers zich aanmelden voor de Planet’s Lotalty Program van IMPT en hiermee een klantenbestand van duurzame klanten opbouwen.

Dit nieuwe SaaS model is onderdeel van het plan van IMPT om zijn Global partnership Network uit te breiden om duurzaam winkelen te stimuleren. Zo zullen winkeliers wereldwijd gebruik kunnen maken van de Planet’s Loyalty Program van IMPT.

Lokale winkeliers kunnen aan de hand van de software precies weten wat ze nodig hebben om hun eigen loyalty program op te stellen. Zo kunnen ze meer klanten bereiken en duurzaam koopgedrag promoten.

Uitbreiding van het IMPT ecosysteem na succesvolle crypto presale

IMPT verkocht vorige week zijn groene cryptomunten in de presale en haalde daar meer dan $16 miljoen mee op. Hiermee kon IMPT van start gaan met het uitbreiden van zijn ecosysteem aan de hand van een Global Rollout Strategy om globaal te gaan.

IMPT helpt duurzame bedrijven en merken hun klantenbestand uit te brengen en te belonen voor het kopen van duurzame producten en diensten. Klanten kunnen door te shoppen bij deze bedrijven hun eigen ecologische voetafdruk verkleinen.

Ook kunnen zowel bedrijven als particulieren investeren in carbon credits. Zo kunnen ze het klimaat helpen zonder veranderingen aan hun dagelijkse ritme te brengen.

Het shopping platform van IMPT is al live. Zo kunnen gebruikers een account aanmaken en kiezen uit producten van meer dan 10.000 verschillende grote bedrijven en merken. Denk hierbij aan bedrijven zoals Amazon, Alibaba, Nike, Samsung River Island en Under Armor.

Deze bedrijven en merken werken nu samen met IMPT om het milieu te steunen. Een deel van hun omzet via IMPT, zal worden omgezet in IMPT tokens. De koper krijgt deze IMPT tokens als een soort van cashback en kan deze gebruiken voor het kopen van carbon credits.

Deze carbon credits kun je verhandelen, schenken aan een goed doel of burnen om ze uit de circulatie te halen en hun voetafdruk te verkleinen.

Hoewel het shopping platform van IMPT een grote innovatie is binnen Web3, wil IMPT ook zorgen dat je offline carbon credits kunt verdienen met je aankopen. Dit is waar het nieuwe SaaS model mee zal helpen.

Het nieuwe SaaS model van IMPT – de Retail Partnership Network

Met het gloednieuwe SaaS model van IMPT, kunnen merken eenvoudig meedoen aan de Planet’s Loyalty Program en hun loyale klanten belonen met carbon credits.

Met het SaaS model, de Retail Partnership Network kunnen winkeliers gebruik maken van een kant-en-klare loyalty program. Dit zorgt ervoor dat deze winkeliers niet hun eigen winst bij hoeven te houden om zo’n systeem op te zetten.

Wanneer winkeliers zich aanmelden voor de Retail Partnership Network, kunnen ze ook toegang krijgen tot een netwerk van duizenden duurzame shoppers die klaar staan om te kopen bij milieubewuste bedrijven. 

De directeur van IMPT, Denis Creighton, deed de volgende uitspraak over de Retail Partnership Network:

“Met de hulp van IMPT kunnen winkeliers eenvoudig en snel deelnemen aan een wereldwijd netwerk duurzame shoppers die graag winkelen bij bedrijven die dezelfde waarden heeft. We kunnen met zijn allen samenwerken om klimaatverandering aan te pakken en een positieve impact maken op de planeet.”

IMPT breidt zich exponentieel uit met de Global Rollout Strategy

Het nieuwe SaaS model van IMPT is nog maar het begin. IMPT is bezig met een Global Rollout Strategy waarmee het project zich wereldwijd kan verspreiden.

De strategie is een onderdeel van de partnership program waarmee ondernemers samen kunnen werken en de Planet’s Loyalty Program uitbreiden door verschillende winkeliers met elkaar in verbinding te brengen.

De strategie zal landelijke-, lokale-  en bestuurspartners in verbinding brengen met als doel om de Planet’s Loyalty Program verder uit te breiden in het gebied.

Landelijke partners kunnen bijvoorbeeld de loyalty program in een specifiek land uitbreiden en daaronder teams aansturen binnen het land.

Deze partners zullen 5% van alle leadership agreements krijgen, 2% van alle marges uit IMPT winkels in het land en 5% van de verkoop van IMPT merchandise in het land.

Landelijke partners hebben vaardigheden nodig zoals marketing en sales en dienen hier een expert in te zijn. Het is aan hen om nieuwe bedrijven en merken uit verschillende sectoren toe te voegen aan het loyalty programma.

Deze partners kunnen getraind worden door IMPT aan de hand van een rijke verzameling lesmateriaal voor marketing en de kennis die nodig is voor het uitbreiden van het netwerk.

Ook lokale partners hebben dezelfde taken, maar dan op kleiner gebied.

Lokale partners dienen relaties op te bouwen met lokale winkeliers en ze helpen met hun aanmelding bij de Retail Partnership Network.

Zo kunnen ervaren ondernemers het loyalty programma uitbreiden en milieubewuste shoppers de mogelijkheid geven om carbon credits te verdienen. 

IMPT zit nog in zijn vroege fases

IMPT is nog maar net begonnen aan zijn plan om mensen wereldwijd te helpen hun eigen steentje bij te dragen aan het klimaat. 

Naast het shopping platform, heeft IMPT ook zijn eigen marktplaats gelanceerd waar mensen direct en eenvoudig carbon credits kunnen kopen. De carbon credit sector is normaal gesproken erg ingewikkeld, maar IMPT maakt deze sector voor iedereen toegankelijk.

IMPT zal binnenkort ook een nieuw sociaal platform lanceren dat particulieren en bedrijven helpt duurzame keuzes te maken. Hiermee krijgen ze een score die hun positieve impact vertegenwoordigt.

Zo verwacht IMPT de volgende grote speler te worden in de ESG sector (Environmental, Social, Governance), maar ook binnen de Web3 sector. Zo verwacht IMPT ook een nieuwe golf van investeerders aan te trekken na de lancering van zijn Planet’s Loyalty Program over de hele wereld.

>>> Nu naar IMPT <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!