Bitcoin zal elk jaar met 100% stijgen, aldus analist Preston Pysh

Investeerder en podcaster Preston Pysh voorspelt dat Bitcoin (BTC) jaarlijks 100% winst zal boeken ten opzichte van fiatvaluta’s. In een nieuw interview met Scott Melker zei Pysh dat Bitcoin een duidelijke opslag van waarde zal worden en een bescherming tegen de toenemende verlaging van fiatvaluta’s zoals de Amerikaanse dollar. Hij gaf het volgende aan:

“Als ik geloof in dit idee dat Bitcoin jaarlijks met zo’n 100% zal blijven stijgen, wat ik doe, geloof ik in dat idee omdat ik de verlagingsgraad ken die de rest van de fiatvaluta’s van de planeet zal ondergaan.

Daarom denk ik dat het zal stijgen ten opzichte van die valuta’s. Maar wat ik denk dat veel mensen om wat voor reden dan ook niet kunnen bevatten, is dat alle uitgaven van de hele planeet in die fiatvaluta’s zijn uitgedrukt.”

Volgens Pysh zal de waarde ten opzichte van fiatvaluta’s uiteindelijk jaarlijks verdubbelen, wat de adoptie van Bitcoin als betaalmethode zal stimuleren. Hij voegde het onderstaande hieraan toe:

“Zodra we ver genoeg op dit pad zijn gekomen, waar mensen nu hun rekeningen in Bitcoin krijgen uitgedrukt omdat het begint over te nemen omdat het zo voor de hand liggend is. Het is geen debasementgraad van 100% ten opzichte van Bitcoin meer, het is nu 500% of 1.000% op jaarbasis, omdat dat is waar dit allemaal naartoe gaat, of mensen dat nu leuk vinden of niet, of het willen geloven of niet. Het maakt me niet uit of je het gelooft. Daar gaan we naartoe.

Er komt een dag waarop dat het geval zal zijn en dan zullen bedrijven beginnen te zeggen: ‘Nee, betaal ons in Bitcoin. We willen die fiatvaluta niet omdat die te sterk wordt verlaagd.

En dan zul je beginnen te zien dat de directe afhandeling en de vraag ernaar toenemen. En dan zul je al die mensen die grote hoeveelheden Bitcoin bezitten, de netto producenten van de wereld, hun Bitcoin in deze kanalen zien laden, want er zal vraag zijn naar de kosten.”

De grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie wordt verhandeld voor $29.165 op het moment van schrijven, een stijging van 0,1% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!