Welke altcoin gaat exploderen in augustus – 3 beste crypto investeringen van dit moment

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Bitcoin zit nu zo’n 2 weken lang vast in dezelfde range, en een periode van consolidatie rond het niveau van $29.000. Is dit een teken dat Bitcoin binnenkort zal dalen, of is dit slechts een stilte voor de storm?

Veel crypto investeerders zijn nog steeds bullish op Bitcoin en verwachten dat de cryptomunt dit jaar nog verder kan stijgen. In het geval dat Bitcoin nieuwe hoogtes kan bereiken dit jaar, is dit een ideaal moment om te investeren in de beste altcoins. Wanneer Bitcoin een stijging van 10% maakt, kunnen sommige altcoins volgen en gemakkelijk x2 gaan. Daarom kijken we in dit artikel naar welke altcoin gaat exploderen: de beste crypto investeringen van augustus met de mogelijkheid om er later maximaal van te profiteren. 

Welke altcoin gaat stijgen – Dit zijn de beste crypto’s om nu te kopen

Nu al slim investeren zorgt ervoor dat je als trader klaar bent voor een eventuele nieuwe bull run en altcoin season. Hieronder hebben we een korte analyse uitgevoerd van drie populaire altcoins waarvan men verwacht dat ze binnenkort kunnen exploderen in waarde. Het zijn daarom risicovolle, maar ook een aantal van de beste crypto investeringen op dit moment. Laten we eens kijken naar deze altcoin verwachtingen, om te beginnen met Wall Street Memes.

1. Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes is één van de beste crypto projecten van 2023 omdat het een nieuwe meme coin met een community van zo’n 1 miljoen mensen. Met zo’n community verwacht het veel invloed te gaan krijgen binnen de crypto sector. Sterker nog, de community heeft al tot twee keer toe aandacht gekregen van Elon Musk, de eigenaar van Twitter.

De Wall Street Memes community is groot geworden door de meme stock bull run in 2021, waarin kleine investeerders de waarde van aandelen van GameStop en AMC lieten stijgen en crashen. Wall Street Memes wil deze beweging voortzetten naar de crypto sector.

Zo heeft Wall Street Memes met de presale van zijn $WSM tokens al meer dan $20,6 miljoen opgehaald in zo’n 2 maanden tijd. Binnenkort zal de meme coin gelanceerd worden op crypto exchanges en verwacht het één van de beste crypto stijgers van dit jaar te worden.

Je kunt $WSM tokens kopen in de presale voor $0,0328 per stuk voordat ze uiteindelijk stijgen naar $0,0337 per stuk. Dit doe je door naar de website van Wall Street Memes te gaan, je crypto wallet te verbinden met de website en ETH, USDT of BNB in te wisselen voor $WSM.

>>> Nu naar Wall Street Memes <<<

2. XRP20 ($XRP20)

Eén van de beste altcoins van deze maand is de nieuwe XRP20, die van plan is de klok een aantal jaren terug te draaien toen XRP nog zo’n 30x zo goedkoop was. Door te investeren in XRP20, kun je profiteren van een lage prijs in de presale en een altcoin die samen met XRP kan stijgen in waarde.

Omdat Ripple, het bedrijf van XRP, kortgeleden zijn rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) met een positief resultaat heeft geëindigd, verwacht XRP de komende tijd veel te stijgen in waarde. De verwachting is dat RP20 hier ook van zal profiteren.

Crypto investeerders zijn erg enthousiast over de nieuwe cryptomunt die deze week is begonnen met de presale. Zo heeft het in een paar dagen al bijna $400.000 opgehaald en verwacht het binnen enkele weken zijn hard cap van $1,85 miljoen te bereiken.

Een groot voordeel van de nieuwe XRP20 is dat je naast de mogelijke stijgende waarde van de token, ook tokens kunt staken voor extra passief inkomen. Zo is XRP20 één van de beste crypto om nu te kopen met de mogelijkheid om op lange termijn veel geld te verdienen.

Houd er wel rekening mee dat XRP20 geen connectie heeft met Ripple of XRP, en een eigen team heeft. Wel zegt de token te garanderen net als XRP geen effect te zijn.

>>> Nu naar de XRP20 presale <<<

3. Shibie Coin ($SHIBIE)

Shibie Coin is wat je krijgt als je Shiba Inu combineert met Barbie, de trending film van dit moment. Deze nieuwe meme coin verwacht de crypto markt te veroveren als nieuwe Shiba Inu, maar dan net een tikkeltje anders.

Shibie zal gelanceerd worden met een lage market cap van zo’n $1 miljoen en zal daarom veel ruimte hebben om te stijgen. Daarom is Shibie Coin op dit moment één van de beste altcoins met de mogelijkheid om op korte termijn flink in waarde te stijgen.

Shibie Meme Coin Presale – Barbie Meets Crypto (Shiba Inu Alternative?)

De presale van Shibie is deze week begonnen, maar zal volgende week al zijn deadline bereiken. Daarom is er weinig tijd te verliezen voor degenen die ook mee willen doen met de presale. 

Je kunt $SHIBIE tokens in de presale kopen voor $0,000167 per stuk. Voor dit bedrag zullen de tokens ook gelist worden op exchanges, maar door verwachte FOMO (Fear of Missing Out), zou de token vanaf dat moment kunnen exploderen in waarde.

>>> Nu Naar de Shibie Coin presale <<<

Welke altcoin gaat stijgen in augustus?

De bovenstaande altcoins hebben alle drie de potentie om explosief te stijgen in waarde nadat ze gelist worden op crypto exchanges. Zo zijn dit drie van de beste crypto om nu te kopen en jezelf vast voordelig te positioneren voor wanneer crypto’s gaan stijgen.

Wall Street Memes ($WSM) kan mogelijk de één van de beste crypto meme coins worden dankzij zijn grote community. XRP20 heeft potentie om op langere termijn veel geld op te leveren door de mogelijkheid voor staking. Shibie kan op korte termijn veel geld op leveren door een explosieve entree op exchanges.

Door tokens al tijdens crypto presales te kopen, kun je profiteren van een vaste scherpe prijs voordat ze worden gelanceerd op crypto exchanges, vooral nu je weet welke altcoin neigt te exploderen (in 2023). 

Zorg altijd dat je zelf grondig onderzoek doet naar een project voordat je investeert en investeer alleen met geld dat je bereid bent om te verliezen. De crypto markt is erg volatiel, dus hoewel je mogelijk veel geld kunt verdienen, kun je ook geld verliezen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!