Freelancen ontmoet gokken: Voorspelling over de opkomst van DeeLance en Chancer in 2023

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De crypto markten begonnen weer te stijgen nadat wat bullish crypto nieuws het sentiment onder beleggers positief veranderde. Verschillende bullish katalysatoren zouden prijsactie op de lange termijn kunnen stimuleren. In de volgende crypto zomer zou de zon weer kunnen gaan schijnen als de regulerende wolken verdwijnen.

Verschillende top crypto projecten hebben in deze periode langverwachte presale evenementen gelanceerd. DeeLance en Chancer zijn veelbelovend voor de toekomst en beide zouden kunnen schitteren tijdens betere omstandigheden in de markt.

Crypto ETF’s en de gunstige uitspraak van XRP hebben ervoor gezorgd dat de crypto markten een hoge vlucht hebben genomen. Hoe goed hebben Chancer en DeeLance onder deze omstandigheden kunnen presteren?

In de afgelopen weken kwam er bullish nieuws naar voren met betrekking tot Blackrock, het vermogensbeheerbedrijf van meerdere biljoenen dollars, dat een aanvraag indiende om een crypto-ETF aan te bieden aan zijn vermogende klantenbestand. Dit positieve nieuws veroorzaakte een snelle piek in de prijs van Bitcoin, waarbij altcoins volgden.

Vervolgens kwam de langdurige rechtszaak van XRP met de Securities and Exchange Commission (SEC) tot een einde, met een gunstige uitspraak voor Ripple – het moederbedrijf van XRP. XRP, dat een project aanstuurt dat wordt bestuurd door een gecentraliseerd team, is beoordeeld als ‘geen security’. Hiervoor is het project gemeten met behulp van de Howey-test en dat heeft het begin gemarkeerd van een verschuiving in het sentiment van beleggers die investeren in crypto in het algemeen.

Altcoin markten hebben positief gereageerd vanwege het hernieuwde optimisme over regulering. Dit zou de komende maanden een nieuwe crypto bullmarkt kunnen veroorzaken, waardoor veel beginnende beleggers die investeren in crypto trekken naar ontluikende kansen zoals de presale van Chancer en DeeLance.

Wat is Chancer?

Chancer is het geesteskind van Paul en Adam Kelbie en wil het plezier in gokken terugbrengen. Weet je nog dat je je speelmaatje uitdaagde om iets te doen toen je jong was? “Ik wed dat je niet over dat hek kunt springen” – Met Chancer kun je die leuke weddenschappen herbeleven. Volg Chancer op Twitter en kijk wat de Kelbies van plan zijn, ga met ze in gesprek en volg al hun uitdagingen.

Er is al $1,0m opgehaald en het is duidelijk dat de presale aanzienlijke interesse wekt van beleggers die investeren in crypto. Chancer is ’s werelds eerste gedecentraliseerde voorspellingsmarkt. Liefhebbers van online gokken kunnen kansen omzeilen die zijn gegenereerd door gecentraliseerde bookmakers met gevestigde belangen en in plaats daarvan hun eigen aangepaste wedbriefjes ontwerpen en hun eigen kansen genereren.

Op het platform voor online gokken van Chancer hebben degenen die online gokken absolute controle over hun ervaring en de macht om hun eigen beslissingen te nemen. De belangen van iedere gebruiker worden behartigd, waarbij gokkers tegelijkertijd een leuke online gokervaring wordt geboden.

Gokken op het platform van Chancer kan weddenschappen omvatten op een breed scala aan real-world resultaten, van de nieuwste Premier League wedstrijden tot politieke evenementen zoals de Amerikaanse presidentsverkiezingen, tot wie de meeste hotdogs kan eten op de barbecue. Gebruikers kunnen weddenschappen sluiten tussen vrienden, familie en andere gebruikers over de hele wereld, samenwerken rond aangepaste wedbriefjes en directe uitbetalingen ontvangen.

Hoe werkt CHANCER?

CHANCER tokens zijn de eigen valuta op de gedecentraliseerde voorspellingsmarkt. Het token wordt gebruikt om alle weddenschappen aan te maken en af te handelen en maakt gebruik van smart contracts om een naadloze gokervaring te bieden.

Chancer zal worden geïntegreerd met Google’s WebRTC om real-time communicatie tussen degenen die gokken mogelijk te maken. Deze integratie stelt gebruikers in staat om aangepaste wedformulieren te maken tijdens een oneindige verscheidenheid aan evenementen, waardoor de deur wordt geopend voor samenwerking tussen gokkers over de hele wereld.

Er zullen ook onpartijdige moderators zijn die toezicht houden op aangepaste wedbriefjes om ervoor te zorgen dat geen enkele gebruiker onredelijke kansen krijgt. Dit helpt eventuele risico’s voor de tegenpartij die zich kunnen voordoen op een P2P-wedmarktplaats te verminderen.

Zal CHANCER $0,50 bereiken in 2025?

De Chancer presale beslaat in totaal 12 fasen. De waarde van het native CHANCER token stijgt tijdens het evenement van $0,01 naar $0,021 voordat het uiteindelijk wordt vrijgegeven op digitale exchanges en beschikbaar wordt gesteld aan een groter aantal mensen op de vrije markt.

Tegen de tijd dat de volgende bullmarkt in crypto’s aanbreekt, zou de prijs van CHANCER kunnen stijgen naar het prijsniveau van $0,50 dankzij het unieke aanbod van Chancer binnen de industrie voor online gokken – een sector die naar verwachting in 2030 een waarde van $150 miljard zal bereiken. De unieke blockchain oplossing van Chancer geeft het een enorm potentieel op dit gebied, waardoor de voorverkoop een zeer gewilde investeringsmogelijkheid is.

Wat is DeeLance?

DeeLance, een nieuw platform voor freelancers dat gebruikmaakt van blockchain technologie, stelt professionals in staat om rechtstreeks bij verschillende bedrijven een baan te bemachtigen. Het platform baseert zich op andere succesvolle markten voor freelancers, zoals Braintrust, dat mensen de tools biedt om klanten rechtstreeks te bereiken en ervoor te zorgen dat ze het volledige eigendom van hun gegevens behouden.

Wat DeeLance onderscheidt van andere beschikbare keuzes op de markt, is dat het non-fungibele tokens (NFT’s) te koop zal aanbieden als virtuele kantoorruimte in de metaverse. Hierdoor kunnen volledig externe teams effectief samenwerken over de grenzen heen, waarbij een persoonlijke werkplek wordt nagebootst terwijl het niet nodig is om onroerend goed te huren.

Zal DeeLance $0,20 bereiken in 2025?

De werkplek wordt steeds meer gedecentraliseerd als gevolg van technologische vooruitgang. Een toenemend aantal bedrijven heeft hun activiteiten online verplaatst om kosten te besparen en toegang te krijgen tot een grotere talentenpool dan in het verleden. Tegelijkertijd hebben professionals ervoor gekozen om hun diensten aan meerdere bedrijven tegelijk te leveren.

Door de groeiende vraag naar marktplaatsen voor freelancers zal DeeLance het de komende jaren naar verwachting goed gaan doen. Het platform kan echter moeite hebben om te concurreren met andere gedecentraliseerde freelancer netwerken die al langer bestaan, zoals Braintrust, maar kan mogelijk een marktaandeel veroveren doordat het goedkopere functies aanbiedt dan concurrenten Upwork en Fiverr.

De prijs van $0,15 zou een eerlijke waardering kunnen zijn voor Deeland in de toekomst. Het native token, als het platform van DeeLance kwaliteitsbedrijven en freelancers kan aantrekken, zou zelfs hogere prijsniveaus kunnen richten op $0,30 en hoger.

DeeLance vs. Chancer: Welk token is het waard om te kopen?

DeeLance en Chancer zijn veelbelovend tijdens de vroege stadia van hun crypto presale. Dat komt omdat ieder project een opwindende oplossing biedt binnen wereldwijde industrieën die voorbestemd lijken te zijn voor groei – of dat nu Chancer’s P2P voorspellingsmarkt is voor de industrie voor online gokken of DeeLance’s gedecentraliseerde marktplaats voor freelancers over de hele wereld.

Verschillende experts voorspellen dat Chancer de beste gok zou kunnen blijken te zijn. Dat komt omdat het iets unieks biedt op het gebied van online weddenschappen, als een volledig gedecentraliseerde marktplaats voor voorspellingen die momenteel nog nergens anders te vinden is. Het CHANCER token is beschikbaar voor slechts $0,011 en kan een mogelijkheid zijn om te investeren met een winst van x100 wanneer het platform met succes gokkers aantrekt. 

Chancer biedt ook een enorme weggeefactie van $100.000 aan om de reis in deze nieuwe wereld een vliegende start te geven. Deelnemers hebben de kans om een deel van de lucratieve pot te winnen, aangezien tien gelukkige winnaars de prijzenpot gelijk verdelen. Deze weggeefacties zijn briljante katalysatoren om het optimistische sentiment voor Chancer te versterken en meer investeerders en gebruikers naar het platform te trekken. Samen met het aanstekelijke enthousiasme van de gebroeders Kelbie zijn dit goede tekenen dat het project steeds meer aandacht zal trekken.

Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!