Bitcoin is klaar voor een parabolische run, aldus Credible Crypto

Een veel gevolgde crypto-analist heeft gezegd dat Bitcoin (BTC) op het punt staat steile stijgingen te veroorzaken die de belangrijkste digitale activa naar een nieuw all-time high kunnen sturen voordat het jaar voorbij is. In een nieuwe video vertelde de pseudonieme analist “Credible Crypto” aan zijn 343.200 Twitter-volgers dat Bitcoin momenteel een vijf-wave stijgende trend doormaakt.

Specifiek zei de analist dat BTC zich al in het midden van zijn belangrijkste golf drie bevindt, wat doorgaans zorgt voor een parabolische beweging naar boven. Hij gaf hierover het onderstaande aan:

“In het algemeen is de derde golf de sterkste. Er wordt verwacht dat je snelle uitbreiding ziet zodra we uit deze structuur breken…

Ik heb gesproken over maandelijkse kaarsen van $10.000 en dat is precies wat ik verwacht te zien zodra we uit deze consolidatie breken.”

Credible Crypto is een populaire beoefenaar van de Elliott Wave-theorie, een geavanceerde technische analysebenadering die probeert toekomstige prijsbewegingen te voorspellen door de psychologie van de menigte te volgen, die zich meestal manifesteert in golven.

Volgens de theorie doorloopt een bullish activum een ​​vijf-wave rally, waarbij golven één, drie en vijf periodes zijn van snelle prijsversnelling. De theorie zegt ook dat elke belangrijke golf bestaat uit kleinere vijf-wave bewegingen die bekend staan ​​als subgolven.

Credible Crypto zegt dat Bitcoin waarschijnlijk op het punt staat om de derde subgolf van zijn belangrijkste golf drie te ontsteken, een periode die vaak de sterkste winsten voor een bullish activum oplevert.

“Je gaat kijken naar $42.000 of meer bij deze volgende beweging naar boven, dat is wat ik verwacht.”

Kijkend naar de grafiek van Credible Crypto, lijkt het erop dat hij gelooft dat de belangrijkste golf drie van Bitcoin BTC boven de $58.000 kan duwen tegen oktober voordat het terugvalt naar $49.000 om zijn belangrijkste golf vier te voltooien. De grafiek laat ook zien dat BTC in november kan stijgen tot wel $75.000 om zijn vijf-wave stijgende trend af te sluiten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!