Welke crypto’s gaan stijgen in augustus – De 5 beste crypto’s om nu in te investeren

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Wanneer je van plan bent om te investeren in crypto, of je wilt graag je crypto portfolio verder uitbreiden, dan is het handig om jezelf een aantal vragen te stellen voordat je lukraak tokens gaat aanschaffen. Ga je voor groei en winst op de lange termijn? Of zoek je een token die meteen naar de exchange listing snel zal stijgen, maar dit misschien niet al te lang volhoudt?

Het succes van een token wordt ook vaak bepaald door het ecosysteem, de community en de tokenomics van de coin. Een garantie op succes bestaat niet, en een garantie op een mislukking op de cryptomarkt bestaat, gek genoeg, ook niet. Welke crypto’s gaan stijgen is dan ook niet altijd gemakkelijk te voorspellen.

Vijf nieuwe tokens die de potentie hebben om in de komende periode een enorme groei door te maken zijn Evil Pepe, BTC20, WSM, Launchpad en yPredict. Voor al deze tokens geldt dat zij op dit moment in de presale fase zitten, maar in augustus hun eerste exchange listing zullen bewerkstelligen. In het verleden is gebleken dat de grootste crypto stijgers tokens zijn die uit de presale komen.

Welke token voor jou als investeerder het meest interessant is, dat hangt af van jouw verwachtingen en favoriete manier van handelen. Welke crypto de beste crypto voor jouw portfolio is, kan heel persoonlijk zijn.

Speciaal voor jou hebben wij voor de maand augustus deze lijst samengesteld van altcoins die gaan stijgen. De extra informatie kun je gebruiken om uit te vinden welke coins het best bij jouw manier van investeren passen.

BTC20: Bitcoin alternatief gaat Bitcoin verbeteren

Eén van de meest gewilde presale tokens van het moment is de BTC20. Deze token is een verbeterde versie van de Bitcoin: hoewel veel eigenschappen van de token vergelijkbaar zijn met het origineel, zijn er ook de nodige verbeteringen aangebracht.

Toen de Bitcoin namelijk begon te groeien, nu al meer dan tien jaar geleden, beschikte het team achter de Bitcoin niet over de mogelijkheden die we tegenwoordig hebben wat betreft cryptocurrency. De markt is, aan de hand van Bitcoin, enorm gegroeid. De bitcoin pioniers moesten alles zelf uitvinden, en maakten daarom keuzes die we tegenwoordig niet zouden maken – keuzes die onomkeerbaar zijn gebleken.

BTC20 is een frisse nieuwe reset van de Bitcoin, die in alles de tokenomics van deze token in april 2011 weerspiegelt. Net zoals er in 2011 6,05 miljoen Bitcoins tokens beschikbaar waren, zijn er nu 6,05 BTC20 tokens beschikbaar. Ook is de prijs hetzelfde, namelijk het ronde bedrag van $1,00. 

Toch is de BTC20 meer dan alleen een leuke herstart vanaf 2011. Er zijn ook grote, essentiële veranderingen aan de structuur van de token toegevoegd. Het belangrijkste is dat deze token op de betrouwbare en veilige Blockchain van Ethereum (ERC-20) gebouwd is. Dit biedt vele voordelen, want naast veiligheid en betaalgemak kent deze blockchain ook de mogelijkheid gebruik te maken van Smart Contracts.

BTC20 weet deze techniek zo toe te passen, dat er een revolutionair Stake-to-Earn mechanisme ontstaat. Het geheim zit hem in de tokenomics van de coin: de 6,05 miljoen tokens die in de presale verkocht zullen worden, zijn slechts een klein deel van het totaal aantal tokens (21 miljoen). De tokens die niet verkocht worden, zijn met behulp van Smart Contracts vastgezet op het netwerk van Ethereum. Aan de hand van de Bitcoin Release Schedule zullen deze tokens worden vrijgegeven aan investeerders.

Dit zorgt ervoor dat investeerders die de token besluiten te staken, extra tokens verdienen: dit kan op den duur een model worden waarmee een tokenhouder een passief inkomen kan genereren.

Het grote voordeel van dit systeem ten opzichte van het Proof-of-Work mechanisme van Bitcoin, is dat het staken voor iedereen toegankelijk is. Het minen van Bitcoin is namelijk een lastige klus, die veel rekenkracht vraagt van zeer geavanceerde computers die bovendien ook nog eens energie slurpen. Berekend is dat het systeem van BTC20, wanneer het dezelfde omvang bereikt als Bitcoin nu heeft, maar liefst 99,95% minder CO2 uitstoot veroorzaakt.

Door de tokenomics en de smart contracts (die voorzien in een periode van 120 jaar!) lijkt het waarschijnlijk dat deze token niet voor een zeer snelle stijging op de exchange gaat, maar wel langzaam tot heel grote hoogte stijgt. Het is niet uit te sluiten dat deze token ooit haar eigen voorbeeld, de Bitcoin voorbij streeft. Zelfs wanneer slechts 10% van het formaat van Bitcoin gehaald wordt, is de BTC20 een topinvestering.

>>> Nu naar de BTC20 Presale <<< 

EVILPEPE, neefje van Pepe gaat voor snelle winst

Een andere token die de interesse van analisten en investeerders weet te wekken, is de EVILPEPE coin. Deze token is de beoogde opvolger van eerder zeer succesvolle Pepe coins, zoals de originele PEPE en de PEPE2.0.

De mascotte van deze token is Evil Pepe, het duistere en kwaadaardige neefje van de bekende memekikker Pepe the Frog. Pepe coins hebben de reputatie vroege investeerders veel winst op te leveren. Zo wist de originele PEPE een marktkapitalisatie van $1,7 miljard binnen te halen!

Waarom is dat opzienbarend? Omdat de PEPE een token was die eigenlijk niet zoveel toe te voegen had: het was immers een shitcoin, waar niet heel veel grote gedachten of ideeën achter zaten. Toch bleek de token bijzonder succesvol met dank aan goede marketing, stijgende koerslijnen en uiteindelijk flinke winsten die aan investeerders werden uitgekeerd.

De opvolger van de PEPE, PEPE2.0 deed dit nog eens dunnetjes over. Ook deze token kon eenmaal op de exchanges geweldige rally’s neerzetten. 

Dat de markt rondom Pepe coins nog lang niet verzadigd is, blijkt wel uit het succes dat Evil Pepe token nu meemaakt in de presale. In slechts enkele dagen tijd werd al $1,1 miljoen opgehaald voor dit project. Daarmee is al meer dan de helft van de hard cap (net iets onder de $2 miljoen) binnen.

De tokenomics zijn zo ingericht dat 90% van de tokenomics in de voorverkoop aangeboden zal worden. Dit zorgt ervoor dat er geen handjeklap met grote investeerders of whales mogelijk is. De community die de token koopt, zal er dan ook op gericht zijn kort na de exchange listing meerdere rally’s neer te zetten.

De verwachting is dan ook dat EVILPEPE een van de crypto’s  zal zijn die snel zal stijgen op de korte termijn. Daarmee is het de beste crypto om aan te schaffen voor de snelle investeerder die graag grote winsten boekt. De token, nu nog te koop van $0,000333 kan wanneer het eenmaal op de exchange gelist is, flink groeien.

>>> Direct naar de EVILPEPE Presale <<< 

Wall Street Memes, crypto van de community

Een enorme community die meerdere rally’s wil meemaken, dat is het geheim achter het succes van Wall Street Memes. De verwachting is dat ook deze altcoin eenmaal op de beurs snel zal stijgen.

Wall Street Memes is de token die voortkomt uit de Meme Stock beweging, die in 2021 zich online wist te verenigen en ervoor kon zorgen dat de GameStop en AMC rally’s plaatsvonden. En Passant zorgden zij ook nog voor een bankroet van het grote hedgefonds Melvin Capital.

Nu zijn deze Robin Hoods terug, met een token die gemaakt is om kleine investeerders winst op te leveren. De community van meer dan 1 miljoen volgers op diverse social media is toegewijd aan het succes van de token

In de presale is tot nu toe al meer dan $18 miljoen (!) opgehaald, een teken dat de token het vertrouwen van investeerders geniet. Dankzij deze getallen komt een notering op de grootste decentralized exchanges dichterbij.

Wanneer de eerste exchange listing een feit is, is het team achter de token van plan deze nog veel verder te laten groeien. Een marktkapitalisatie van minstens $1 miljard is het doel, en gezien eerdere successen is dat zeker niet onmogelijk.

Daarmee is WSM een van de beste crypto’s om nu in te investeren. De huidige prijs, $0,0325 per token, is slechts een schijntje in vergelijking met wat de prijs later op de grote DEX’s kan worden. Investeren in de presale is daarom aanbevolen, zeker voor kleine investeerders die een leuke winst willen meepakken.

>>> Koop nu je Wall Street Memes tokens <<< 

Launchpad XYZ: Crypto portaal voor gewone mensen

De stap van Web2 naar Web3 zorgt bij veel mensen voor de nodige vragen. Wie mee wil komen in de nieuwste mogelijkheden van het internet, zoals de vele mogelijkheden die blockchain technologie te bieden heeft, moet behoorlijk technisch onderlegd zijn.

Launchpad XYZ wil het platform zijn voor gewone mensen die willen participeren in deze wereld. Op een fijne, toegankelijke manier krijgen gebruikers hier toegang tot het laatste nieuws omtrent crypto, Play-to-Earn games, unieke investeringsaanbiedingen en veel meer bijzondere mogelijkheden.

Waarom is het belangrijk dat gewone mensen meedoen aan de gedecentraliseerde financiële wereld? Het antwoord is heel simpel: zonder gewone kleine investeerders komt deze wereld stil te staan,

Launchpad XYZ heeft het potentieel een geweldig platform te worden dat gewone beleggers betrekt bij alle ontwikkelingen op de cryptobeurs, en hen zodoende ondersteunt met het investeren in veelbelovende nieuwe projecten. Het gebruik van de eigen token op het platform wordt uiteraard aangemoedigd.

Deze token is nu nog te koop in de presale. Tot nu toe is (bijna) $1,2 miljoen opgehaald voor het project, dat nog slechts $300.000 van een exchange listing verwijderd is. Analisten verwachten dat deze token in de toekomst een van de beste crypto’s kan worden: met behulp van het platform kan deze token een groep investeerders aanspreken die nu nog aan de zijlijn staan.

Wie nog wil instappen is niet te laat. In de huidige fase worden de LPX tokens voor $0,0445 per stuk verkocht. De verwachting is dat deze prijs bij de lancering van het platform snel kan stijgen.

>>> Meedoen met de presale van Launchpad XYZ <<< 

yPredict: Voorspellingen met behulp van artificial intelligence

last, maar zeker niet least in deze lijst van vijf beste crypto’s voor augustus is yPredict. Deze presale token komt net als Launchpad XYZ met een eigen platform. Het yPredict platform is erop gericht aan de hand van artificial intelligence (AI) betrouwbare voorspellingen te kunnen doen omtrent beurskoersen.

Elke investeerder weet dat het verleden geen garantie biedt voor de toekomst, maar dat uit grafieken en statistieken wel de nodige voorspellingen voor de toekomst gedaan kunnen worden. Artificial Intelligence is in staat getraind te worden belangrijke momenten te herkennen. Gaat een koers stijgen, is een bearish sentiment aan het ontstaan?

Het yPredict platform geeft investeerders de mogelijkheid de voorspelling van AI in te zien. Hierdoor mis je nooit meer een plotselinge prijssprong en verkoop jij je aandelen nét op tijd wanneer ze naar beneden duiken.

Het goede nieuws voor wie niet graag geld uitgeeft: de voorspellingen van yPredict zijn gratis in te zien. Op deze manier wil het team achter het platform ervoor zorgen dat de handel op de crypto exchange meer openbaar is en kleine investeerders dezelfde kansen hebben als grote investeerders. 

Wie echter een klein bedrag extra betaalt krijgt de mogelijkheid extra informatie, gegenereerd door Artificial Intelligence, in te zien.  Denk bijvoorbeeld aan extra analyses van beurskoersen, informatie over de nieuwste en veelbelovende crypto stijgers en signaaltjes wanneer een grote verandering of kans op de markt zich voordoet

Uiteraard komt een dergelijk platform ook met een eigen token, die in waarde mee zal groeien met het succes van yPredict. $YPRED moet de drijvende kracht achter het platform worden.

Momenteel bevindt $YPRED zich nog in de voorverkoop fase, waarin tokens momenteel voor de lage prijs van $0,10 per stuk te koop zijn. Tot nu toe is $3.176.976,35 in dit project geïnvesteerd door enthousiaste crypto liefhebbers wereldwijd. Daarmee is dus een flink deel van het totale benodigde bedrag om een beurslancering mogelijk te maken binnen gehaald.

In de laatste presale fase zal de prijsstijgingen naar $0,12 per token. De verwachting is dat een exchange listing de prijs verder omhoog zal stuwen.

Naarmate meer investeerders het platform yPredict zullen ontdekken, zal de prijs van deze crypto verder stijgen. Daardoor is de plek in de lijst van beste crypto van augustus meer dan verdiend.

Een volgende prijsstijging in de presale fase is al aangekondigd. Wie toe wil slaan in de voorverkoop moet dus snel zijn, of binnenkort meer betalen.

>>> YPRED tokens kopen bij yPredict.ai <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!