Litecoin koers verwachting – LTC in top 10 best presterende cryptomunten 2023, welke crypto’s gaan stijgen in de 2e helft van dit jaar?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

In Nederland hebben we al goed kunnen genieten van het zomerseizoen met temperaturen rond de 30 graden. Staan er voor de crypto markt dan ook dagen vol zonnestralen tegemoet of moeten we toch onze regenjas meenemen?

Als we kijken naar de koersen van de twee grootste crypto munten op de wereld, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), geven de indicatoren aan dat het de goede kant op lijkt te gaan met crypto.

Bitcoin wordt het digitale goud genoemd, maar wat is dan het digitale zilver en hoe gaat het daarmee? Deze term wordt vaak gebruikt voor een altcoin genaamd Litecoin en in dit artikel zullen we je vertellen waar wij verwachten dat de LTC koers heen gaat.

Gaat Litecoin (LTC) zijn positieve rtend vervolgen?

Litecoin (LTC) is een van de oudste altcoins die is gebaseerd op de Bitcoin blockchain. De transactie snelheid, transactie capaciteit en de snelheid van het minen op deze blockchain zijn allemaal hoger dan die van BTC.

Litecoin heeft een mooie maand achter de rug met een stijging van meer dan 25%. De munt is nu verhandelbaar op een koers van $96,74. Deze prijs is zelfs 2x zo hoog als precies een jaar geleden.

Litecoin (LTC) ervaart op dit moment een kleine daling in zijn koers. De munt is met 5% gedaald vergeleken met vorige week en ook vandaag heeft die een kleine daling van 0,75%.

Toch ziet de nabije toekomst voor Litecoin er goed uit zeggen onderzoekers. Dit heeft te maken met verschillende factoren waarvan het “halving” evenement de belangrijkste is.

Als we de koers van Litecoin analyseren geven indicatoren een steeds grotere kans op een herstelbeweging aan voor LTC. 

De RSI (Relative Strenght Index) bijvoorbeeld is weer aan het stijgen naar de waarde van 30, wat aangeeft dat het zijn negatieve momentum aan het verliezen is.

De 30-day moving avarage trekt steeds dichter naar het 200-day moving avarage toe. Wanneer die hieronder duikt, geeft dat aan dat Litecoin oversold is waardoor die daarna waarschijnlijk zal stijgen.

Dan heb je nog de belangrijkste factor, het halving event, waardoor de toekomst van Litecoin er positief uit ziet. Dit is een soortgelijk evenement als die bij Bitcoin, waarin het aantal Litecoin’s per gemined block gehalveerd wordt.

Hierdoor wordt het aantal nieuwe Litecoin munten dat in de circulatie wordt gebracht gehalveerd wat dus resulteert in minder aanbod van de munt. Het duurt nog maar 20 dagen tot het volgende halving evenement.

Omdat de munt schaarster wordt en er steeds meer vraag naar is is het waarschijnlijk dat de prijs flink zal stijgen wanneer dit evenement geweest is. 

Welke crypto gaat stijgen? – Top 4 crypto stijgers voor het tweede deel van 2023

In de tussentijd is het slim om andere crypto’s te overwegen om je portfolio mee uit te breiden. Door dit te doen verhoog je de kans op het maken van rendement en bescherm je je portfolio.

Een slimme manier om dit te doen is door naar crypto munten te kijken die nog niet publiekelijk beschikbaar zijn op exchanges. Door hierin vroeg te investeren ben je vaak de eerste prijs stijging voor, en kun je dus flink profiteren als belegger.

Onze onderzoekers hebben de markt geanalyseerd en een lijst gemaakt van de vier beste crypto’s waarvan ze denken dat ze hard gaan stijgen

  1. Wall Street Memes – Bekroond als de “King of Stonks” 
  2. Mr Hankey Coin – Gebaseerd op het bekende South Park figuur
  3. Thug Life – De broederschap voor alle hustlers
  4. Launchpad XYZ – Het nieuwe all-in-one Web3 platform

Hierboven vind je een lijstje van vier verschillende munten die op dit moment in de presale zijn. Dit betekent dat de munten nog op geen enkele openbare exchange zijn gelist waardoor je er al vroeg bij kunt zijn als je de munten nu aanschaft.

1. Wall Street Memes – Bekroond als de “King of Stonks”

Wall Street Memes ($WSM) is een meme coin gebaseerd op de internetcultuur rond financiële grappen. De munt is uitgebracht door Wall Street Memes dat bijna een half miljoen volgers tussen hun Twitter en Instagram heeft. 

Als meme coin heeft de munt geen gebruikerswaarde, maar welke crypto’s hebben dat wel echt? Door de vele volgers op de social media van WSM wordt de munt ondersteund door een grote gemeenschap waardoor de munt potentie heeft lang te kunnen bestaan.

Ook de roadmap van Wall Street Memes ondersteunt het idee dat de munt voor langere termijn zal bestaan. Ze hebben dan ook een goed idee over hoe ze gemeenschap laten groeien.

Wat ook meehelpt bij de levensduur van het project is dat Twitter baas Elon Musk inmiddels op drie verschillende instanties heeft gereageerd op memes van het project. 

Dit is dan ook de reden dat het project al meer dan $14,2 miljoen heeft opgehaald om het project te ondersteunen.

De presale heeft 30 fases waarbij de prijs bij elke fase een beetje omhoog gaat. Hierdoor heb je eigenlijk al gegarandeerd winst voordat de munt beschikbaar komt voor het publiek.

Op dit moment is WSM in de 23ste fase van de presale en is het te koop voor $0,0316. In de 30ste fase zal de munt $0,0337 kosten. 

Wees er dus snel bij voordat de prijs nog eens wordt verhoogd!

>>> Ga naar de Wall Street Memes Presale <<< 

2. Mr Hankey – Gebaseerd op het bekende South Park figuur

Je zult hem vast wel kennen, het bekende South Park kerstmis karakter, Mr. Hankey. Dit crypto project is gebaseerd het bekende karakter waardoor het een uniek thema heeft dat nog nooit is gezien.

De munt wil de crypto markt met zo’n impact verstoren dat iedereen de munt zal kennen wanneer het eindelijk zal uitkomen aan het einde van 2023. 

Op dit moment is er nog niemand die de munt bezit. Dit komt doordat de shitcoin morgen pas in de presale aangeboden wordt, waardoor jij er echt als een van de allereerste bij kunt zijn.

De Mr. Hankey token heeft een beperkt aantal van maar 1 miljard munten beschikbaar. Dit hebben ze als volgt verdeeld:

  • 40% voor de presale
  • 40% voor de vloeibaarheid van de munt
  • 10% voor marketing en samenwerkingen
  • 5% voor de ontwikkeling en het team
  • 5% voor centralised exchanges (CEX)

Wees er dus vroeg bij en maak zo veel mogelijk kans op een hoog rendement.

>>> Ga naar de Mr. Hankey Presale<<< 

3. Thug Life – De broederschap voor alle hustlers

Thug Life ($THUG), ‘The baller’s meme coin. Get gangsta in this market and pimp out your money game.’ 

THUG is een meme coin gebaseerd op de jaren 90 hiphop beweging van Thug Life. Ze waarderen dan ook alles wat iconen zoals Tupac, Ice Cube en Snoop Dogg voor de wereld hebben gedaan.

Thug Life wil net zoals deze artiesten een hechte gemeenschap opbouwen waar ze elkaar ondersteunen en pushen om naar het volgende niveau te gaan.

Ze proberen beleggers te helpen die zijn getroffen door de shit coin scams die influencers vorig jaar uit haalden. Hierbij hebben heel veel mensen hun vermogen verloren en THUG laat je zien dat je hier niet alleen in bent.

Om de saamhorigheid in de gemeenschap te bevorderen heeft THUG verschillende tools gebruikt.

Ten eerste hebben ze maar één fase in de presale. Op die manier heeft iedereen die er op tijd bij is de token voor dezelfde prijs en hebben ze gelijke kansen op rendement.

THUG heeft ook al een opmerkelijk percentage van 70% van het totaal aantal munten weggelegd voor de presale.

Ze willen ook graag terug geven aan de gemeenschap, daarom wordt ook nog een de helft van het aantal tokens wat over is vrijgesteld om beloningen terug te geven aan de gemeenschap wanneer de token publiekelijk beschikbaar komt.

Thug Life heeft al meer dan de helft van het bedrag dat ze willen behalen met de presale opgehaald binnen een paar weken. Koop dus nu THUG om en je bent er op tijd bij om te profiteren van elke koersstijging.

>>> Ga naar de Thug Life Presale<<< 

4. Launchpad XYZ – Het nieuwe all-in-one Web3 platform

Launchpad XYZ ($LPX) is een crypto platform dat zich van de rest onderscheidt door gebruik te maken van de gloednieuwe Web3 technologie. Het doel is om het gebruik van deze ingewikkelde technologie voor iedereen beschikbaar te maken. Het maakt dus niet uit of je wel of geen ervaring als trader hebt.

Dit doet Launchpad door middel van een eigen all-in-one platform te creëren in de Web3 space. Ze hebben verschillende functies toegevoegd en zijn van plan er nog veel meer toe te voegen.

Launchpad heeft een eigen gedecentraliseerde exchange ontwikkeld waarop je gemakkelijk al je trades kunt vinden met behulp van AI en ze gelijk uitvoeren. Ook hebben ze hierbij hun eigen Wallet geïntegreerd waarmee je gemakkelijk al je crypto zaken kunt regelen.

Een andere functie is Launchpad Quotient waarop verschillende nieuwe crypto projecten worden beoordeeld en op een lijst gezet zodat jij gemakkelijk nieuwe, slimme investeringen te vinden.

Launchpad XYZ heeft zelfs een eigen NFT markt ontwikkeld. Hierop kun je zowel naar alle beschikbare NFT’s zoeken, het maakt niet uit waar ze staan, als zelfs een eigen NFT collectie maken.

Op de NFT markt zal je kunnen analyseren welke NFT’s het meest gewild zijn en welke NFT’s potentie hebben om flink veel waard te worden. Door gepersonaliseerde deals op Launchpad kun je het meeste uit de markt halen.

$LPX is de token die je nodig hebt om gebruik te maken van het platform. Op dit moment is de token in de presale waardoor je hem voor een koopje kunt aanschaffen voordat de munt zijn ICO (Initial Coin Offering) heeft gehad.

>>> Ga naar de Launchpad XYZ Presale<<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!