Een veilige gok? De presale en whitepaper van Chancer geven investeerders hoop in een stille cryptomarkt

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Crypto projecten in een vroeg stadium kunnen vaak krankzinnige rendementen opleveren, zoals een aantal top projecten tijdens de laatste crypto bullmarkt hebben laten zien. Chancer lijkt nu het volgende grote succesverhaal in de ruimte te worden, met een platform voor een unieke online gokervaring.

Chancer heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in een wereldwijde industrie dankzij de unieke, op de community gerichte capaciteiten. Voorlopig bevindt het project zich nog in de beginfase van ontwikkeling, maar de Chancer presale is de eerste opwindende glimp die investeerders hebben van een gedecentraliseerde toekomst voor de online gokindustrie.

De presale van Chancer is een veelbelovende investeringsmogelijkheid voor aanhangers van online weddenschappen

De online gokindustrie groeit jaar na jaar omdat de regelgeving in belangrijke landen zich openstelt voor sportsbooks en andere gokmarkten. Dit is perfect nieuws voor Chancer – een gloednieuw op blockchain gebaseerd platform voor online gokken dat zelfs tijdens de vroege stadia van de presale snel van de grond komt.

De Chancer presale heeft het CHANCER-token gelanceerd, met de huidige waarde van $0.01. Deze waarde zal naar verwachting stijgen tot $0,021 in de laatste fase van het presale evenement, dat in totaal 12 investeringsrondes zal duren.

Een belangrijke reden waarom Chancer in de beginfase ongelooflijke opwinding genereert, is dat het een volledig unieke ervaring biedt binnen de industrie voor online gokken. Voor het eerst kunnen gokkers gecentraliseerde bookmakers omzeilen op een platform dat volledig aanpasbare wedbriefjes ondersteunt.

De unieke mogelijkheden van Chancer kunnen de prijsstijging na de CHANCER presale helpen stimuleren, aangezien het platform zijn niche binnen de gokindustrie van $70 miljard zou kunnen domineren.

Wat is Chancer?

Chancer is ’s werelds eerste gedecentraliseerde voorspellingsmarkt. Het platform voor online gokken stelt gebruikers in staat om hun eigen aangepaste wedformulieren te maken voor elke mogelijke uitkomst – een uiterst innovatieve functie die de mogelijkheid biedt om kansen in te stellen zonder te vertrouwen op gecentraliseerde bookmakers.

Tot op heden zijn gecentraliseerde bookmakers bekend geworden door het manipuleren van de kansen in hun voordeel, waardoor gokkers geen andere keuze hebben dan de andere kant tegen het huis te kiezen bij het plaatsen van een weddenschap. Chancer omzeilt deze belangrijke inefficiëntie in de online gokindustrie door gloednieuwe manieren te bieden om te wedden in een volledig peer-to-peer (P2P) gokmarkt.

In die zin openen de unieke functies van Chancer veelbelovende nieuwe mogelijkheden. Gebruikers kunnen weddenschappen sluiten en afhandelen tussen vrienden en familie op elke denkbare uitkomst, maar ook deelnemen aan wedbriefjes van de community tijdens wereldwijde evenementen zoals de Superbowl.

Chancer geeft meer macht terug aan gokkers en neemt het uit handen van het huis, dat er vaak belang bij heeft dat gokkers hun weddenschappen verliezen. In plaats daarvan kunnen gokkers vrijelijk beslissen om de andere kant van wedbriefjes te kiezen die door andere gebruikers zijn gemaakt, waardoor scheve kansen bijna volledig teniet worden gedaan.

Hoe werkt CHANCER?

Het native CHANCER token, momenteel beschikbaar tijdens fase 1 van de Chancer presale, ondersteunt alle interactie van gebruikers op het platform. Wanneer een gebruiker een wedstrookje maakt, wordt de weddenschap gekoppeld aan smart contracts op het platform, en wanneer een andere gebruiker besluit om de andere kant van de weddenschap aan te gaan, worden zijn CHANCER-tokens ook in escrow vergrendeld.

Omdat het is geïntegreerd met blockchain technologie, registreert Chancer alle interacties op een volledig onveranderlijke manier. Het platform is volledig veilig en maakt gebruik van smart contracts om, zodra een weddenschap is afgehandeld, automatisch crypto aan de winnaar uit te betalen.

Onpartijdige moderators zullen aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat geen enkele gebruiker onrealistische kansen krijgt tijdens het wedden op de P2P-voorspellingsmarkt. Chancer ondersteunt ook Google’s WebRTC, dat real-time communicatie tussen gebruikers mogelijk maakt terwijl ze aangepaste wedbriefjes maken en beheren.

Zal CHANCER $0,50 bereiken in 2025?

De presale van Chancer is de eerste mogelijkheid om deel te nemen aan een van de meest opwindende platforms voor online gokken die de afgelopen jaren zijn uitgebracht. Het native token, CHANCER, heeft deflatoire tokenomics en een enorme utility op het platform. Dit zal naar verwachting de waardering in de loop van de tijd verhogen.

CHANCER zal tijdens de presale stijgen van $0,01 naar $0,021, wat de weg vrijmaakt voor de lancering op verschillende crypto exchanges. Analisten binnen de industrie verwachten een robuuste prestatie voor Chancer nu het de volgende bullish marktfase nadert. Kijkend naar 2025, heeft Chancer het potentieel om $0,50 te overtreffen en te streven naar het felbegeerde prijsniveau van $1.

Wat kunnen investeerders verwachten na de presale van Chancer?

Voor het einde van het jaar staan er voor Chancer een aantal zeer opwindende ontwikkelingen te wachten. De presale van Chancer is de eerste grote stap op weg naar ’s werelds eerste gedecentraliseerde markt voor online gokken. Het platform zal worden gebouwd op Binance Smart Chain, momenteel het meest gebruikte layer-1 blockchain netwerk ter wereld.

Later in 2023, zodra de Chancer presale is voltooid, zullen CHANCER tokens worden gelanceerd op DEX’s en zal het platform ook beginnen met het bètatesten van de technologie. Het nieuwe marketmaking protocol van Chancer en de mogelijkheden voor virtuele weddenschappen zullen worden vrijgegeven voor vroege tests. Een volledig overzicht van de Chancer routekaart is te vinden in de bijbehorende whitepaper.

Is CHANCER het waard om in te investeren?

De Chancer presale wordt algemeen beschouwd als een van de meest opwindende mogelijkheden van het jaar om te investeren in een vroeg stadium. Blockchain-technologie verstoort grote industrieën over de hele wereld en Chancer brengt gedecentraliseerde technologieën naar de online gokindustrie om een nieuwe en verbeterde gebruikerservaring te bieden.

Bovendien biedt Chancer op dit moment een exclusieve weggeefactie aan, waarbij $100.000 aan tokens uit de presale voor het oprapen liggen. Door de Twitter feed van het project te volgen, kunnen deelnemers hun inzendingen volgen en kans maken op werkelijk verbazingwekkende prijzen.

Gezien de lage prijs van $0.01 wordt er veel opwaarts potentieel verwacht voor het CHANCER token. Degenen die vroeg willen investeren moeten weten dat er slechts een beperkte tijd is om CHANCER op dit prijsniveau te kopen. Het zal meer dan 2x stijgen voor het einde van het evenement, dus zorg ervoor dat je het vroeg bekijkt voor de hoogste potentiële winsten.

Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!