De 8 snelst groeiende crypto van juli 2023: Deze moet je bekijken!

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Deze lijst zou winstgevend kunnen zijn voor investeerders die de snelst groeiende crypto’s willen ontdekken voordat ze onvermijdelijk ontploffen. Deskundigen hebben de markten afgespeurd en samengesteld wat volgens hen de beste investeringsmogelijkheden voor de komende maanden en jaren zijn.

Deze lijst zou winstgevend kunnen zijn voor investeerders die de snelst groeiende crypto’s willen ontdekken voordat ze onvermijdelijk ontploffen. Deskundigen hebben de markten afgespeurd en samengesteld wat volgens hen de beste investeringsmogelijkheden voor de komende maanden en jaren zijn.

Deze lijst met de acht snelst groeiende crypto’s staat vol met veelbelovende blockchain oplossingen tijdens hun vroege ontwikkelingsstadia. Ze hebben het allemaal in zich om marktleider te worden, dus hier is alles wat investeerders moeten weten over deze acht opkomende crypto projecten in de aanloop naar de volgende bullmarkt.

Lijst met de beste crypto’s om nu te kopen

  1. Chancer (CHANCER): De eerste peer-to-peer voorspellingsmarkt in de online gokindustrie
  2. Shiba Memu (SHMU): Een krachtig AI-token dat de fundamenten van de markt voor meme coins zou kunnen doen schudden
  3. AltSignals (ASI): Een trading stack van industriekwaliteit die gebruikers helpt om hun crypto winsten te maximaliseren
  4. Metacade (MCADE): Een platform vol met verschillende GameFi ervaringen
  5. Pepe (PEPE): Een meme coin die eerder dit jaar in het nieuws kwam
  6. Axie Infinity (AXS): Een van de best presterende play-to-earn titels van de afgelopen jaren
  7. Fetch.ai (FET): Een gedecentraliseerde marktplaats voor kunstmatige intelligentie
  8. Algorand (ALGO): Schaalbaarheid, beveiliging en decentralisatie in één layer-1 oplossing 

Hoe analyseer je de snelst groeiende cryptocurrency in Web3?

De snelst groeiende crypto’s in Web3 kunnen winst opleveren tussen de 50 en 100 keer van je inzet. Projecten die geavanceerde gedecentraliseerde technologieën lanceren, krijgen steun van een enorme online community, die het volledige eigendom over hun activa en gegevens kan behouden en daarbij winst kan maken. 

Blockchain is een centrum van technologische vooruitgang, dus het uitkiezen van de beste projecten in een vroeg stadium kan een uitdaging zijn. Experts hebben deze lijst met de snelstgroeiende crypto’s echter verzameld door hun ontwikkelingsstadium, potentieel op de lange termijn en historische prestaties te analyseren.

1. Chancer (CHANCER): De eerste peer-to-peer voorspellingsmarkt in de online gokindustrie

Chancer is een revolutionair nieuw platform voor online gokken dat blockchain technologie gebruikt om de tussenpersoon te elimineren. Terwijl van oudsher wordt beweerd dat bookmakers de kansen in hun voordeel manipuleren, biedt Chancer een eerlijker alternatief dat wereldwijd veel mensen zou kunnen aanspreken.

De online gokindustrie zal naar verwachting groeien tot $150 miljard in 2030. De markt voor peer-to-peer voorspellingen van Chancer zou in die tijd een aanzienlijk marktaandeel kunnen verwerven. Het platform stelt gokkers in staat om hun wedbriefjes volledig aan te passen, inclusief de mogelijkheid om hun eigen kansen voor verschillende uitkomsten in te stellen.

Als ’s werelds eerste gedecentraliseerde voorspellingsmarkt opereert Chancer op een unieke manier. Gebruikers maken aangepaste weddenschappen en kunnen vrij beslissen of ze overeenkomen met de andere kant van weddenschappen die andere gebruikers plaatsen. Dit peer-to-peer systeem stelt het platform in staat om gecentraliseerde bookmakers helemaal te omzeilen, wat Chancer een enorm potentieel voor de toekomst biedt.

Het native token, CHANCER, is zojuist gelanceerd tijdens de presale. CHANCER is beschikbaar voor slechts $0.01 tijdens fase 1 van het evenement en zal toenemen tot $0,021 in fase 12. Beleggers hebben een beperkte tijd om het platform te steunen tijdens deze vroege stadia, waardoor het een van de snelstgroeiende crypto’s zou kunnen worden dankzij de unieke oplossing die het project biedt voor weddenschappen.

Waarom CHANCER kopen?

Behalve dat het ’s werelds eerste gedecentraliseerde voorspellingsmarkt is, biedt Chancer een schat aan functies om volledige veiligheid voor gebruikers te garanderen. De Ethereum blockchain biedt een onveranderlijk grootboek dat alle gebruikerstransacties registreert en het platform zal moderators bij de hand hebben om risico’s die gepaard gaan met het aangaan van weddenschappen op de peer-to-peer-marktplaats in te perken.

Chancer levert een geavanceerde oplossing die naar verwachting in de loop van de tijd veel gebruikers zal aantrekken. Dit ontgrendelt nieuwe mogelijkheden voor gokkers, waaronder het creëren van kleine weddenschappen tussen vrienden en familie voor een willekeurig aantal mogelijkheden. Het is echt een baanbrekende technologie die de potentie heeft om de komende jaren een van de snelst groeiende crypto’s te worden.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

2. Shiba Memu (SHMU): Een krachtig AI-token dat de fundamenten van de markt voor meme coins zou kunnen opschudden

Shiba Memu is een meme coin die is ontworpen om te profiteren van de huidige fascinatie voor meme coins en het enthousiasme van de markt voor AI-technologie. Het project maakt gebruik van op AI gebaseerde software om te leren van succesvolle marketingstrategieën en zichzelf automatisch te promoten op populaire sociale netwerken.

Deze use case onderscheidt Shiba Memu van de concurrerende meme coins. Hoewel de meeste meme coins geen utility hebben, kunnen ze nog steeds enkele van de snelstgroeiende crypto projecten in Web3 zijn, dankzij hun vermogen om opwinding te genereren onder speculanten.

Shiba Memu kan deze waarde van meme coins op een nieuwe en opwindende manier leveren. Het kunstmatige intelligentieprotocol dat aan het project ten grondslag ligt, maakt gebruik van machine learning om de marketingmogelijkheden voortdurend te verbeteren, wat de zichtbaarheid op internet zou kunnen vergroten en een groeiende community van investeerders zou kunnen aantrekken.

Naarmate het Shiba Memu token vordert, wordt verwacht dat het intelligenter en krachtiger wordt. Het zou exponentieel kunnen groeien tot een leidende speler op de markt voor meme coins. Shiba Memu biedt voordelen zoals een verhoogde ROI, zelfvoorziening en volledige transparantie en het zou een van de snelst groeiende crypto’s kunnen worden.

Waarom SHMU kopen?

Beleggers kunnen rechtstreeks in contact komen met het Shiba Memu AI-protocol door complexe vragen te stellen, suggesties te doen en feedback te geven. Omdat het algoritme gebruikmaakt van natuurlijke taalverwerking (NLP), kan het intelligent reageren op invoer en informatie efficiënt analyseren.

Shiba Memu publiceert zelf marketingcontent op relevante forums en bewaakt en beoordeelt de prestaties ervan in de loop van de tijd. Dit is krachtige technologie voor een meme coin, die zou kunnen helpen bij de uitbreiding van tools voor kunstmatige intelligentie in verschillende wereldwijde industrieën.

Voorlopig bevindt Shiba Memu zich in de eerste presale fase, wat het een uitstekend moment maakt om te investeren. Het token is beschikbaar voor slechts $0.011575 en het zal dagelijks met een klein percentage stijgen, wat neerkomt op een prijsstijging van bijna 119,33% voor degenen die vroeg investeren. Dankzij zijn unieke mogelijkheden zou het in de loop van de tijd een van de snelstgroeiende projecten kunnen worden.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

3. AltSignals (ASI): Een trading stack van industriekwaliteit die gebruikers helpt om crypto winsten te maximaliseren

AltSignals is een handelsplatform voor kunstmatige intelligentie op industrieniveau dat onlangs de ontwikkeling heeft aangekondigd van een gloednieuwe tool, genaamd ActualizeAI. Dit volgt uit de oorspronkelijke algoritmische indicator, AltAlgo™, die gedurende meerdere jaren een indrukwekkend nauwkeurigheidspercentage van meer dan 70% heeft behouden.

De nieuwe trading toolkit die momenteel door AltSignals wordt ontwikkeld, zal naar verwachting de nauwkeurigheid en frequentie van tradingsignalen die met zijn gebruikers worden gedeeld, verder vergroten. ActualizeAI is verbeterd met machine learning mogelijkheden, met behulp van natuurlijke taalverwerking (NLP) en voorspellende modellering om geavanceerde handelstechnologie te leveren.

ASI, het native token, is onlangs uitgebracht en is momenteel beschikbaar in een gewilde crypto presale. ASI is een van de snelst groeiende crypto’s in de presale van 2023, wat een bewijs is van de geavanceerde, op AI gebaseerde oplossing voor handelaren op Web3.

Beleggers hebben toegang tot ActualizeAI door ASI-tokens te kopen, waarbij exclusieve voordelen zijn voorbehouden aan de grootste financiers van het ecosysteem. Voor investeerders die meer dan 50.000 ASI-tokens hebben, ontwikkelt AltSignals een nieuwe online community genaamd AI Members Club, die lucratieve investeringsmogelijkheden en nog veel meer opwindende voordelen zal bieden.

Waarom ASI kopen?

Op AI gebaseerde handel is gemeengoed geworden onder institutionele beleggers, maar ASI opent de deur voor detailhandelaren in de crypto markt. Krachtige tools voor algoritmische handel, zoals ActualizeAI, kunnen handelaren van alle vaardigheidsniveaus helpen om consistente winsten te maken in volatiele markten, waardoor ASI de komende jaren naar verwachting een wijdverbreide vraag zal krijgen.

Voorlopig blijft het ASI token beschikbaar in de presale. ASI is momenteel beschikbaar voor slechts $0.01875 tijdens fase 2  van de AltSignals presale en zal naar verwachting voor het einde van het evenement stijgen tot $0,02274. Dit betekent dat investeerders een beperkte tijd hebben om het token tegen de laagste prijzen te kopen, zodat het een goede keuze zou kunnen zijn als een van de snelst groeiende crypto’s van het jaar.

>>> Je kunt hier meer informatie vinden, waaronder over hoe je ASI kunt kopen <<<

4. Metacade (MCADE): Een platform met verschillende GameFi ervaringen

Metacade is een GameFi-platform dat een uitgebreide selectie van play-to-earn tijdverdrijf biedt aan de community. Het project heeft tot doel de grootste on-chain arcade te worden, waarbij iedere titel geïntegreerde financiële beloningen voor zijn spelers oplevert.

Als een breed en ambitieus GameFi platform is het geen wonder dat Metacade een van de snelstgroeiende crypto’s van 2023 is geworden. MCADE tokens werden in november 2022 beschikbaar gesteld voor slechts $0,008 en bereikten hun hoogste punt ooit op $0,044 in mei 2023 – meer dan 500 % in slechts 6 maanden.

Een belangrijke reden waarom Metacade zo populair is geworden, is dat het een verscheidenheid aan extra verdienmogelijkheden biedt die verder gaan dan de arcade. De Create2Earn functie van het platform zal makers van content stimuleren om het platform bij te werken met de nieuwste informatie over blockchain gaming, waarbij alle bijdragers worden beloond met MCADE-tokens.

Een ander opvallend kenmerk van Metacade is Work2Earn. Dit zal professionals verbinden met betaalde banen in de wereld van Web3 en klussen aanbieden aan gebruikers van de blockchain. Gamers kunnen de nieuwste play-to-earn titels rechtstreeks via het platform uitproberen en beloningen in de vorm van MCADE tokens verdienen voor het geven van feedback aan het team van oprichters.

Waarom MCADE kopen?

Metacade organiseerde een van de meest succesvolle token presale van 2023, waarmee in totaal in 8 investeringsrondes meer dan $16 miljoen werd opgehaald. Het MCADE token is sindsdien gelanceerd op exchanges voor digitale activa, waaronder Uniswap, Bitmart en MEXC.

Als een van de snelst groeiende crypto van het jaar heeft Metacade veel momentum opgebouwd in aanloop naar de volgende crypto bullmarkt. Het platform lanceert in de komende weken zijn eerste play-to-earn game, Rune Realms Clash. Deze ontwikkeling heeft geleid tot een groeiend enthousiasme binnen de community.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier <<<

5. Pepe (PEPE): Een meme coin die eerder dit jaar in het nieuws kwam

Pepe (PEPE) is een crypto die de afgelopen maanden aan bekendheid heeft gewonnen. Het is een meme coin gebaseerd op de populaire Pepe the Frog meme die in de dagen na zijn creatie snel explodeerde. Hoewel sommigen Pepe misschien afdoen als een grap, heeft het een verrassend grote aanhang gekregen en is het genoteerd op grote exchanges zoals Binance en Huobi.

Met de wijdverbreide vraag naar meme coins in de afgelopen jaren, voornamelijk gedreven door de opkomst van Dogecoin (DOGE), is het niet verrassend dat Pepe snel populair is geworden. Hoewel de toekomst van Pepe onzeker blijft, is het een van de meer opwindende voorbeelden van wat kan worden bereikt met door de community aangestuurde blockchain initiatieven.

Pepe is een open-source ERC-20-token dat is gemint op de Ethereum blockchain. Het stelt beleggers in staat om binnen enkele seconden over de hele wereld te handelen en waarde over te dragen. Hoewel het een beperkte extra utility heeft, voelen speculanten zich vanwege hun volatiliteit vaak aangetrokken tot investeringen in meme coins.

Aanzienlijke prijsstijgingen en grote prijsdalingen vormen een kans voor bekwame crypto handelaren. Hoewel Pepe misschien geen verstandige koop is tijdens intense perioden van opwaartse kracht, is het een snelgroeiende cryptocurrency met aangeboren meme vermogen. Het zou op een bepaald moment in de toekomst weer in het nieuws kunnen komen.

Waarom PEPE kopen?

Een van de meest effectieve strategieën voor investeren in crypto is om “bang te zijn als anderen hebzuchtig zijn en hebzuchtig als anderen bang zijn”. Na een snelle stijging van 50x in een paar dagen tijd, zou iedere belegger die PEPE naar de top zou kopen nu bijna 80% verlies hebben.

PEPE heeft echter de aandacht getrokken van investeerders op Web3 en is beschikbaar op de meest gebruikte exchanges in de branche. De verhouding tussen risico en rendement wordt steeds gunstiger naarmate de aandacht van PEPE wordt afgeleid vanwege de slechte recente prijsactie. Als een van de snelst groeiende crypto’s van het jaar, zou het de moeite waard kunnen zijn om te bekijken.

6. Axie Infinity (AXS): Een van de best presterende play-to-earn titels van de afgelopen jaren

Axie Infinity (AXS) is een op blockchain gebaseerd spel dat prominent werd tijdens de bullmarkt van 2021. Met de game kunnen spelers een digitaal universum verkennen en fantasiewezens genaamd Axies verzamelen, gemint als NFT’s op de op maat gemaakte sidechain van de game, Ronin.

Axie Infinity heeft een nieuwe dimensie voor gaming geïntroduceerd, omdat het opereert in een gedecentraliseerd en onveranderlijk netwerk dat spelers het volledige eigendom geeft over hun in-game activa. Axies kunnen peer-to-peer worden verzameld, gefokt en verhandeld op de geïntegreerde marktplaats van het platform.

AXS dient als het primaire utility token in het spel. Het beloont spelers en maakt de vrije uitwisseling van activa tussen spelers mogelijk. Als een innovatief spelplatform dat naadloos samengaat met de allernieuwste blockchain technologie, is het geen wonder dat het de afgelopen jaren een van de snelst groeiende crypto’s is geworden.

Spelers voelen zich aangetrokken tot de meeslepende ervaring en actieve online community van de game. In 2021 doorbrak Axie Infinity, dankzij de combinatie van leuke gameplay en een ingebouwd financieel beloningsmechanisme, de 2 miljoen dagelijkse actieve gebruikers. AXS-tokens zijn een populaire investering geworden onder financiers van blockchain gaming.

Waarom AXS kopen?

Axie Infinity was tussen 2020 en 2022 een van de snelst groeiende crypto’s. Het is in deze periode meer dan 100x in waarde gestegen, en hoewel het sindsdien is teruggekeerd naar een meerjarig ondersteuningsniveau, blijft het een van de meest populaire blockchain games in Web3 .

Axie Infinity maakt gebruik van gespecialiseerde technologie om een soepele gebruikerservaring te garanderen tijdens het spelen van het spel. De Ronin Bridge krijgt nog steeds technische upgrades en AXS-tokens zullen naar verwachting de vooruitgang in de loop van de tijd weerspiegelen. Het zou de komende jaren kunnen terugkeren naar zijn status als een snel stijgende crypto.

7. Fetch.ai (FET): Een gedecentraliseerde marktplaats voor kunstmatige intelligentie

Fetch.ai is een gedecentraliseerde infrastructuur met als doel blockchain en kunstmatige intelligentie dichter bij elkaar te brengen. Het project maakt het mogelijk om autonome machine-to-machine agents te creëren voor verschillende industrieën – een use-case die nuttig kan zijn voor ieder bedrijf dat te maken heeft met grote datasets.

Fetch.ai biedt snelle berichtenuitwisseling en een marktplaats voor agenten om met elkaar te communiceren, waardoor het een naadloos proces wordt voor bedrijven die hun diensten willen integreren met kunstmatige intelligentie. Alle gegevens worden veilig bewaard op een open-source blockchain, waardoor de transparantie en doeltreffendheid van de tools worden gegarandeerd.

Het native token van het platform, FET, is een van de snelst groeiende crypto’s van 2023. Het maakt veilige en efficiënte transacties binnen het platform mogelijk, aangezien de tokenized marktplaats bedrijven in staat stelt vrijelijk AI-protocollen te verhandelen die kunnen worden geïntegreerd met aangepaste use cases.

FET-tokens kunnen worden gebruikt om AI-tools aan te schaffen die supply chains beheren, het energieverbruik optimaliseren of zelfs transportsystemen coördineren. Fetch.ai kan helpen een nieuw tijdperk in te luiden voor machine learning en kunstmatige intelligentie, wat een meer kosteneffectieve manier biedt om grote hoeveelheden complexe gegevens te analyseren.

Waarom FET kopen?

Zowel blockchain als AI zijn snelgroeiende industrieën die op zichzelf al zeer ontwrichtend zijn. Men denkt dat de twee technologieën hand in hand gaan. AI kan blockchain analyses onmiddellijk uitvoeren omdat een blockchain in wezen een gedecentraliseerde database is.

Fetch.ai’s uitgebreide marktplaats voor AI-tools kan toonaangevende computerprogramma’s op één locatie verzamelen. Omdat het is gebouwd met behulp van blockchain technologie, behoudt het platform de voordelen van open-sourcecode, zoals betrouwbaarheid en onveranderlijkheid.

FET schoot meer dan 10x omhoog tijdens de eerste maanden van 2023, wat een teken zou kunnen zijn dat er nog meer in het verschiet zit. Beleggers die bij het huidige prijsniveau instappen, kunnen in de loop van de tijd aanzienlijke opbrengsten zien, aangezien FET een toonaangevende on-chain marktplaats wordt voor AI-tools die bedrijven over de hele wereld kunnen bedienen.

8. Algorand (ALGO): Schaalbaarheid, beveiliging en decentralisatie in één layer-1 oplossing

Algorand, ook wel bekend als ALGO, is een gedecentraliseerd, schaalbaar en veilig blockchain protocol dat tot doel heeft naadloze transacties te bieden. Algorand is gemaakt door professor in de informatica Silvio Micali en elimineert de behoefte aan energie intensief computergebruik dat vereist is door andere blockchain platforms.

De Algorand blockchain levert snellere transactiesnelheden met minimale kosten. Het is een geavanceerde oplossing die nog relatief nieuw is in de ruimte en die de creatie van dApps en andere digitale diensten ondersteunt.

Het protocol maakt gebruik van een consensusalgoritme genaamd Pure Proof of Stake (PPoS), waarmee Algorand alle drie de factoren kan bereiken die worden overwogen door ‘The Blockchain Trilemma’. Deze factoren zijn decentralisatie, schaalbaarheid en beveiliging.

Hoewel eerder werd gedacht dat blockchains een compromis moeten sluiten over een van de drie elementen van het blockchain trilemma om te kunnen functioneren, is Algorand erin geslaagd om alle drie te leveren in één Turing-compleet netwerk. Het zou daardoor een van de snelst groeiende crypto’s kunnen worden.

Waarom ALGO kopen?

Algorand is ontworpen voor zakelijke gebruiksscenario’s en beschikt over een gebruiksvriendelijke interface die het proces van het maken en beheren van smart contracts vereenvoudigt. Met zijn indrukwekkende technologie en baanbrekende aanpak is Algorand een van de meest opwindende platforms om naar te kijken in de blockchain- en crypto arena.

Het native token, ALGO, vergemakkelijkt de overdracht van waarde op het netwerk en wordt gebruikt om stakers in het PPoS-systeem te belonen. De vraag naar het token zou in de loop van de tijd aanzienlijk kunnen stijgen, aangezien Algorand ernaar streeft de go-to blockchain oplossing te worden voor bedrijven in verschillende wereldwijde industrieën.

Wat moet je overwegen bij het investeren in de snelst groeiende crypto projecten?

Risicotolerantie

Beleggers moeten rekening houden met hun risicobereidheid wanneer ze beleggen in speculatieve activa zoals cryptocurrencies. Vooral projecten in een vroeg stadium zijn risicovol, maar ze kunnen ook het hoogste percentage rendement opleveren als ze een succes blijken te zijn.

Beleggers moeten rekening houden met de verhouding tussen risico en rendement van ieder instapniveau bij het beslissen in welke crypto ze voor de lange termijn willen investeren. Projecten in de beginfase van de presale kunnen bijvoorbeeld een gunstige risico/rendementsratio (RR) hebben.

Token use case

Crypto’s die een aantrekkelijke use case hebben, presteren vaak het beste. Een goed voorbeeld is Bitcoin, een onveranderlijk digitaal grootboek dat dankzij de ingebouwde schaarste waarde kan veiligstellen. Als middel om geld te verzenden en op te slaan met verminderd tegenpartijrisico, is het aantrekkelijk voor mensen over de hele wereld.

In termen van Web3 zijn enkele van de snelstgroeiende crypto’s de projecten die een platform leveren waar het token een integraal onderdeel is van de operaties. Een van de beste voorbeelden uit deze lijst is Chancer, omdat de CHANCER native token wordt gebruikt om alle aangepaste weddenschappen op het platform aan te maken en af te handelen.

Conclusie – Wat is de beste crypto om in 2023 te kopen?

Chancer is om verschillende belangrijke redenen een van de beste crypto’s om nu te kopen. Het bevindt zich momenteel in de vroegste investeringsfase tijdens de presale, wat de RR gunstig maakt voor alle deelnemers. Het is ook een platform dat een aanzienlijke vraag zou kunnen aantrekken en het native token heeft een ingebouwde utility voor het platform.

Een andere sterke keuze voor de beste crypto om nu te kopen in 2023 is Shiba Memu. De SHIBA MEMU meme coin levert een geavanceerd marketing protocol dat de manier waarop projecten met gebruikers omgaan de komende maanden en jaren zou kunnen veranderen. Het heeft daardoor het potentieel om een van de snelst groeiende crypto’s op de markt te worden.

Ten derde zou het handelsprotocol voor kunstmatige intelligentie van AltSignals de beste oplossing kunnen zijn voor handelaren in Web3. Het zal de nauwkeurigheid en frequentie van trading signals verbeteren en een herhaalbare investeringsstrategie opleveren die de winst voor zijn gebruikers kan maximaliseren. Aangezien het ASI utility token een integraal onderdeel is van ActualizeAI, zou het in de loop van de tijd aanzienlijk in waarde kunnen groeien.

Beleggers die zich willen voorbereiden op de volgende crypto bullmarkt, zullen naar verwachting enkele goede resultaten zien door hun investering over deze 8 crypto’s te spreiden. Het is zeker een opwindende kans tijdens de huidige marktstilte, aangezien de prijzen bijna klaar lijken om te stuiteren in de aanloop naar het volgende Bitcoin halving evenement. 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!